Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 senko said: çocuk filmine çevirip 4.filmin aynısını yaptıklarından beri benim de eski hevesim yok star wars'a. çocuk filmi diyoruz, 4. filmin aynısı diyoruz da, prequel üçlemesinden daha iyi olmuş her türlü. orjinal star wars ruhunu daha iyi yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 son filmden ruh fln alamadim tum film aa bunun aynisi 4.filmde vardi demekle gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 ankara'da imax'i yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 son trailerlari falan izlemedim hic malum disney basi sonu ne varsa gosteriyor tum filmi trailer diye ama buda burda dursun:: http://www.hobbyconsolas.com/sites/hobbyconsolas.com/public/media/image/2016/12/star-wars-rogue-one-cameo-star-wars-rebels.jpg sw rebels https://i.ytimg.com/vi/FgOLZJu4BUM/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 spoiler gibi olacakda ghost gg oldu. Rouge one, rebelsden sonra geçiyor diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Bone said: senko said: çocuk filmine çevirip 4.filmin aynısını yaptıklarından beri benim de eski hevesim yok star wars'a. çocuk filmi diyoruz, 4. filmin aynısı diyoruz da, prequel üçlemesinden daha iyi olmuş her türlü. orjinal star wars ruhunu daha iyi yansıtıyor. Nop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Myrica said: tabi ki hayır. Sotto said: Nop. nop? prequel trilogy star wars ruhunu daha iyi yansıttığını mı sanıyorsun ciddi ciddi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Livered said: Ben bu filmden çok umutluyum - hatta hazır elleri değmişken 4-5-6 nın aralarındaki dönemi de anlatan gene böyle farklı karakterli birer film yapsalar. 1 in öncesi de olur. han solo'nun gençliği anlatan bir filmi hazırlıyorlar şuan. http://www.imdb.com/title/tt3778644/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Prequel trilogy den kastini bir an eski filmler olarak algiladim, evet ne yapsalar yenilerden iyi olacakti zaten, onlara kiyasla cok daha iyi. Ama tabi yine de gidip copy/paste yapmalarina gerek yoktu o ayri konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Bone said: Myrica said: tabi ki hayır. Sotto said: Nop. nop? prequel trilogy star wars ruhunu daha iyi yansıttığını mı sanıyorsun ciddi ciddi? star wars ruhu ne abi önce onu anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 halkın kendi kendini yönetmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 gerçek star wars bu değil .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ahahahah aga bu ne ya https://www.youtube.com/watch?v=mS1Bzi2VE1o I believe in you, force be with us falan. El ele tutuştuklarında şambalaya söylemeye başlayacaklar sandım. Bu mu "grimdark" film lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 off yapma bunu yapma işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ne olsun ak, filmin kahramanı kadın kanser olduğunu mu öğrensin filmin yarısında onu mu göstersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Her filmde olduğu gibi diversity ayağına kahraman bi kadın sıkıştırmasınlar araya, multicultural enrichment için farklı ırklar el ele verip "kötü beyaz adam"ın hain planlarını yok etmek için cesurca çarpışmasın mesela? Yeter lan paki olarak ben bile baydım şu white genocide ajandasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Star wars ruhu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 axedice said: Her filmde olduğu gibi diversity ayağına kahraman bi kadın sıkıştırmasınlar araya, multicultural enrichment için farklı ırklar el ele verip "kötü beyaz adam"ın hain planlarını yok etmek için cesurca çarpışmasın mesela? Yeter lan paki olarak ben bile baydım şu white genocide ajandasından Rahatsız ola ola alışacaksınız farklı ırklarla beraber yaşamaya (Nigger_of_the_sand approves this message.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Özel gösterimlerden gelen yorumların özeti. " Bu filmin ruhu var. " Demek Bilmeyenler SW ruhunu öğrenecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 filmi bilmem de sende bir hype ruhu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 adam link bot yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 imaxlik film arıyordum dohtor strange e gidememiştim buna aldım bilet. yavaş yavaş doluyordu salonlar. şuana kadar imax'te izlediğim filmlerin hiçbirini beğenmediğimi düşünürsek kesin bu da kötü çıkacak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 axedice said: I believe in you, force be with us falan. El ele tutuştuklarında şambalaya söylemeye başlayacaklar sandım. Bu mu "grimdark" film lel Evet, bu. Bütün Star Wars filmleri içinde en grimdark olanın bu film olduğunu söyleyebilirim. Gerçi Revenge of the Sith için de söylenebilecek bir şey bu, ama o filmde aşağı yukarı neler olacağını önceden biliyorduk. Bu filmde gördüklerimizi ise, neticesi hariç, bilmiyorduk. Elbette bir Game of Thrones düzeyinde grimdark beklememek lazım, ama Greedo'nun Han Solo'dan önce ateş etmesinin gerektiğini düşünen bir zihniyetten sonra bu filmin tonuna ulaşılması sevindirici. Force Awakens'ı beğenmiştim, bunu ondan daha fazla beğendim. Özellikle işin sadece birkaç kahramana değil de bütün isyancıların ekip halinde çalışmasına dayanması hoşuma gitti. Mesela en sonda, isyancı askerlerin Darth Vader tarafından kesilirken diski elden ele ileri ulaştırmaları güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 su kitap prequel filme: http://vignette1.wikia.nocookie.net/starwars/images/9/92/Catalyst_A_Rogue_One_Novel.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 gelmis gecmis en iyi sw diyolla, nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar