Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Kedi cinsiyet seçimi, dişi mi erkek mi hangisi daha sorunsuz. misal erkek kedi kızışınca duvarlara falan sidik püskürtüyor kısırlaştırıp engelliyosun bunu bu gibi neler var hangisinde daha az başım ağrır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dişi kedi candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 erkeğin kısırlaştırma süreci daha kolay. cinsiyetten ziyade kişiliği önemli hayvanın. benim kız evde çılgın atıyor, kısırlaştırmama rağmen bir durgunlaşma vs. yaşamadı. arkadaşın erkek de munislikten ölecek, kucaktan ayrılmıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ikisi de kızgınlık döneminde sorunlu olabiliyor. erkek sağa sola çiş yapar koku bırakır vs. dişi olan da sürekli miyavlar, açık kapı/pencere bulursa kaçmaya çalışabilir. erkek kediyi kısırlaştırırsan verdiğn mamaya dikkat etmen gerekir. dişiye nazaran çok daha yüksek idrar yolu problemi olma şansı. baya da sıkıntılı bi durum, idrar yolu tıkanırsa ölüme kadar götürebiliyor. tedavisi de zor olabiliyor yerine göre, hayvan çok acı çekiyor sonda falana gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 sağlıklı olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Bizim iki tane oğlan var :D Hem kısırlaştırılmaları çok daha kolay, hemen toparlanıyorlar hem de dişilere göre daha iri yarı olduklarından kucağına alıp rahat rahat mıncırabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Wisp said: Kedi cinsiyet seçimi, dişi mi erkek mi hangisi daha sorunsuz. misal erkek kedi kızışınca duvarlara falan sidik püskürtüyor kısırlaştırıp engelliyosun bunu bu gibi neler var hangisinde daha az başım ağrır dişi daha uysal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Erkekten çok memnunum ben, sadece eşimi daha çok seviyo şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dişi benim aşkım ya. Sanırım erkekler daha bi haylaz oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 benim dişi kucağa gelmiyo canı isterse sevdiriyo, kısırlaştırma vs diyosan erkeğin ki daha kolay kalan her şey aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 erkek adamın erkek kedisi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 7 kedim var hepsi dişi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Şu dişi kedi erkeğe daha bağlı olur muhabbeti doğru mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 erkek kedinin tuvaleti fena kokuyo. dişide hiç kokmuyo. hormonlarla ilgisi var heralde pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 valla benımkı dısı bana daha bagımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Esh said: 7 kedim var hepsi dişi. saygılar. harem kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 zipzip said: Şu dişi kedi erkeğe daha bağlı olur muhabbeti doğru mu acaba? değil o karakter duygu vs izmirdeki erkek kedim kafamdan ayrılmıyodu burdaki dişi şeyine takmıyor acıkmadıkça uykusu gelmedikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dişi hayvan candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 sensin hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 erkek kedi uysaldır kendini sevdirir. dişi kedi kıskançtır, gösterip vermez kafası sevdirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Karakter onemli olan ve yetistirmeye bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 farketmiyor yani hoşuma gideni seçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Erkek kedi attırıyor abi, bahaneyi başka faktörlerde aramana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 olm ilik misiniz kucaginiza erkek alip oksayip seviyosunuz filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Kucağınıza da attırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar