Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 2 sene kadar önce bende koltuk almak zorunda kalmıştım. IKEA'dan Markus aldım, çok memnunum herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 o markus'un altındaki plastik dokuyu tamamen yırtıp temizleyin 3-5 yıldan fazla kullanacaksanız da, benden uyarması. kurum gibi parça parça dökülüp mahvediyor etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Aynen, bizdekini kayınvalideye yollamıştık yer yok diye 1 sene sonra geri aldık home Office çalışıyoruz diye mahvetti evi kurumuş toz gibi dökülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 On 13.07.2020 at 02:28, paradoksalkedi dedi ki: https://store.hermanmiller.com/office/office-chairs/aeron-chair/2195348.html?lang=en_US dünyanın en iyi koltuğu, full file? http://www.bms.com.tr/urunler.94.embody.aspx?categoryid=141&brandid=2 Haftasonu yolumuz üzeri diye meraktan gidip şu koltuğu denedim alacakmışım gibi hali hazırda 4 yıldır dxracer kullanıyorum çok memnunum fakar suni deri olduğu için ebesi silkildi kotuğun ve çok terletiyor yazın rahatsız ediyor + biraz da alçak kalıyor. Hakketten dxracer'a kıyasla değişik bi rahatlık ve sabitlik hissi falan verdi ve fiyatını sordum. €2550. sdfjşhsdfohfoghoaghoag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 On 12.07.2020 at 20:13, Oce4n dedi ki: tırt dxracer yerine şöyle 200 kiloya kadar taşıyan hemde kumaş seçeneği olan secretlab türkiye'de olsaydı keşke https://secretlab.eu/collections/titan-xl-series#titan_xl_2020_softweave-charcoal_blue buna benzer bilgisayar koltuğu satan olsa keşket türkiyede. hepsi deri, ışıklı mışıklı... dandik duruyor benim gözümde. 3. ayda bir yeri kırılacakmış hissi var. tekli kanepe/koltuk alasım geliyor bunları gördükçe adamların bütün mağazalarına 1 senedir düzenli olarak mail atıyorum ne zaman türkiyeye gelecek veya sipariş alımını açacaksınız diye. hep aynı cevap. TR'den birinin temsilcilik almasını bekleyeceğiz heralde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 9 saat önce, ZaugnaKhaldun dedi ki: ilk 1 aylık izlenimde mutluyum ben, götüm bacağım rahat etti. Benim için yegane sıkıntısı (1st world problem o da), doğrudan parke üzerinde kullanıyorum ve o yüzden sürekli sağa sola kayıyor. ayaklar sabitlenmio haliyle bu fiyat bandında, ben de halı falan sevmiyorum; öyle alıştık birbirimize kurulumu 45 dk - 1 saat falan. kolçaklar hareketli aynen. bel desteği var ama biraz ince bir alet, çok aşırı faydası var mı bilemiyorum Kilim vari minnacık bir şey atsana altına yahu ne kadar farkettirebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 13 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: Seduna gelmiş stoklara da, @ZaugnaKhaldun @Holy kullandınız mı, kullanıyor musunuz önerir misiniz? Markus var bende onun yerine kullanıp bunu kuzene vermeyi planlıyorum mesela, uzun sürede rahat mı ? (her koltuk illa götü ağrıtıyor bir yerde zaten normal olan arada kalkıp dolaşmak onu demiyorum) kolçaklar hareketliymiş o önemli masaya göre iyi, işçilik bel desteği falan nasıl? go'layayım mı? Ankara'da olsa yerleri gidip deneyeceğim de şimdi internetten alınca iade falan uğraştırırlar bir de. @Khiran sen de kullaniyorsun sanirim seni de taglemeyi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 aldım sonunda ya baktım yine hepsiburada n11 yorumları falan da hepsi çok iyi, burada da övüldü bakalım f/p güzel gibi duruyor gelsin yazarım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 seduna thunder pro'dan bahsediyoruz değil mi? galiba ben de ondan alacağım. parke sorunu bende de var. olmadı bi minik halıflex kestiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 rampage kl-r51 aldım arkadas aracılıgıyla ucuza geldi efsane rahat degil ama ergonomik epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 1 saat önce, Oce4n dedi ki: seduna thunder pro'dan bahsediyoruz değil mi? galiba ben de ondan alacağım. parke sorunu bende de var. olmadı bi minik halıflex kestiririz. aynen bugün aldım, kargoya vermişler hemen bakalım 1-2 güne gelir herhalde, ankara kargo diye ilk defa duyduğum bir firma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) bugün geldi hemen acayip hızlı gönderdiler kurdum şimdi denedim biraz markus'a göre + kolçaklar baya iyi hem ayarlanabilir boyları hem malzemesi güzel yumuşak plastik + file fena değil, markusun file bir tık daha kaliteli gibi duruyor + malzeme kalitesi gayet iyi fiyatına göre + minder daha rahat gibi geldi markusa göre, tabii uzun süre sonra çökmemesi önemli zaman gösterir onu - evet ayaklar markus gibi hemen sabitlenmiyor ama çok da problem yaşamadım parkedeyim, markusun ayaklar daha iyi tldr: 750 TL için bence baya iyi f/p. markus'a göre sırf kolçaklar yüzünden daha iyi bile bence. 15 saatte falan geldi bir de müşteri hizmetleri çok ilgili. Temmuz 28, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 ben de koltuk alıcam yakın zamanda galiba. şu oyuncu koltuğu olanlar böyle cüssesinden midir neden bilmiyorum bana daha çok güven veriyor hep. sanki ona oturunca dişçi koltuğu gibi rahat edicem sanıyorum. ofis tipi koltuklara göre daha çok cezbediyor beni o yüzden. ama sıcak havalarda suni deri olmasından kaynaklı problem yaratacağı da aşikar. onu bir şekilde çözeriz kumaş örtüp falan diyorum. şu seduna sıradan fileli bi ofis koltuğu gibi duruyor mesela. şöyle 60 derece eğimle yaslanıp film oyun keyfini ne kadar karşılar acaba. deneyimlemediğim için söylediğim her şey afaki tabi. kesin yanlış biliyorumdur o yüzden şu başlığı biraz geriden okuyayım gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 şöyle bişeyde bilgisayar kullanan yok mu ya? çok rahat olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 işte ben böyle koltukta oturuyorum. bel ve boyun ağrıları artmaya başladı bunun yüzünden. geniş olması sebebiyle beli sarıcak bir bölge yok diye ya yan ya eciş bücüş oturuyosun bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 masaya cok uzak olmaz misin oyle olursa? klavye nerede olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 benim durumumda koltukla masa birbirine yakın. koltuğun kolçakları da mouse'u kullandığım zeminle denk. ayakları masanın altına uzatınca fitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 On 27.07.2020 at 09:58, Aiko dedi ki: http://www.bms.com.tr/urunler.94.embody.aspx?categoryid=141&brandid=2 Haftasonu yolumuz üzeri diye meraktan gidip şu koltuğu denedim alacakmışım gibi hali hazırda 4 yıldır dxracer kullanıyorum çok memnunum fakar suni deri olduğu için ebesi silkildi kotuğun ve çok terletiyor yazın rahatsız ediyor + biraz da alçak kalıyor. Hakketten dxracer'a kıyasla değişik bi rahatlık ve sabitlik hissi falan verdi ve fiyatını sordum. €2550. sdfjşhsdfohfoghoaghoag Logitech ile buna benzer cikartiyolar. https://www.polygon.com/2020/7/27/21340199/herman-miller-logitech-embody-gaming-chair-impressions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 2 saat önce, sanssizsansli dedi ki: ben de koltuk alıcam yakın zamanda galiba. şu oyuncu koltuğu olanlar böyle cüssesinden midir neden bilmiyorum bana daha çok güven veriyor hep. sanki ona oturunca dişçi koltuğu gibi rahat edicem sanıyorum. ofis tipi koltuklara göre daha çok cezbediyor beni o yüzden. ama sıcak havalarda suni deri olmasından kaynaklı problem yaratacağı da aşikar. onu bir şekilde çözeriz kumaş örtüp falan diyorum. şu seduna sıradan fileli bi ofis koltuğu gibi duruyor mesela. şöyle 60 derece eğimle yaslanıp film oyun keyfini ne kadar karşılar acaba. deneyimlemediğim için söylediğim her şey afaki tabi. kesin yanlış biliyorumdur o yüzden şu başlığı biraz geriden okuyayım gece. dxracerlari denedim adore'de. cok saglamlar evet 200 kiloya kadar modelleri var, kitlesi şişman kitle olduğu için mecbur sağlamlar bu sedunanın 150kg'ı çok iyi taşıyacağını sanmıyorum mesela bırak 200ü. ama file sırt çok önemli benim için mesela, acayip terletiyor fileli olmayanlar özellikle suni deri falan felaket hele yazın. yatma mevzusunu bilmiyorum ben öyle pc kullanmıyorum hiç ama eğer konsol falan monitör tv yaparsam zaten niye koltuğu yatırayım yukarıdaki gibi yatan koltuk alırım daha iyi. bence dxracer falan gereksiz. ha şunlar daha iyidir, https://secretlab.co/collections/titan-xl-series ama bu gaming koltukların özünde şöyle bir saçmalık var, bunların yanları çıkıntılı araba koltuğu gibi. iyi de bunun arabada böyle olmasının sebebi virajda falan hızda yerinde tutması bunda ne işe yarayacak onlar falan bakma çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 su TITAN dan alacam bende heralde Eylül 16 gösteriyor ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) 2 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: ama bu gaming koltukların özünde şöyle bir saçmalık var, bunların yanları çıkıntılı araba koltuğu gibi. iyi de bunun arabada böyle olmasının sebebi virajda falan hızda yerinde tutması bunda ne işe yarayacak onlar falan bakma çok saçma. benim bi arkadaş var oyun oynarken vucudu da çok oynuyor sağa sola falan yatıyor sdfsdg onlar için güzel o çıkıntılar, yoksa sandalyeden düşme kayma tehlikesi var Temmuz 28, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 abi onu koltuk da tutamaz ki kendi oynuyormuş arabada merkez kaç oynatıyor en azından sdfsdf yani gaming alacak varsa denemeden almasın küçük gelirse yanlar sıktığı için direkt ağrıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 6 saat önce, Laorx dedi ki: Logitech ile buna benzer cikartiyolar. https://www.polygon.com/2020/7/27/21340199/herman-miller-logitech-embody-gaming-chair-impressions benzer bile değil aynısıymış hatta, sadece lociteş renklerinde. haha tr fiyatı +1000 birimmiş yalnız. ne kadarı vergi ne kadarı distribütör kazığı acaba vay eşşekler vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 11 saat önce, Laorx dedi ki: Logitech ile buna benzer cikartiyolar. https://www.polygon.com/2020/7/27/21340199/herman-miller-logitech-embody-gaming-chair-impressions benzer değil aynı koltuk bu. logitech logosu rengi falan ekleyecekler buna. zaten ben de logitech'te görüp araştırdım. dünyanın en iyi koltuğu diye tanıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 11 saat önce, Valvyn dedi ki: su TITAN dan alacam bende heralde Eylül 16 gösteriyor ama bakalım. Tr'de değilsin heralde. TR'de isen bana da al❤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar