Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben bakaya kaldığımda okulun max. süresini aşmıştım (yüksek lisansta 3 sene). O arada okul tecili geciktirse de o yine de bir şekilde hallolur. Eğer max. süreyi falan aşmadıysan, yaşta da sıkıntın yoksa bakaya kalsan bile öğrenci belgesiyle askerlik şubesine gidersin. Hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bende kalmıştım, mahkemeye sevk oldu 100tl ceza ödedim bitti. boğaziçi Engineering and Technology Management (ETM) ilgimi çekiyor. ales 70, diploma 2.25, IELTS 6.5(all) istiyor. IELTS 6.5 yüksekmi hiç girmedim ben ÜDS ye girmiştim zamanında çok sıkılmıştım 75 falan almıştım. Şu itülü arkadaşlar Berk Üstündağ'dan ders aldılarmı yada tanıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 bende seneye yüksek lisansa başlamak istiyorum ama okul yakın olsun işe eve istiyorum :( itü var, boğaziçi var sanırım bir tek yakın. itü'de alakalı bir şey yok, boğaziçi gereksiz zor kasıyor artı pahalı. napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 tam tersi itü daha zor, boğaz içinde seçeneğin fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 itü'de eticaretle ilgili bir şey göremedim ya baktığımda. yüksek lisans kasmasın istiyorum, zaten işte götümden kandan akıyor, bi' de okul kasmak istemiyorum. yapmasam mı acaba hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 benim arkadaşım galatasaraya gitti ama eticaret değil çok rahat herkes yardımcı oluyor dedi, okul olduğuna eminmisin diye sorguladım ama eminmiş. Marketing yada MBA baksan daha iyi değilmi senin için. Mühendiz kafası bizde, çok anlamam onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 mba fln çok generic kalıyor abi ya. benim bu noktadan sonra başka bir işe başvuracağım şüpheli, ondan gerçekten kariyere katkı sağlayacak bir şey istiyorum CV'de kendimi satmaya kolaylaştıracak bir cümleden ziyade. daha spesifik, eğitimcilerin daha genç, sektörün içinde olan, network imkanı sunan bir şeyler gerek. büyük ihtimal digital marketing civarında bir şeyler olacak. marketing dışında eticaret konusunda eksiğim kalmadı zaten. operasyonu, crm'i, sistem geliştirmesi, içerik yönetimi, ajans ilişkileri fln hepsini mutfağında tırnakla kazıyarak öğrendim 4 yılda. tedarik zinciri ve lojistik olabilir belki de onlarda çok ayrı işler ya, hiç girmek istemiyorum o kadar detayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 İş değiştirme amacın yoksa yüksek lisans yenrine daha konu odaklı eğitimler daha faydalı olur diye düşünüyorum. Büyem de vardı öyle bişeyler zaman zaman açılıyor. İTÜ dede arı larda vardır mutlaka. Dİploma yerine sertifika alırsın iyi bir programsada öğrenirsin daha detaylı bişr şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 1-2 tane sertifika programına gittim öyle, çok by the book eğitim veriyorlar ya. pratikten uzak oluyor genelde. daha kötüsü eğitim generic oluyor, her telden adam geldiği için. atıyorum inşaat sektöründen de adam geliyor, yazılımcı da geliyor. konunun iki sektörde pratik uygulaması tamamen farklı. metodolojisini öğreniyorsun sadece, onu kitabı açık okusan da öğreniyorsun zaten. anlamadığım bir şekilde o programlarda saçma sapan pahalandı son yıllarda. geçen gün IK'ı araştırdım kız arkadaşım için, öyle böyle saçmalamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Evet eğitimler uçmuş ve tüm ücretler $ bazlı. Kurumsal olarak yada topluca alınca biraz daha sektöre yönelik hedefi tutturan eğitimler oluyor. Ama çoğu eğitimde inşaat ve İT sektörünün çoğunluğu oluşturduğunu gördüm. Online da düşünmüyorsan eğitimi yapacak çok bişey yok yine dişinle tırnağınla yapacaksın demektir. Ama şuna bak istersen bir; google.dmc genelde google adwords üzerine kurulu olsada bilgi vardır içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bilgi Üni'de Next pazarlama mı ne var, ona baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Dragonfire said: bende kalmıştım, mahkemeye sevk oldu 100tl ceza ödedim bitti. boğaziçi Engineering and Technology Management (ETM) ilgimi çekiyor. ales 70, diploma 2.25, IELTS 6.5(all) istiyor. IELTS 6.5 yüksekmi hiç girmedim ben ÜDS ye girmiştim zamanında çok sıkılmıştım 75 falan almıştım. Şu itülü arkadaşlar Berk Üstündağ'dan ders aldılarmı yada tanıyorlarmı? ielts sınavında 6.5 neye tekabul eder yds de falan? zormu? Mesela 10 üzerinden 6.5 mu yoksa 6.5 üzerinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 galatasaray'a gideceğim sanırım ama evlilik sonrası mı diye düşünüyorum bu yoğunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bölüme karar verdin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tam olarak vermedim ama digital marketing kıvamında güzel şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Dragonfire said: Dragonfire said: bende kalmıştım, mahkemeye sevk oldu 100tl ceza ödedim bitti. boğaziçi Engineering and Technology Management (ETM) ilgimi çekiyor. ales 70, diploma 2.25, IELTS 6.5(all) istiyor. IELTS 6.5 yüksekmi hiç girmedim ben ÜDS ye girmiştim zamanında çok sıkılmıştım 75 falan almıştım. Şu itülü arkadaşlar Berk Üstündağ'dan ders aldılarmı yada tanıyorlarmı? ielts sınavında 6.5 neye tekabul eder yds de falan? zormu? Mesela 10 üzerinden 6.5 mu yoksa 6.5 üzerinden mi? çok zor değil, yds de yaklaşık 65-70 denebilir ama ikisi tamamen alakasız sınavlar. bir soru da ben sorayım. bazı okullar 3.5,3.6 diploma notu istiyor. direk türkiyedekiyle eşit mi bu yoksa ordaki 3.5 burda 3.7 falan gibi bir geyik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Eşit, hatta tam olarak eşit olsun ders içerikleri vs. diye Bologna süreci vs. başladı, alınan krediler tutmuyordu ECTS geldi falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 3.5/4 not ortalaması istemek nasıl bi olaydır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sağlamöğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 neresi istiyor 3.5/4 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 salı günü ankara üniversitesi yüksek lisans mükatına giricem 3 ayrı bölümden hepsi de kamu yönetiminin dalları ( kent ve çevre bilimi, siyaset bilimi, yönetim bilimleri) gazi u.a ilişkiler mezunuyum daha önce girmiş olan var mı sosyal bilimlerden ankara ün. mükatına neler soruyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 memurlar.net'e baktin mi abi? Orda faydali bilgiler olabiliyor bu konularda. Bide facebook gruplarina bak, muhakkak bisey cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 ya yüksek lisans yapmak istiyorum seneye ne zaman bunun son başvuruları filan hiçbi fikrim yok geç kalmadım di mi? psikoloji düşünüyorum bölüm olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 öğrenci işlerine sorsana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 başvuracağın okulun websitesinde duyurular kısmında yazıyor 2dönem açılıyor genelde güz-bahar güz için basvuru haziran falan gibi oluyor bahar dönemi içinse kasım falandı sanırım bizim okul böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar