Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GİERZEKLER


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Bana genelde teyze denk geliyor, demin de öyle oldu. Normal kasadaki sıradan yırtmak için Jet Kasa'ya gelmiş, bir yandan "ay ayağım ağrıyor" falan diye oradaki 2 kişinin bile önüne geçmenin peşinde, bir de bana gelmiş "yardımcı olursun dimi buraya girsem" diyor.

"Siz böyle bilmediğiniz halde buraya girip sıradakileri veya görevliyi meşgul edince buranın bir Jet tarafı kalmıyor teyze, yardım lazımsa normal kasaya girin" dedim, insanlar da destekledi bunu, ama görevlinin müşteriyi postalamak gibi bir forsu olmadığından yine bildiğini okudu tabii.

İnsanlara saygısı olmayıp tamamen kendine saygı bekleyen, özel durumunu bir silah gibi sonuna kadar abuse eden tüm yaşlılar, hamileler ve pusetliler keşke hemen şu an yanarak ölse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

hımm jet kasa buun içinmiş


evet jet kasa kondom falan almak için çok ideal

da o kafa baya hızlı geçti, kondomları biraz yürüttükleri için süpermarkette burada, kaliteli olanları kasadan istemen gerekiyor, bam güm söylüyorum bana şu kondomdan plox thx, ne kadar hızlı sölersen o kadar az göz teması
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lidl'dayım geçen gün (eu'nun bim'i) 15 euroya projede kullanılabilecek usb video bişeysi gördüm aliyim dedim, dedi kasada isticeksiniz.

kasaya gittim dedim usb şeysiden istiyorum, böyle tamam dedi butonlara bastı birisini çağırdı usb video şeysiden getirsin depodan diye, ama nasıl geriliyorum çünkü Lidl yani normalde su gibi akıyor bu kasalar, 3 kişi sırada bekliyor bana bakıyor "ya iş çıkardın mk" ifadesiyle.

nese gene Lidl alman efficiency'si, kadın önce benim banttaki ürünlerin parasını karttan çektikten sonra diğer müşteriyi okutmaya başladı, o esnada istediğim ürün kasaya geldi, diğer müşterinin işini bitirdikten sonra sonra usb şeysinin parasını ayrıca çekti kartımdan, böylece kimsenin beklemesi gerekmedi.

ama gerildim böyle, ulan şimdi depodan adam getirene kadar herkes beni mi beklicek diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...