Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://i.imgur.com/aItp0zn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 stance dance yapamadıktan sonra para verseler oynamam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Eternal said: tbc tbc tbc diyenleriniz var.. TBC'nin müzik olayını zaten hiç hatırlamıyorum doğru düzgün bişey öptüm. öeh. çarpılırsın lan. TBC'nin müzikleri en iyi WOW Müzikleri arasındadır hep. shadowmoon valley - illidan'ın müziği, escape from durnholde müziği sindorei müzikleri lament of the highborne ve login screen müziğinin revize hali. hepsi halen efsane sayılabilecek kalitede müzikler. + hikaye yok demişsin. CoT hikayesi, Netherdrake'ler, Lower City muhabbetleri vs. questleri okumadan çatçut kabul edince hikaye olmaz tabii. ha dersen ki hikaye anlatımı boktu, ne olduğunu bile anlamadım, ok ona diyecek bişeyim yok tecrübe ede ede hikaye anlatımını geliştirdi adamlar zaten. ama hikaye yoktu, müzikler boktandı demek için tbc zamanı tbc oynamamış olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Eternal said: Komple değerlendirin. Komple değerlendirenler Kaeli vashjı, özellikle de sunwelli göz önüne alıyor. Daha highmaul bile açılmamışken "komple" değerlendiremezsin. Questing ve leveling experience net en iyi, hatta bazı single a-rpglerden çok daha iyi. Özellikle ingame vidyolar, harita tasarımları, narrative (evet evet mmoda narrative) A kalite olmuş. Hiç ally sevmediğim halde bi yolunu bulsam da shadowmoonda ally chainini bitirsem diyorum şimdi sırf son vidyoya kadar olayların gelişimini görmek için. Diğer yandan dungeon ve heroic keyfi olarak TBCnin ve WotLK'in gerisinde (nexus kanserini saymazsak asd). Hele bi raidler açılsın, 6.1ler 6.2ler gelsin ona göre veririz son kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kael vash ve sunwell de ne vardı ki? hepsini komple yaptım zor mu geldi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Eternal yardırmış ama TBC ile WoD'u karşılaştırırken 7 yıllık teknik imkan ve tecrübeyi de gözetmekte fayda var. Bugün wod ile eriştiği quest ve Lore'u oyuna yedirme kapasitesine WotLK ile başlayarak üzerine tek tek koyarak geldi adamlar. Yoksa panda veya cata da quest deneyimi olarak TBC nin önünde. Ama bu demek değil ki TBC Lore'u olarak zayıftı. Gayet taş gibi Lore vardı o zaman da. Ama müzikler konusunda ağır faillamışın. TBC taş gibi ostye sahiptir. Bir Illidari soundtrack bile kanırttırır bugün. Hatırlamaman senin ayıbın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 vannilla otesinde soundtrack yok bikez. bikac name dısında hep cuvalladılar bence. relativ olarak tabi yoksa yine güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kermit said: Eternal said: Eğer herkesin görüşleri ve fikirleri bittiyse şimdi son noktayı koyan açıklayıcı bir kısa paragrafla bu işi bitirelim arkadaşlar.. bitti beyler yetkili konuştu hahaha bilirkişi konuşmuş beyler, başlık kilitlensin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Jaegerjaquez said: kael vash ve sunwell de ne vardı ki? hepsini komple yaptım zor mu geldi nedir Ben zamanında yapamadım bana zordu. Da tek kriter zorluk değil, genel atmosfer önemli olan. Ha bide TBCnin iyi raidlerini sayarken tüm wowun ulduarla birlikte en iyi raidi olan karazhanı atlamışız ayıp olmuş. Umarım bu xpacte ya da ilerde oraya da komple bi revamp gelir de yeniden oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 axedice said: Jaegerjaquez said: kael vash ve sunwell de ne vardı ki? hepsini komple yaptım zor mu geldi nedir Ben zamanında yapamadım bana zordu. Da tek kriter zorluk değil, genel atmosfer önemli olan. Ha bide TBCnin iyi raidlerini sayarken tüm wowun ulduarla birlikte en iyi raidi olan karazhanı atlamışız ayıp olmuş. Umarım bu xpacte ya da ilerde oraya da komple bi revamp gelir de yeniden oynayabiliriz. aa dimi aslında wod'un son boss'u olarak medivh yapsınlar, karazhan'a dönüp medivh'i biz öldürelim sonra medivh ölünce guardiansız kalsın azeroth, sargeras'ta diablo gibi, ZATEN HERŞEYİ BÖYLE PLANLAMIŞTIM MAHAHAH yapsın, 2 tane expansion'la da sargeras geliyor hede hödö yaparız mis. hem böylece geçen seferki blizzcon'da söyledikleri "üstüse 2 expansionun son bossunu orc yapmayacaz merak etmeyin" sözünü tutmuş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 axedice said: Jaegerjaquez said: kael vash ve sunwell de ne vardı ki? hepsini komple yaptım zor mu geldi nedir Ben zamanında yapamadım bana zordu. Da tek kriter zorluk değil, genel atmosfer önemli olan. Ha bide TBCnin iyi raidlerini sayarken tüm wowun ulduarla birlikte en iyi raidi olan karazhanı atlamışız ayıp olmuş. Umarım bu xpacte ya da ilerde oraya da komple bi revamp gelir de yeniden oynayabiliriz. abi ben beğenmiştim ya, son bosslar zordu sadece o kadar da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Son boss kil'jaeden olabilir. Kesin bi possess falan bekliyorum, gromun içinden bi yerlerden çıkacak, Wrathion da garroshu öldürüp bu chaini tetikledik diye thralla bize kızacak falan. Adı üstünde deceiver, yine yapar bi numara. Hatta mortalların aksine bütün evrenlerde tek bi tane kil'jaden var büyük ihtimalle, eternalların alternatif versyonları olmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Kil'jaeden zaten bir tane ve Sunwell'de öldürülmedi. Twisting Nether'a geri postalandı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Wod sonunda medivh + karazhan a bağlanıp argus a gidilecek zaten. Wod gelmeden önce Karazhanda minör Değişiklikler olmuştu visual olarak hatırlarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 karazhan çok tatlı olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Argus gelirse süper süper süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 argus kimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 axedice said: Eternal said: Komple değerlendirin. Komple değerlendirenler Kaeli vashjı, özellikle de sunwelli göz önüne alıyor. Daha highmaul bile açılmamışken "komple" değerlendiremezsin. Questing ve leveling experience net en iyi, hatta bazı single a-rpglerden çok daha iyi. Özellikle ingame vidyolar, harita tasarımları, narrative (evet evet mmoda narrative) A kalite olmuş. Hiç ally sevmediğim halde bi yolunu bulsam da shadowmoonda ally chainini bitirsem diyorum şimdi sırf son vidyoya kadar olayların gelişimini görmek için. Diğer yandan dungeon ve heroic keyfi olarak TBCnin ve WotLK'in gerisinde (nexus kanserini saymazsak asd). Hele bi raidler açılsın, 6.1ler 6.2ler gelsin ona göre veririz son kararı. Ben dungeonları sevdim ya. Ya da şöyle diyim; uzuuuun zamandır ilk kez keyif alarak dungeon yapıyorum. Hele o çiçek böcekli yer gelsin diye random almayacağım yakında o kadar. Son boss inanılmaz bir keyif. Ha tabii bir Shadow Lab. değil hiç birisi; o salak boss'u geçip murmura ulaştığımız sabah (gece 11'de başlamıştık sdkfjg) hala aklımda. 700ms - 1000ms'ler, her fight'ta tank/healer dc'leri; dps yetmemesi, of. Şimdi olsa monitörü camdan atar uyumaya giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yalnız tank bulmak icin birinin shattrath'a gidip general chat spamlaması, sonra onların dungeon kapısına kadar (hatta kapıdan son boss'un oldugu bolgeye kadar) gelmesi. abooo, almayayım lan. zevkliydi ama eskidendi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mountla geçerken etraftaki otların hasirdamasi ve kiprasmasina asık oldum ben. Boyle ayrıntıları cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Argus için çok erken ya. Eredarın base i sonuçta orası, prime plane de olsa baya baya fully demon infested bi dünya. Anca kil'jaeden ı öldürmeye gideriz ki 2 xpac daha diyorum onun için =P Ama kiljaeden eternal olduğu için bütün farklı zaman boyutlarında tek bir bilinci varsa bence de karazhanı ve medihvi kullanacaktır guldanla iletişim kurmak için, sonuçta bu alternate timelineda sargereas hala medihvin içinde dormant yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Selam Gençlik, "dostlarınızın olduğu ve birlikte oynadığınız 'expansion' en iyi 'expension'dır". Benim hayalim'deki MMORPG şu şekildedir; Ultima Online -Siege Perilous tadında, (UO'nın ilk yıllarındaki gibi -trammel facet olmadan öncesindeki gibi- * öldüğünde çantadakilerin lootlandığı, * AH gibi bir kavramın olmayıp, en iyi eşyayı bulabilmek için saatlerce bir yerden bir yere dolaşmak zorunda olduğun, * meslek kastığında seni korumaları için başka arkadaşlarına ihtiyaç duyduğun, * aynı ekranda görmediğin kişi ile konuşamadığın, Star Wars Galaxies * bir server da sadece bir karakter yaratabildiğin, seni herkesin tek karakter ile tanıdığı ve bildiği * meslek sisteminin gerçekten meslek sistemi olduğu, npc'lerden düşen bir eşyanın hiç bir zaman meslek erbabı'nın yaptığının önüne geçemediği Everquest * 80 kişiye çıkan raidleri * questlerin quest oluşu şöyle özetleyecek olursam, yukarıdakilerin hepsi, dostlarınız/arkadaşlarınız yoksa bir hiçtir. oyunu eğlenceli kılan paylaşabilmek, paylaştığında yüzüne yansıttığı tebessümdür. Grafikler, modellemeler, oyun mekanikleri vb gibi herşey sadece bir araçtır. Eğlenmek ise amaç, bir çomak bile yeter. Ölümsüz kalın Kumadam Liche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 axedice said: Argus için çok erken ya. Eredarın base i sonuçta orası, prime plane de olsa baya baya fully demon infested bi dünya. Anca kil'jaeden ı öldürmeye gideriz ki 2 xpac daha diyorum onun için =P Ama kiljaeden eternal olduğu için bütün farklı zaman boyutlarında tek bir bilinci varsa bence de karazhanı ve medihvi kullanacaktır guldanla iletişim kurmak için, sonuçta bu alternate timelineda sargereas hala medihvin içinde dormant yatıyor. bak adam negzl yazmış bide yaptıkları oyuna bak, bok gibi asıuhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 UO ile ilgili çok güzel yazmışsın. O ruhu yakalamak artık çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 deadwoll said: ... Ha tabii bir Shadow Lab. değil hiç birisi; o salak boss'u geçip murmura ulaştığımız sabah (gece 11'de başlamıştık sdkfjg) hala aklımda. 700ms - 1000ms'ler, her fight'ta tank/healer dc'leri; dps yetmemesi, of. Şimdi olsa monitörü camdan atar uyumaya giderim. murmurun sesleri ne kadar kotuydu ya, havali korna gibi ZZAART ZOOORT diye bagiriyodu. bossun sesi mi, baska birseyin sesi mi ne oldugu da belli degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar