Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Seru said: 2'yi yeni aldım. mortal empires mı başlim yoksa campaignle mi ne dersiniz? Önce campaign'e bir gir neler oluyor gör bence. Mortal empires sürekli oynayacağın mod olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 the king and the warlord dlcsi olan var mı elinde fazla? indirimi kaçırmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 (düzenlendi) The Everchosen returns! Announcing the Spring Invitational, to take place on 6th and 7th April. We’ll have more information soon but for now, mark the dates in your diaries – and if you’re interested in a first look at the new, unannounced WARHAMMER II DLC then tune in. Godumun oyunu... Hem pahalı, hem de sürekli çıkan dlcler yüzünden para yetiştirmenin imkanı yok. Bize yine fitgirl yolları görünür. en azından bir önceki DLC'yi indirirken kendimi konsepte uygun davranıyorum diye kandırmıştım. Mart 30, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 ulan 3. oyunu duyursunlar derken habire dlc spam'liyolar hakkaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Abi 3. oyunu duyursalar nolcakki? Adamlar WH1 olmadan WH2'de Empire / Mortal Empires oynatmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 e bende var 1'le 2 =D 1 yoksa 2'yi almak çok mantıklı değil zaten. mortal empires büyür işte 3 de gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Bence sistem güzel. 3. oyunun geçeceği coğrafya gereği koyamayacakları ırklar var. Onları aradan çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 ilk oyun hala butun dlclerle 300+ lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 ilk oyunu humbledan durum fiyatina almistik bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 nefes kesici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 On 05.10.2018 at 14:25, Cokomantis dedi ki: biz chaos dwarf'tu ogre kingdom'dı derken 3. oyunda endtimes geldi zaa deyip (onu da açılışta cinematic'le geçiştirecek fghsfd) age of sigmar'lı çıkarsalar ya kalsak böyle oh shi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2019 (düzenlendi) Franz'ıma nazar deydi tekliyordum herkesi Nisan 7, 2019 Yabgu tarafından düzenlendi twitch linkinin çalışmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 bu vimpir dlc sini oyun itina ile takılıp attığı için tam anlamı ile oynayamamıştım, son dlc ile inşallah düzeltirler durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 ahahaha predator trailer'ını çok iyi yapmışlar ya, yeni gördüm. helal olsun. 2 dakikadır gülüyorum rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2019 lan ilaçlısı 3 dlc geride kaldı iyi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 o degilde, sega tw fiyatlarini ziplatmis sanirsam dun XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) Ağustos 30, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2019 (düzenlendi) Spoiler böyle bi şerefsizlik yok ya, nordland İSYAN! edip de prestige'im yok diye tutamamıştım empire'da ("durduk yere" 40 yıllık eşime dostuma savaş açmışım gibi reliability yerlere düştü) gittim 2 turn dövdüm bunları açıkta 2 tane mi ne boktan şehirleri var bunları da alırım lan ben diye yürürken alttan orclar girdi dev orduyla, axe bite pass'ta tuttum sırf garrison'la üstüne suyu ısınan ufak bi vampire faction'ı savaş açtı durduk yere (moot'a çökmüşlerdi. moot'un komşusunu konfedere edince the night gathers çektiler direk) sonra bi de nordland'in komşusu kankası olan bi elf faction'ı savaş açtı. nord'u elf'i batsın (ama yazdım bi kenara) diye peace bastım nord'lara, tokat manyağı yaptığım için kabul ettiler direk. elf kankaları hala savaş halinde ama. daha sonra bakıcam artık moot'un yanındaki county'den hediye gelen lvl1 heroya biraz asker bastım, moot'u aldım. tutamam been bburayı, sack&occupy'dan sonra bırakayım, girdiklerinde garrison'la ne dövsem kardır derken bi baktım 290gp veriyo sack&occupy'a. ulan zaten yeni level almışım, BASTIM UNTAİNTED verene, tutucam lan burayı yer misin yemez misin dedim. (bu arada karl franz ve yancı ordusu nordland'den march'lıyo ama 4 turn falan var varmalarına lel) sonraki turn moot'u almaya gelen undead ordusunu dövdüm, sonra peşlerinden gidip ovada kıstırıp orda da yok ettim son askerine kadar. yetmedi aynı turn attrition yerken son kalan şehirlerine de İS THERE NO ONELSE diye girip faction'ı sildim (bu arada bu vampirler kuduz gibi aynı turn 2-3 yere savaş açtığı için aradan şehri almaya gelen başka bi empire faction'ı da avucunu yaladı lel) 2 turn'de mi ne oldu bunlar. yarasa oklamaktan, crypt ghoul kesmekten saç diplerim ağrıdı artık. dur bi soluklanayım derken nordland SELAM, FEALTY'İM BİTTİĞİ İÇİN ÇIKIYOM BEN EMPİRE'DAN BAYBAY dedi gene >_>' prestige basıp otur oturduğun yerde KALDIRMA BENİ AYAĞA dedim bu sefer ama çüş yani, füze ataydınız, anama söveydiniz ne bileyim. eedit: ha bi de gerçek vampire faction'ı aka vampire counts da non aggression pact'i bozdu. baltazar gelt de çekirdek çitliyo aşağda. sağol kanka ya, yok takıl sen biz iyiyiz burda. tldr empire'ı güzel şenlendirmişler Eylül 14, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar