Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 senko said: çocuk filmine çevirip 4.filmin aynısını yaptıklarından beri benim de eski hevesim yok star wars'a. çocuk filmi diyoruz, 4. filmin aynısı diyoruz da, prequel üçlemesinden daha iyi olmuş her türlü. orjinal star wars ruhunu daha iyi yansıtıyor.
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 son filmden ruh fln alamadim tum film aa bunun aynisi 4.filmde vardi demekle gecti.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 son trailerlari falan izlemedim hic malum disney basi sonu ne varsa gosteriyor tum filmi trailer diye ama buda burda dursun:: http://www.hobbyconsolas.com/sites/hobbyconsolas.com/public/media/image/2016/12/star-wars-rogue-one-cameo-star-wars-rebels.jpg sw rebels https://i.ytimg.com/vi/FgOLZJu4BUM/maxresdefault.jpg
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 spoiler gibi olacakda ghost gg oldu. Rouge one, rebelsden sonra geçiyor diye tahmin ediyorum.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Bone said: senko said: çocuk filmine çevirip 4.filmin aynısını yaptıklarından beri benim de eski hevesim yok star wars'a. çocuk filmi diyoruz, 4. filmin aynısı diyoruz da, prequel üçlemesinden daha iyi olmuş her türlü. orjinal star wars ruhunu daha iyi yansıtıyor. Nop.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Myrica said: tabi ki hayır. Sotto said: Nop. nop? prequel trilogy star wars ruhunu daha iyi yansıttığını mı sanıyorsun ciddi ciddi?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Livered said: Ben bu filmden çok umutluyum - hatta hazır elleri değmişken 4-5-6 nın aralarındaki dönemi de anlatan gene böyle farklı karakterli birer film yapsalar. 1 in öncesi de olur. han solo'nun gençliği anlatan bir filmi hazırlıyorlar şuan. http://www.imdb.com/title/tt3778644/?ref_=nv_sr_1
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Prequel trilogy den kastini bir an eski filmler olarak algiladim, evet ne yapsalar yenilerden iyi olacakti zaten, onlara kiyasla cok daha iyi. Ama tabi yine de gidip copy/paste yapmalarina gerek yoktu o ayri konu.
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Bone said: Myrica said: tabi ki hayır. Sotto said: Nop. nop? prequel trilogy star wars ruhunu daha iyi yansıttığını mı sanıyorsun ciddi ciddi? star wars ruhu ne abi önce onu anlayalım
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ahahahah aga bu ne ya https://www.youtube.com/watch?v=mS1Bzi2VE1o I believe in you, force be with us falan. El ele tutuştuklarında şambalaya söylemeye başlayacaklar sandım. Bu mu "grimdark" film lel
quixef Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ne olsun ak, filmin kahramanı kadın kanser olduğunu mu öğrensin filmin yarısında onu mu göstersinler
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Her filmde olduğu gibi diversity ayağına kahraman bi kadın sıkıştırmasınlar araya, multicultural enrichment için farklı ırklar el ele verip "kötü beyaz adam"ın hain planlarını yok etmek için cesurca çarpışmasın mesela? Yeter lan paki olarak ben bile baydım şu white genocide ajandasından
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 axedice said: Her filmde olduğu gibi diversity ayağına kahraman bi kadın sıkıştırmasınlar araya, multicultural enrichment için farklı ırklar el ele verip "kötü beyaz adam"ın hain planlarını yok etmek için cesurca çarpışmasın mesela? Yeter lan paki olarak ben bile baydım şu white genocide ajandasından Rahatsız ola ola alışacaksınız farklı ırklarla beraber yaşamaya (Nigger_of_the_sand approves this message.)
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Özel gösterimlerden gelen yorumların özeti. " Bu filmin ruhu var. " Demek Bilmeyenler SW ruhunu öğrenecek ..
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 filmi bilmem de sende bir hype ruhu var :)
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 imaxlik film arıyordum dohtor strange e gidememiştim buna aldım bilet. yavaş yavaş doluyordu salonlar. şuana kadar imax'te izlediğim filmlerin hiçbirini beğenmediğimi düşünürsek kesin bu da kötü çıkacak sdfs.
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 axedice said: I believe in you, force be with us falan. El ele tutuştuklarında şambalaya söylemeye başlayacaklar sandım. Bu mu "grimdark" film lel Evet, bu. Bütün Star Wars filmleri içinde en grimdark olanın bu film olduğunu söyleyebilirim. Gerçi Revenge of the Sith için de söylenebilecek bir şey bu, ama o filmde aşağı yukarı neler olacağını önceden biliyorduk. Bu filmde gördüklerimizi ise, neticesi hariç, bilmiyorduk. Elbette bir Game of Thrones düzeyinde grimdark beklememek lazım, ama Greedo'nun Han Solo'dan önce ateş etmesinin gerektiğini düşünen bir zihniyetten sonra bu filmin tonuna ulaşılması sevindirici. Force Awakens'ı beğenmiştim, bunu ondan daha fazla beğendim. Özellikle işin sadece birkaç kahramana değil de bütün isyancıların ekip halinde çalışmasına dayanması hoşuma gitti. Mesela en sonda, isyancı askerlerin Darth Vader tarafından kesilirken diski elden ele ileri ulaştırmaları güzeldi.
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 su kitap prequel filme: http://vignette1.wikia.nocookie.net/starwars/images/9/92/Catalyst_A_Rogue_One_Novel.png
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 gelmis gecmis en iyi sw diyolla, nedir durum?
Öne çıkan mesajlar