Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 türkiyede internetten alışveriş oranı diye aratınca çıkıyor bi ton, abi elinizin altında internet var ya, şuraya “benim bildiğim şöyle” minvalinde yazanlar var şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Anket onlar, pek dikkate almadığım doğru. Arkalarındaki tek veri bilmem kaç bin kişiye sorulan soru. Deloitte o tarz verileri arkasında durarak söyleyemezken We Are Social’ın Hootsuite ile yaptığı (bunlar ne ayrı bir soru zaten) anket pek anlamsız geldi doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 On 11.11.2022 at 16:32, aktiftablet dedi ki: Nüfusun internetten alış veriş yapanların oranı %13lerde falan(dı en son). O da pandemide arttı 7 miydi neydi. Birbiriyle rekabet etmiyorlar aslında, internetten alışveriş yapmayanları çekmeye çalışıyorlar ünlüler münlüler ile. @GERGE ben şu posttan başladığı için nüfusa oran üzerinden yazdım. İnsanlar sanki nüfusun %100'ü offline alışveriş yapıyormuş da %13'ünün online alışveriş yapması çok düşük bir oranmış gibi düşünmüş bir an sanki. Tartışma biraz öyle gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Hazir black friday baslamisken bi tane orta-üst seviye oyun icin kasa almayi dusunuyorum. Ama sorun su ki uzun yillardir laptop+ps+switch kullandigimdan cok uzak kaldim masaustu teknolojilerine. Cahile anlatir gibi anlatan bi pc toplama sitesi var mi kullanabilecegim? Ya da hazir kasalar var birini alip geceyim mi butceme göre: https://www.bestbuy.ca/en-ca/collection/save-gaming-desktops/3078?path=category%3AComputers%2B%26%2BTablets%3Bcategory%3ADesktop%2BComputers%3Bcategory%3AGaming%2BDesktop%2BComputers%3Bsoldandshippedby0enrchstring%3ABest%2BBuy Bütçe 2-3bin $. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 (düzenlendi) Şirket stratejisi ile alakalı hiçbirşey bilmiyorum. Daha önceden yaptığım ima tamamen kendi fikrimdir, şirketten aldığım hiçbir bilgi yoktur. Kasım 20, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 On 17.11.2022 at 21:55, GERGE dedi ki: Anket onlar, pek dikkate almadığım doğru. Arkalarındaki tek veri bilmem kaç bin kişiye sorulan soru. Deloitte o tarz verileri arkasında durarak söyleyemezken We Are Social’ın Hootsuite ile yaptığı (bunlar ne ayrı bir soru zaten) anket pek anlamsız geldi doğrusu. istatistik biliminden haberin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 %44 dedin geçen sayfada, bunun mümkün olmadığı o kadar belli ki o istatistiği ortaya çıkaranların akıllarının mobil oyunların uygulama içi dükkanlarında tüm maaşlarını yiyenler kadar bile çalışmadığı ortada. E-ticaretin normal retail içinde %18,5 oranı olduğunu gibi verilere dayalı oranları bir kenara atarsak, 18-60 yaş arası insanların nüfusa oranının %55 olduğunu bir yana bırakırsak, Türkiye'de kredi kartı olan insanların nüfusa oranı %50 değil. %44 gibi bir oran mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 bebeğe kredi kartı verirsen anca %50 üzerine çıkar kredi kartı kullanımı ahah, benim %43 kesin doğrudur diye bi iddiam olmadı, ankete güvenmem dediğin için yazdım, anket öyle gelin sokağa çıkalım soralım tarzı bişey değil diye düşnüyorum. br de diyelim ben teyzeme internetten alışveriş yapıyorum çünkü bana, bana internetten şunu alıversene diyor, o zaman ankette sorsalar teyzeme internetten alışveriş yapıyor musunuz, e yapıyor işte? yapmıyorum mu desin aracı kullandığı için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 o %43 “internet kullananların”internetten alışveriş oranıymış.baska bi istatistikle vuruşturursak, yani türkiyede internet kullananların oranını, (%75 civarı) sonuc %32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 MX Master 3 1400'e düşmüş 1900'den(Hepsiburada ve Amazon). MX Vertical'da bi indirim yok ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 dün vatanda mx master 3 ve mx vertical'ı elledim. master bana gitmez ama vertical çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 13 saat önce, razzRaziel dedi ki: MX Master 3 1400'e düşmüş 1900'den(Hepsiburada ve Amazon). MX Vertical'da bi indirim yok ama Öff nasıl arada kaldım şimdi. 3 hep aklımda ama 1 hala taş gibi çalışıyo, bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 1 nasıl çalışıyor ya, baş parmak kısmını kullanmıyor musun? Kronik sorun var 1'de de 2'de de, orayı kullanınca gg oluyor. Benim tüm casual/work ailesi duruyor. 1 streçli kapalı kutuda olmasına rağmen plastiği uv'ye yenik düştü eriyor. O yüzden yağlı görünüyor zaten. G9 plastiğinde de aynı sorun vardı, eriyo sonra üzerine toz çekip iğrenç bişeye dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 logitech çözüm bulmuyor mu o kalite sıkıntılarına? yıllar önce evdeki 2 logitech mouse tekeri bozulmuştu, adamlara mail atınca sağolsunlar baya güzel yardımcı olmuşlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 aaaah g9. en sevdiğim mouse'umdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 kauçuk devulcanize oluyor aslında, ama geri dönüşü yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Logitech bendeki taş gibi algısını kırdı artık ya. Son aldıklarım genelde pişman etti. Pebble fare aldım onda da daha ikinci aydan orta tuş sıkıntısı çıktı. Artık farklı markalar bakıyorum böyle alışverişlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 @xaty logitech'in en iyi yanı adamlar direkt değiştiriyorlar. o model artık yoksa da üst modeli veriyorlar. ben 2'yi 2 kez değiştirdim 2 yıllık garanti sürecinde. 3.sü yine yaptı, şu baş parmak kısmında gesture butonu var o kısa devre gibi bişey yapıyor ama bu durum tüm fare hareketini kitliyor. imleç oynamıyor yani sadece tuşlar çalışıyor. bi kaç kez açıp o butondaki vidayı gevşeterek geçici çözdüm. en son uyuz oldum direkt kablosunu kestim şu an non stop çalışıyor. 1'de de aynı olmuştu onu da 1 kez değiştirmiştim. ama evet ben de duydum hep logitech kullanlardan buton sorunları vs. ama değiştiriyolar yani direkt. @goldbären ha doğru. uv ile olan etkileşim plastiğin dış katmanda yağlarını yitirip solmasıydı galiba, araba tamponlarında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 (düzenlendi) 2 saat önce, razzRaziel dedi ki: 1 nasıl çalışıyor ya, baş parmak kısmını kullanmıyor musun? Kronik sorun var 1'de de 2'de de, orayı kullanınca gg oluyor. Benim tüm casual/work ailesi duruyor. 1 streçli kapalı kutuda olmasına rağmen plastiği uv'ye yenik düştü eriyor. O yüzden yağlı görünüyor zaten. G9 plastiğinde de aynı sorun vardı, eriyo sonra üzerine toz çekip iğrenç bişeye dönüşüyor. 1 saat önce, xaty dedi ki: logitech çözüm bulmuyor mu o kalite sıkıntılarına? yıllar önce evdeki 2 logitech mouse tekeri bozulmuştu, adamlara mail atınca sağolsunlar baya güzel yardımcı olmuşlardı İlk bozulduğunda başparmaktan olduğunu anlamamıştım. Yenisini gönderdiler, eskisini de çöpe attım. Halbuki vidasını gevşetince düzeliyormuş, garantisi bittikten sonra tekrar olunca araştırdım mecbur. Başparmağı aktif kullanıyorum, hala arada bir takılıyor ama butonu yukarı doğru kanırttırınca açılıyor. Baya eskidi aslında ama çalışan aleti de atamıyorum. 3'te kesin çözmüşler mi? Kasım 24, 2022 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 kauçuk kullanmasınlar artık lütfen. taş gibi plastik olsun ama beş yılda erimesin. 2022 materyal bilimiyle şu sorunu aşsınlar ya da artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 g403 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 g901 kullandım, şimdi g903'e geçtim, heryeri plastik ama gene tekerlek kauçuk. illa eriyecek. gerçi erimeden önce sol tuş bozuluyor logitech'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 bende deathadder var hiçbişey olmadı be, çok oldu alalı 5 6 sene olmuştur. sadece soldaki başparmak koyduğun kauçuk pedlerin uhusu kaçmış kayıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 tırnağında bi kazımaya çalış üstünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 lucitik best razor worst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar