Laraken Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 her ne kadar daredevil'ın çemçük ağzını sevmesem de güzel dizi olmuş lan. hani fictionla gerçeği aynı anda yapabilmişler süper kahraman hıbısında. insan ilişkilerini çok sevdim. ha tabi; wesley'in ölümü direk game of thrones. o ne lan öyle. ama shıhıhı diye güldüm o ayrı fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bingildak said: ben daredevil karakterini baya baya sevmiyorum ona rağmen dünya güzel resmedilmiş. pilot için iyi bile denebilirdi ama sıkıldım yani. beni yakalamadı. büyük ihtimal ana karaktere sıfır ilgi taşıyor olmamdan dolayı. yoksa production gayet iyi gibi evet pilot filan sux bi 5 e kadar izle bence fikrin değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 13uncu bolume kadar geldim sezon finalini uyaninca izlerim iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bright said: 3. bölümün ortasında baygınlık geldi ve sildim. Bu kadar leş, bu kadar monoton bir yapım görülmedi daha önce Marvel evreninde. Dövüş sahnelerindeki koreografinin eski Cüneyt Arkın filmlerinden kötü olmasını mı dersin, arka planı verilmemiş karakterlerin içini kıyan mıymıy sohbetini dakikalarca filler olarak koymasından mı dersin gelmiş geçmiş en kötü dizi olabilir. 0/10, arka planda bile izlenmez. 1 nisan şakası bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Adam Bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ya kingpin biraz ufak tefek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 malesef baya kucuk o yuzden sanirim daredevil tifil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bright said: 3. bölümün ortasında baygınlık geldi ve sildim. Bu kadar leş, bu kadar monoton bir yapım görülmedi daha önce Marvel evreninde. Dövüş sahnelerindeki koreografinin eski Cüneyt Arkın filmlerinden kötü olmasını mı dersin, arka planı verilmemiş karakterlerin içini kıyan mıymıy sohbetini dakikalarca filler olarak koymasından mı dersin gelmiş geçmiş en kötü dizi olabilir. 0/10, arka planda bile izlenmez. Arrow'a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ne etti la daredevil size. dizi gore seviyesi için bile izlenir.Arrow bildiğin teenager dizisi gibi kalıyor yanında.arrow un bütçesini buna versen uçar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dizi çok iyi, fakat keşke Marvel evreninden bağımsız yapsalardı. Tonu o kadar farklı ki Avengers veya Agents of Shield ile aynı evrende yer aldığına inanmak zor geliyor. Gerçi ben zaten Marvel ve DC'nin her karakteri aynı evrene koymalarını sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi mekanın adı hell's kitchen zaten. çizgi romanlara göz ucuyla bile bakmadım ama hani gotham'a çok benzer geldi bana o kasvet. şehirdeki kimse "haşmet abi biz neden cehennemin mutfağında yaşıyoruz lan" demiyor çünkü. bi de niye olduğunu anlamadım ama crow geldi aklıma, neyse. ben aşağı ayrancı'da yaşıyorum lan. aşağı cehennem olaydı sorgulardım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Esinlendikleri çizgi roman serisi de önemli, Frank Miller'ın Man without Fear inden esinlenmişler, dolayısıyla dark olması doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 7. bölüme kadar izledim. şimdiye kadarki en iyi çizgi roman dizisi gibi görünüyor. onaylıyorum. umarım tutar da adam gibi adaptasyonlar görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu arada hell's kitchen bizatihi manhattan'da bir bölge zaten. gotham da new york'un dc olanı. aynı şehir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 intro ne kadar iyi degil mi, true detective'i yapanlar yapmis. umarim diger 3 seri de cok iyi olur. gerce jessica jonesu illet kari oynicak, ama hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bright said: 3. bölümün ortasında baygınlık geldi ve sildim. Bu kadar leş, bu kadar monoton bir yapım görülmedi daha önce Marvel evreninde. Dövüş sahnelerindeki koreografinin eski Cüneyt Arkın filmlerinden kötü olmasını mı dersin, arka planı verilmemiş karakterlerin içini kıyan mıymıy sohbetini dakikalarca filler olarak koymasından mı dersin gelmiş geçmiş en kötü dizi olabilir. 0/10, arka planda bile izlenmez. 2. bolum sonu dovus sahnesi, hangi cuneyt abi filminde var soyle, gidip izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Yerde dizleri üstünde olan adama havada 360 çekip double-spinning-kick vurması her filminde var sanırım dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bright sen Donanım Yazılım a copy paste yapmaya devam et ya, kendi fikirlerin hakikaten berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Copy paste yaptığım birşey yok, sori. edit. Dövüş sahneleri o kadar kötü ki adamın eliyle vurduklarının kafası arasındaki 5 karışı bakmadığın ekranda bile görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de aksine dövüş sahnelerini beğendim. insan üstülüğü olmayan yorulduğu halde rakiplerine üstün gelen bir kahraman işte. tabi saçmalıkları da var ama sonuçta süperimsi kahraman olduğundan göze batmıyor. onun dışında dizinin vıdı vıdı sahnelerini, babasıyla yaşadıklarını filan atlayarak izliyorum, bir şey kaybettiğimi sanmıyorum. 1-2 güne bitiririm. sonlara doğru bozmazsa ilk sezona şimdiden bir 6.9/10 çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 adam kör görmeden vuruyor marifet orda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İlk iki bölümü izledim henüz, ama o kadar iyi ki, zevkten heyecanlanıyorum resmen. OF ÇOK İYİ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bazi sahneler fisk, vanessanin kafasini patlaticak diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İlk bölüm meh idi. İkinciyi de bugün izlerim heralde. Ama daredevil tırt ya işte aslında. Konsept tırt yani. Tamam muhteşem duyma yetisi falan da hacı nereye kadar lan diyor insan asdfafadfsa. Silahı çekip vururlar sonuçta, neymiş silahın cock sesini duyup kaçmalar maçmalar. 15 sene önceki filmden iyi ama her şekilde tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Diziyi dün akşam bitirdim ben de, bayağı iyiydi. 5 günde 13 bölüm izletti. Atmosferi bayağı iyi vermişler, karakterler cuk oturmuş. Özellikle Wilson Fisk'in karakter gelişimi inanılmazdı. Wesley'in öldüğü sahne inanılmaz iyiydi; kızın ilk kurşunu sıkması ve dolu olduğunu, adamı gerçekten vurduğunu farkedip bir an şaşırması, Wesley'in vuruldum lan surat ifadesi ve sonra kızın şarjörü boşaltması epic win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar