Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 26 Kasım'da başlıyormuş. said: An email from PayPal to its customers says the regular Steam Fall Sale begins on Nov. 26 — the Wednesday before Black Friday in the U.S. — reports VG247. While Valve has yet to give a date, officially, for its usual Black Friday sale-a-thon, PayPal is spreading the news to induce customers to stock up on Steam Wallet Codes through its online gift store. No word yet on what's for sale, but Steam seasonal sales events are usually a doozy, with gamers buying up downloads for themselves as much as (or more than) they are for others. PayPal's message says the sale period ends Dec. 1, which would be the Monday after Thanksgiving, commonly referred to as "Cyber Monday." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 witcher 2 EE 5 lira olur artık. terraria 50 kuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Winter Sale gelecek ne fall u yahuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 hani winterdan önce fall varya beyb. yok mu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Var da yani işte 1 ay kaldı winter sale e, yılbaşında gelmio muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Black friday'de her yerde mutlaka indirim var zaten. Steam yapmasaydı bile greenman gaming, gog, amazon gibi yerler o tarihte indirim yapacaktı. Böyle bir şeye steam katılır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 steam gözümden düştü ciddi indirim yapmaları lazım. olmuyor böyle 179tl ye oyun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Standart Black Friday indirimi işte. Eskisi kadar hevesle beklemiyorum ben. Oyun listem belli bir doyuma ulaştı, alacak eski oyun pek kalmadı, gözüme kestirdiğim yeni oyunlar da öyle fantastik indirime girecek gibi değil pek, girerse onlara girişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Benim direk alıcağım bir remember me var, gerisine bakıcaz. Remember me bir sefer capcom developer haftasında %80 görmüş 5 $ olmuş, onun dışında adamakıllı indirim görmemiş, şimdi autumun olmadı xmasda coştururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 1.5 saat olmuş bir mesaj bile yok, artık patiler olarak doyduk sanırım indirime. Gauntlet dışında benim de beklediğim bir şey yok gerçi. Biraz daha bakayım belki bir kaç oyun daha alırım oynamamak için lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Coh 2 14 tl kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Gozum X3:TC'de %50 olmus. %75 olmadan almam. injustice alıcam sanırım. Medal of Honor : Airbone 4.50-TL kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bende styx istiyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 pandora deniyen oldu mu 4x ciler arasında resmen beklediğim oyun yokmuş. boş boş geziniyorum indirim listelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 cs:go alayım arada girer iki adam vururum diyordum 12 liraya düşmüş. civ. 5 alayım diyordum o da 12 liraya düşmüş. alayım bari. kesin oynamayacam bunları da adfghjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 yine bastık paraları. $-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 adventure sevip de 13.26 TL'ye wolf among us almayanı dövüyorlar gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bana 1 tane al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Lel. Natural Selection 2 Combat %50 indirim 12 lira, Natural Selection 2 Mega pack (combat dahil bütün ns2 paketleri oyunu vs. var) %90 indirim 10 lira sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 civ5 complete alın eğer civ düsünüyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Dont Starve alınır mı ya ? Coop cıkmadı dimi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Spec Ops the Line bekliyorum. Çok övmüşler, çok istiyorum şöyle 3 liraya kapmak oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Spec Ops the Line denk gelirse kaçırmayın, şahsen benim bir önceki nesilde oynadığım en iyi oyunlardan birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 çok leş indirimler var gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Lords of the Fallen alasim var ama partial controller support diyo. Can sikar mi ki? Sevmiyorum ben klavyeyle oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar