Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 20 saat önce, Flassh dedi ki: windows 8den bile daha kötü arayüz yapmayı becermişler. gerçekten çok kötü. seçim olsa windows 11 mi akp mi diye akpye oy basarız o kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 (düzenlendi) bende sysinfo hem secure boot on hem bios uefi yazıyor ama gene de geçememiştim kontrolü. eyyy nutella, sen kimsin ya? neyse bypass edilebilecek gibi, en azından şimdilik çözümler varsa çıkışta da birşeyler bulunur herhalde. win11 gerçekten o kadar kötü mü bilmiyorum ama onu da artık sürümleri ilerledikçe göreceğiz. https://www.hardwaretimes.com/microsoft-may-drop-windows-11-cpu-requirements-to-intel-6th-gen-skylake-processors/ Temmuz 13, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2021 21 saat önce, Flassh dedi ki: tasarımın genel hatları belli işte. kötülükten kastım yavaşlık vs değil. arayüz çok kötü belli ki bu kafayla gidicekler yoksa bunu yapmazlardı. windows 11 değil zaten. windows 10 tablet mode olmuş. biz desktop userlara yazık olacak Customize baya ediliyormuş, kurcaladın mı? Ben de kaşınıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 ASUS güncellemelere başlamış https://www.asus.com/microsite/motherboard/ASUS-motherboards-Win11-ready/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2021 benim 5 yıllık anakartı uyumlu gösteriyor, hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 (düzenlendi) Microsoft eski CPU'lara bypass yöntemleri ile kuranlara engel olmayacaklarını açıklamı. Auto update olmayabilirmiş, ama eskisi gibi manual yükleriz np. Ben denemek için i7-6700K'lı uyumsuz sistemime yükledim. 1 haftadır düzenli kullanıyorum, wsl altında iş de geliştiriyorum, valla windows 10'dan daha akıcı acayip sevdim windows 11'i, kuracaklara öneririm. beta channel'ı da gayet stabil. arayüzü beğenmeyenlerin gerçekten göz / nizam problemi olabilir, fyi. Ağustos 30, 2021 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 zevkimizi vizyon bölümünde bırakmadık o yüzden lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 On 13.07.2021 at 20:47, Sam dedi ki: bende sysinfo hem secure boot on hem bios uefi yazıyor ama gene de geçememiştim kontrolü. eyyy nutella, sen kimsin ya? neyse bypass edilebilecek gibi, en azından şimdilik çözümler varsa çıkışta da birşeyler bulunur herhalde. win11 gerçekten o kadar kötü mü bilmiyorum ama onu da artık sürümleri ilerledikçe göreceğiz. https://www.hardwaretimes.com/microsoft-may-drop-windows-11-cpu-requirements-to-intel-6th-gen-skylake-processors/ ya o değil de bu youtube thumbnailları neden bu kadar cheesy ve cringe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Klasik linus işte, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 O konuda bir araştırma vardı, böyle olunca daha çok kişi tıklıyormuş. Ondan çoğu kanal böyle takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 3 saat önce, Xenocide dedi ki: ya o değil de bu youtube thumbnailları neden bu kadar cheesy ve cringe ya Senin davul videolarını bu tarz bir thumbnaille koysan var ya... ÜÜÜÜFFF Kpop biter Xpop başlar. (Şaka bir yana genel olarak youtube thumbnailleri gün geçtikçe kötüleşiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 12 yaş altı tıklasın diye başladı sonra trend oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 On 12.07.2021 at 18:54, Flassh dedi ki: yanlıslıkla update ettim. burdan uyayıorum yanından bile geçmeyin. dünyanın en kötü şeyi. windows 8den bile daha kötü arayüz yapmayı becermişler. gerçekten çok kötü. seçim olsa windows 11 mi akp mi diye akpye oy basarız o kadar kötü bu adamların arayüzle dertleri nedir hiç anlamadım. böyle kasıtla ve bilerek kütük gibi yapıyorlar sanırım. estetiğe düşmanlar. basit aslında, aç macOs ctrl+c ctrl+v. windows 3.1 bile güzel görünüyor buradan bakınca. buradan microsoft a sesleniyorum, içini boş bırakın boş. insanlar doldursun hayal güçleriyle daha iyi. ıncık bıncık kutu kutu küp küp her şey. gamepass mi açıyorum, kil tablet mi çeviriyorum belli değil. takviminden, saatine, başlatından, task centerına hepsi çaydanlık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Macos kullaniyorum zorunluluktan bir suredir. Customize edince oha falan oldum. Evet artik bir fanboi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 LTT tayfası pirate os kullanmıyormuydu zaten ? 20dk video editlemişler bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 5 Ekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 18 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: LTT tayfası pirate os kullanmıyormuydu zaten ? 20dk video editlemişler bide. Hayır ; her yeni test bench için yeni windows almadıklarından etkinleştir yazısı görünmüştü birkaç videoda, millet de gaza gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 napcaz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2021 bypass edeceksin. https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/how-to-bypass-the-windows-11-tpm-20-requirement/ 6700K ile yaptım kütür kütür betadayım 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 (düzenlendi) Sonradan olay cikmaz di mi? Makineyi C# ve web development icin kullaniyorum. It is important to note that disabling these features could affect the performance or stability of Windows 11, so be sure to only use them on a virtual machine or test box that are you are ok with working in an unsupported environment bir de benim CPu kurtaracak mi? Seninki daha yeni model gibi? Eylül 13, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Bypass edersen güncelleme alamayacaksın, etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 cidden cok enteresan. yillarin azili windows kullanicisyim, windows phone kullanacak kadar fln gozumu karartmistim, 2013 model mac, big sur guncellemesi aliyor ve halen ilk gunkune yakin stabilitede. tek sikintisi batarya eski performansinda degil, olusu bile 2 saat gidiyor deliksiz. win 11'i kuramiyor adamlar 5 sene onceki makinelere. ki ben bu makinede hala development yapiyorum yani sikinti yok performansta fln. $aka misiniz olm? 30 sene gectikten sonra anliyorum development icin mac/linux kullanip windows u sadece oyun icin kullanan insanlari. epey gec oldu ama napalim zarar/kar/yol atasozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 (düzenlendi) 3000ler 4000ler desteklemese neyse de i5'lerde 8000 öncesi resmi destek yok ahusdfg https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-intel-processors firmware tpm olayı skylake yani 6000lerle geldi diye biliyorum ama 6-7 niye koymamışlar buraya anlamadım, büyük ihtimal onlarda da çalışır ama 5th gen ve eski inteller için tek (resmi) seçenek anakart destekliyorsa tpm modülü almak, win11 için de onunla uğraşılmaz, upgrade edemeyen win10 devam etsin Eylül 13, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2021 Kendimi tanıdığımdan çıktığında geçeceğimi biliyorum. Bu nedenle Salı günü haftanın ortasında uğraşmamak için şimdi geçtim, beklediğimden çok daha kolay oldu. Tüm takılı cihazlar sorunsuz çalışıyor; modeling amfiler, Line6 cihazları, ses kartları, Razer'ın ve HyperX'in farklı farklı ürünleri, gamepadlar filan çalışmayan şey yok. iLok bile sorunsuz. Yeni arayüzü sevdim ben bu arada, minimalist başlat menüsü de olmuş yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar