Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GİERZEKLER

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de bu jet kasaların kart beğenmeyen versiyonları var. trump migrostakilerde nerdeyse her gün kullandığım kart arada saçmalıyor kabul etmiyor. eleman gelip uğraşıyor 5 dakika o da beceremiyor falan. aynı kartı kabul etmese gene anlarım ama farklı kartları da kabul etmeyebiliyor
Mesaj tarihi:
ne severdim küçükken lidl a gitmeyi ya, oyuncak traktör çalmışım bir kez annem döve döve evden götürüp parasını ödemişti olmayan almancasıyla bi beni bi traktörü göstermiş falan arakladığımı anlatbilmek için sdsfds
Mesaj tarihi:
ya tansaşta migrosta falan ben gidiyorum bunlara.
görevli zorla yardımcı oluyor, niye koydunuz lan o zaman. bildiğin normal kasa gibi elimden alıyor tek tek geçiriyor. ben zaten o olmasın diye bu kasaya gelmişim anasını satim.
Mesaj tarihi:
Mal said:

işte bimden alışveriş yapsanız kasadan geçen ürünleri direk arabaya koyar daha sonra arabayı sizin için özel olarak hazırlanmış poşetleme standlarına yanaştırıp sakince poşetleyebilirsiniz.

cidden şu çok daha mantıklı jet kasadan falan. kasadan sonra kulvarlara bölünsün herkes kendi ürününü ilerde paketlesin. millet 2 domates 1 sütü torbaya yarım saatte yüklüyor uyuşuk uyuşuk, yoksa kasada sıra falan olmaz
Mesaj tarihi:
kasadaki eleman niye ürünleri oraya yığıyor onu anlamış değilim

siz ürünleri istediğiniz sırayla banta koyun, eleman da okuttuktan sonra direk poşetin içine atsın. poşet dolunca veya istediğinizde alın ordan poşeti
Mesaj tarihi:
µh said:

Mal said:

işte bimden alışveriş yapsanız kasadan geçen ürünleri direk arabaya koyar daha sonra arabayı sizin için özel olarak hazırlanmış poşetleme standlarına yanaştırıp sakince poşetleyebilirsiniz.

cidden şu çok daha mantıklı jet kasadan falan. kasadan sonra kulvarlara bölünsün herkes kendi ürününü ilerde paketlesin. millet 2 domates 1 sütü torbaya yarım saatte yüklüyor uyuşuk uyuşuk, yoksa kasada sıra falan olmaz

Bu tam olarak Aldi'nin checkout'u.

https://docs.google.com/document/d/1vY2dNBs5BpFYCcTOXla36ejh1fvsM8Gr_cGNM99O4B8/pub

xaty said:

kasadaki eleman niye ürünleri oraya yığıyor onu anlamış değilim

siz ürünleri istediğiniz sırayla banta koyun, eleman da okuttuktan sonra direk poşetin içine atsın. poşet dolunca veya istediğinizde alın ordan poşeti

bunu yapınca insanlar tilt oluyor çünkü, ay kötü koydu ezildi bilmemne oldu, ve kasiyer'in aynı anda 2 iş yapmasını istemiyorsun zaten bayağı ağır çalışma şartları kasiyerlerin.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

Lidl'dayım geçen gün (eu'nun bim'i) 15 euroya projede kullanılabilecek usb video bişeysi gördüm aliyim dedim, dedi kasada isticeksiniz.

kasaya gittim dedim usb şeysiden istiyorum, böyle tamam dedi butonlara bastı birisini çağırdı usb video şeysiden getirsin depodan diye, ama nasıl geriliyorum çünkü Lidl yani normalde su gibi akıyor bu kasalar, 3 kişi sırada bekliyor bana bakıyor "ya iş çıkardın mk" ifadesiyle.

nese gene Lidl alman efficiency'si, kadın önce benim banttaki ürünlerin parasını karttan çektikten sonra diğer müşteriyi okutmaya başladı, o esnada istediğim ürün kasaya geldi, diğer müşterinin işini bitirdikten sonra sonra usb şeysinin parasını ayrıca çekti kartımdan, böylece kimsenin beklemesi gerekmedi.

ama gerildim böyle, ulan şimdi depodan adam getirene kadar herkes beni mi beklicek diye.

Lidl'da falan ben arada 1-2 euro'luk bozukluk veriyordum cent şeklinde. İnsanlar sabırla bekliyorlardı kasiyer tek tek saysın diye. Düşün yani 30 40 tane demir para var; topladığında 2 euro yapmıyor sdlşkjng. Allahtan küfür dağarcıkları arschloch'tan öteye gitmiyor.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Chemical said:

Lidl'dayım geçen gün (eu'nun bim'i) 15 euroya projede kullanılabilecek usb video bişeysi gördüm aliyim dedim, dedi kasada isticeksiniz.

kasaya gittim dedim usb şeysiden istiyorum, böyle tamam dedi butonlara bastı birisini çağırdı usb video şeysiden getirsin depodan diye, ama nasıl geriliyorum çünkü Lidl yani normalde su gibi akıyor bu kasalar, 3 kişi sırada bekliyor bana bakıyor "ya iş çıkardın mk" ifadesiyle.

nese gene Lidl alman efficiency'si, kadın önce benim banttaki ürünlerin parasını karttan çektikten sonra diğer müşteriyi okutmaya başladı, o esnada istediğim ürün kasaya geldi, diğer müşterinin işini bitirdikten sonra sonra usb şeysinin parasını ayrıca çekti kartımdan, böylece kimsenin beklemesi gerekmedi.

ama gerildim böyle, ulan şimdi depodan adam getirene kadar herkes beni mi beklicek diye.

Lidl'da falan ben arada 1-2 euro'luk bozukluk veriyordum cent şeklinde. İnsanlar sabırla bekliyorlardı kasiyer tek tek saysın diye. Düşün yani 30 40 tane demir para var; topladığında 2 euro yapmıyor sdlşkjng. Allahtan küfür dağarcıkları arschloch'tan öteye gitmiyor.

abi almanlar lidl dan alışveriş ediyordur
burada gittiğim lidl'a sırf immigrant tayfası gidiyo, yarısı aksanını anlamadığım türk oluyo.
Mesaj tarihi:
ya şu anki retail deneyimi hakikaten çok ilkel ya. kağıttan etiketler, barkodlar, barkod okutma sıraları, bant sistemi falan, hakikaten çok ilkel. 80'lerden falan kalma. buraya acilen bi devrim falan gerek yani, yoksa durum sıkıntı.

rfid'den, location analytics'ten falan çok umutluyum.
Mesaj tarihi:
jet kasayı kullanıyorsam ve 5-6 ürün aldıysam eğer kesin 1 tanesini okutmuş gibi yapıp okutmadan salıyorum poşete. Muhtemelen ağırlığa duyarlı o sistem ama daha birşey diyen olmadı.
Yıllardır migrostan alışveriş yapıyoruz bu da hakkım zaten diye düşününce baya rahatlıyor vicdanım.
Mesaj tarihi:
masa said:

jet kasayı kullanıyorsam ve 5-6 ürün aldıysam eğer kesin 1 tanesini okutmuş gibi yapıp okutmadan salıyorum poşete. Muhtemelen ağırlığa duyarlı o sistem ama daha birşey diyen olmadı.
Yıllardır migrostan alışveriş yapıyoruz bu da hakkım zaten diye düşününce baya rahatlıyor vicdanım.

adam gibi adammissin

ben de tenha koselere siciyorum hep migrosta, ama alisveris yapiyoruz yillardir olucak o kadar
Mesaj tarihi:
ahahhahahah gerçek olabilir. yalnız o maliyeti her halükarda yine senden çıkarırlar, rahat ol yani. öyle büyük yapılarda gözden kaçar diye düşünmemek lazım, sonuçta sistem her halükarda son tüketiciyi domaltmak üzerine kurulu.
Mesaj tarihi:
masa said:

ya salla, para babası koç ailesi kazanacağına sen kazan

aynen devam,ciddiyim.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Hepinizin Allah belasını versin, sevgiler.

ağzından öpüyorum duygularıma tercüman olmuşsun

senin kadar alpha olmadığım için "normal kasaya gidin" konuşmasını yapamazdım herhal,belki bir gün o seviyeye gelirim diye umut ediyorum
Mesaj tarihi:
masa said:

ondan sonra tayyip niye çalıyor

neyse ağırlıkla ilgisi yok ki onun
çıkarken fiş okutuyorsun öyle açıyorlar kapıyı

marketten çıkanlar belli
stokla eşleştirirler

ondan sonra kamera kayıtlarını incelerler
sonra da ebeni
Mesaj tarihi:
yok artık

migrostan bişi çalmak victimless crime bence

o çalışanlar reyoncular fln bir yaptırıma mağruz kalıyorsa ayrı tabi

yoksa koçun cebine 2 kuruş az girmiş çokta tınnnn
Mesaj tarihi:
üf süpermarketlerden arada ürün araklamanın çok büyütülecek bir tarafı olmadığını söyleyip seni savunacaktım da akpliymişsin. umarım yakalanırsın da götünü keserler
  • Yeni Oluştur...