Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 sadece bakıp çıkacaksan birinci oyunu ve dlcleri almak daha mantıklı, ikinci oyuna göre biraz daha kullanıcı dostu bir oyun ilki, vortex campaign ilk kez oynayacaklar için sıkıntılı ve zor olabilir... biri aldıktan sonra zaten dedikleri gibi iki ile entegre olacağı için bir süre sonra ikiyi almak daha iyi bir fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 1 i aldim Tw cok sevdigim bir seri degil 50-60 saat oyalasa yeter. Yani bir bakip cikacagim gibi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 The Laboratory Mode for Total War: Warhammer 2 will be playable for free on the 14th December 2017. The Laboratory’s sliders allow for game variables to be tweaked, pushing battles in new and ridiculous directions. You can massively ramp-up unit sizes, remove the bounds of gravity, and increase impact force tenfold to create scenes pure chaos. https://www.youtube.com/watch?v=qLSezK6_N5w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Combat öncesi orduyu yerleştirdim öne piyade arkaya okçu yanlara atlı diyelim, peki bunları nasıl hatlarını vs bozmadan yani aynı diizlişte hepsini nasıl ilerletebiliyorum. Gameplaylerde görüyorum çok denedim bulamadım oyun içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Alt+sol click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 @law şurda güzel bi tuto var https://www.youtube.com/watch?v=TAzA9FmP76U https://www.youtube.com/watch?v=zKekrN6XXoU bu da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ormanda savaşmak çok sıkıcı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Tabi wood elf değilsen ve herkesi yarın yokmuş gibi oklayamıyorsan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yok ya gözükmüyor ki bir şey, anca canavaradam olacaksın salacaksın ormanın içine ya allah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Çok baydim ya ilk oyunda boyle olmamisti.dlc mlc geliyormu buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 valla dark elves ile oynuyorum, oynaması baya zevkli, fav. ilk üçüme kafadan girdiler. h. elves, w. elves, d.elves :) Clan Mors ile v.hard oynadım, 160.turn oyun bitti, oldukça kolaydı, skaven topçuluk alanında gelişmiş bir medeniyet ama oynaması bana gayet bayık geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ben ilk dark elf ile bitirdim sonrası pek sarmadı. dark elf oynaması en eğlenceli faction bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 arkaya en az iki Reaper Bolt Thrower, önüne dört Shades (Dual Weapons), dört Shades (Greatswords), önüne dört Black Guard of Naggarond, iki Har Ganeth Executioners, uçan Malekith + Death Hag (Cauldron of Blood) + iki süvari veya tercihen beast tam cinayet şebeke oluyorlar, Armour-Piercing Missiles piuvvvvv tam cinayet ormanda bir köşeye pustum, Morathi ile uçarak taciz ve üzerime çekiş yaparak, Vortex ayini engelleme ordularından 3 chaos 2 skaveni tek turn içinde %80 imha etti, üstelik yukarıda saydığım birimlerin daha alt seviyesi adamlar ile Chaos Knights ve devlerin bu kadar rahat öldüğünü görmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Frostbite said: Çok baydim ya ilk oyunda boyle olmamisti.dlc mlc geliyormu buna? Ocakta gelecek. Feamer said: yok ya gözükmüyor ki bir şey, anca canavaradam olacaksın salacaksın ormanın içine ya allah :) Uçan bir şey varsa düşmanı öyle dikizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ilk oyunum dwarf ile başladım kolay diye, kaos orduları gelince başta baya ezdiler sonra yıprata yıprata, şehir vere vere geri çekildim. Kalanları da (çok az kalmışlardı ama bende bittim gibi) güneyimde sınır komşum olan orclar dalıp indirdi. Kaos bitti sonunda. Normalde asılmam TW oyunlarına late game de, ki dünay kadar kayıp vermeme rağme sonuna kadar direndim :) ilke defa bir TW oyununda.Bu seri sardı, warhammer dünyası yakışmış TW serisine. Irkların keskin çizgilerle birbirinden ayrılması, gerek görünüş, gerek oynanış olarak daha çekici hale getiriyor oyunu. Sanki HOMM 3 tadı yakalıyorsunuz heronuz var, büyüler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NSx12lhZpaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://us.v-cdn.net/5022456/uploads/editor/ph/v0n5mp16o2fd.jpg https://www.youtube.com/watch?v=IpWqKme-g_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 OH BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Oha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Norak said: ocak ayindaki dlc buyuk ihtimal Tomb Kings. zaa! 2 major irk kaldi bakalim, herhal en az 1 campaign daha gelir boyle 3. oyundan once. 3. oyun 4x chaos olacagina gore ogre veya chaos dwarf irklardan birini pre-order ilistirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 of of of o neydi gız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 3. Oyunu almasakta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tahminimce üçüncü oyunu aldırmak için ırk dışında başka önemli şeyler eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 https://i.redd.it/v85xolnlgw401.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar