Editor Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=unWdvWPmiPk Açıkcası Walking Dead in Los Angeles ta ki tarafını anlatıcak bu dizi yani 2. bir grubumuz tanıtacak, Tamamen diğer gruptan bağımsız olarak İlginç olacak gibi ama o isim ne sakjfhaskfjsa ahah bunlarda TARTIŞMALAR: AMC's Walking Dead Spin-Off Has a Title and It Undeniably Sucks; Here Are 43 Better Options On Friday afternoon, Robert Kirkman revealed the title of the The Walking Dead's upcoming companion series, which will exist in the same universe as the AMC megahit but take place in Los Angeles and follow a different group of survivors. That title will be... Fear the Walking Dead. Yorumlar :D No offense to Kirkman or to AMC, but that title totally blows. That is, unless Fear the Walking Dead isn't a television show, but rather a hashtag, a board game, a thrill ride at Universal Studios, or an overly analytical class at a liberal arts college. Here are 43 alternatives that we think are superior to Fear the Walking Dead; let's hear YOUR suggestions in the comments! Fear and Groaning in Los Angeles Cape Fear: Zombies The Walking Dead: The Sum of all Fears The Walking Dead: Genisys Zombieland 2 The Walking Dead: Mockingjay – Part 3 The Walking Dead: The Desolation of Smaug The Walking Dead: The Second One The Walking Dead: 2 Dead, 2 Furious The Walking Dead: Tokyo Drift The Walking Dead Too The Walking Dead Forever The Walking Dead Rises The Walking Dead 2: Red, White, and Dead The Walking Dead: Revenge of the Walkers The Walking Dead: Revenge of Kitty Galore Night of the Living Walking Dead Walk Hard: The Walking Dead Story The Walking Dead: Live Free or Die Hard The Walking Dead 2: Electric Boogaloo The Walking Dead: Back 2 Tha Hood The Walking Dead: The Squeakquel TWD: LA The Walking Dead: The Secret of the Ooze The W2lking Dead The Walking De2d The Walking Dead: I Know How You Died Last Summer Honey I Blew Up the Zombies The Walking Dead: Washington's Spies The Walking Dead: The Last Crusade The Walking Dead: The Zombies Strike Back The Walking Dead: The Zombie Menace The Walking Dead 2DD A Very Zombie Sequel The Walking Dead: The New Batch How to Train Your Zombie 2 The Walking Dead: Seventh Inning Fetch The Walking Dead: Back in the Habit The Walking Dead: Zombies Never Sleep The Walking Dead: Armed and Fabulous The Walking Dead: The Streets The Walking Dead 2: The Life and Deaths of Robert Durst and Every Character You Love Keeping Up With the Kardashians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aynı aptallıklar başka şehirde yani. hiç çekemem sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Diğerini hiç izlemedim, buna takılırım belki, benim için ilk aptallıklar olacak :D. Zombilerin ne filmi, ne oyunu, ne dizisi zevk vermiyor ya bana.. belki başlangıç olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 rick hastanede yatarkenki kısmı işleyip bıraksınlar, zombi olayının en güzel kısmı o ilk ay. sonrası zombili mad max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bu sanırım virisün ilk yayılışını konu alacak. Flu sanıyorlar ilk filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 daha ilk sezonda yazarları kovarlar, sonra bir sezon "çiftlik sahibinin kızını nasıl baştan çıkardım" temasıyla dizi çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 "acaba barnda zombieler var mı yok mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yzXglr5bc3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 umarım şuradaki sahneler birden fazla bölüme yayılmış değildir. yoksa acayip bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 kim ne derse desin zombi filmlerinin ayrı bi kitlesi var benim de dahil olduğum gelsin de hayvan gibi şii yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 2 bölüme yayılabilir ya sıkıntı yok. şuna dönmesin yeter: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Pilotu izliyorum su an cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 arcane said: umarım şuradaki sahneler birden fazla bölüme yayılmış değildir. yoksa acayip bayar. pilot dan sonra , trailerda bütün sezonu vermisler gibi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Begendim en azindan kaliteli duruyor. İlerde ne olacak bilemem. Walking dead i de seviyorum sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bi denemeye değer. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 İlk bölümü izledim,fena başlamadı.Zombi filmlerindeki şu kritik ilk ayları konu alıcak muhtemelen ki oda izlemesi en keyifli dönem. Birde neden bilmiyorum ama Walking dead e nazaran oldukça kaliteli duruyor dizinin çekimleri. Walking deadin monotonluğuna bağlamassa güzel dizi olur gibi şimdilik.Keşke walking dead değilde 28 days later tarzı zombiler olsa,bunlar bayıyor belli bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 The Sunday night premiere of Fear the Walking Dead, AMC's latest zombie drama, has set a new viewing record for a debuting cable show. Variety has reported that the show's first episode pulled in 10.1 million viewers, making it the most-watched cable series launch ever recorded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 güzel başladı dizi çok sevdim, walking dead den güzel duruor çekimler falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Gereksiz uzattılar aile dramı ile. Umarım hepsi ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 nadbed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 direk post apokaliptik değil de, o post apokaliptik dünyaya geçiş en sevdiğim muhabbet zaten dfds. onu güzel verirlerse öperim bu diziyi. böyle ilk panik, zombiler, kaos mmmh güzel bir hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 güzel şeyler duydum. bakalmı bu akşam izliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 walking dead e 10 basar gibi başladı ama bakalım gerisi ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 abla varsa izlenir yoksa liseli tripliler izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Adamlar Johnny Depp'in gençliğini oynatmış dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar