15k arena games ne lan
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft #7
Şu video'yu seyrettikten sonra bir daha whine etmem herhalde.
sneed's turnünde net hata yapıyor adam. amani ping'leyip dalıp, fs atması lazım.
15k arena games ne lan
benim 3.5k varsa, full time streamer'ın 15k olması normal ya. kesin beta öncekileri falan da sayıyordur.
Ranked'de level 19'a tertemiz geldim ama Unrankedda dağılıyorum ya, tam tersini beklerdim :) Parasını basıp 100 classic pack alıcam.
Şu video'yu seyrettikten sonra bir daha whine etmem herhalde.
sneed's turnünde net hata yapıyor adam. amani ping'leyip dalıp, fs atması lazım.
adam hata yapıyor da o adamın yerinde sen olsan oyunun ortasında monitöre yumruk atardın bence.
hatta bi de sen karşıdakinin yerinde olsan ABİ O KADAR LEGENDARY VAR GELE GELE MIMIRON'S HEAD GELİYOR diye ağlardın bence sdfdskfsdfs
Şans ilk defa yüzüme gülüyordu.
of of of. az önce 3 tur üst üste 3'er minion'ımı Flamestrike atarak temizleyen, 6 tane spectral knight inen bir mage'in ağzına sıçtım tam 11 kart fazla çekerek, deckimi bitirdiğim tur 30'a 0 yendim :D :D
yok böyle bi haz hdufhuash
yok böyle bi haz hdufhuash
Bundan sonraki hayatımda Briç out, Hearthstone in. Bağımlısı oldum.
Ben de konken kökenliyim aramiza hosgeldin Ascansio
bu kadar kötü oyuncuları cezalandıramıyor olmak ne kadar acı ya. adam warlock'a karşı 6. tur öncesinde bütün minion'larını 1 bırakacak şekilde bırakıyor board'u. hellfire'ım yok biliyor (olsa atıp temizlemiştim çoktan), oyunu tek kaybedebileceği kart dread infernal, adam tınlamadan oynuyor...
erm...
suan oyunda rush deckler dısında iş yapan deck yok
ney
apıl rank kaçtı senin, ya da ne uğraşcam asffg
https://i.minus.com/i7okuDrpfsvDX.gif
apıl rank kaçtı senin, ya da ne uğraşcam asffg
https://i.minus.com/i7okuDrpfsvDX.gif
Oberyn#2694
bu kadar kötü oyuncuları cezalandıramıyor olmak ne kadar acı ya. adam warlock'a karşı 6. tur öncesinde bütün minion'larını 1 bırakacak şekilde bırakıyor board'u. hellfire'ım yok biliyor (olsa atıp temizlemiştim çoktan), oyunu tek kaybedebileceği kart dread infernal, adam tınlamadan oynuyor...
ben de yapıyorum bazen sansımı deniyorum, karsımdaki püü acemiye bak diye kendini gererken alıyorum oyunu, oda baya bir ustalık haberin olsun :)
rush'in olayi o degil mi zaten? adam karsisi 6.turnde boardu temizleyebilir diye minion koymazsa zaten kaybedecek. temizleyemezsen kazaniyor.
arena ve gayet iyi bir rush yemişsin.
#rekt
burada bu kadar kötü oyuncu olacağını tahmin etmezdim...
1 bırakacak şekilde trade edilmez board o noktada. veya kıçı 1 olmayan minion inmezsin. ulan neyse kime ne anlatıyom..
1 bırakacak şekilde trade edilmez board o noktada. veya kıçı 1 olmayan minion inmezsin. ulan neyse kime ne anlatıyom..
O senin dediğin control deck için geçerli olan bir kural. Rush deck tam tersine trade yaparken kendi minnionı ölmeyecek şekilde bir streteji kurarsın. Böylece karşıda AoE yoksa br sonraki tur vereceğin zararı maksimize edersin.
Diyelim yerde 4/5 , 3/1 , 2/1 diye 3 tane mobun var. Rakiptede 4/4 diye 1 tane varsa.
Control deck 3/1 ve 2/1'i feda eder, rakip mobu öldürür ve temiz 4/5'i yerde bırakır
Rush deck ise tam tersine 4/5 ile öldürür yerdeki mobu ve 4/1, 3/1, 2/1 ile sonraki tura girer.
Yani rush oynayan adam "aman rakipte 1 vuran aoe" vardır diye düşünmez, "ben sonraki tur en fazla nasıl vururum" diye düşünür.
Diyelim yerde 4/5 , 3/1 , 2/1 diye 3 tane mobun var. Rakiptede 4/4 diye 1 tane varsa.
Control deck 3/1 ve 2/1'i feda eder, rakip mobu öldürür ve temiz 4/5'i yerde bırakır
Rush deck ise tam tersine 4/5 ile öldürür yerdeki mobu ve 4/1, 3/1, 2/1 ile sonraki tura girer.
Yani rush oynayan adam "aman rakipte 1 vuran aoe" vardır diye düşünmez, "ben sonraki tur en fazla nasıl vururum" diye düşünür.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar