samaella Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 auchindoinin eski versiyonunu özledim :( TBC özlemiyle döndüm oyuna açıkcası, tekrar aynı mekanlarda gezmek vs falan. Shattered Halls ta ilk moblarda yediğimiz wipeları, bitmeyen ToC 5 manlerini hatırlayıp Bloodmaul , skyreach , irondocks yaptım HASİKOME çektim. Bunlar 5 manse önceki yaptıklarımız neydi çok merak ettim :D bi scholo 60 bile değil yani. Public quest vs yeni mekanikler hoş olmuş ama yeni bir mekanik değil zaten onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 artık zor group instance yok ya - item level gereksinimi var işte, onu alınca kesiyorsun, sonra diğer zorluğa geçiyorsun orada da item level gerekiyor, o item level'a ulaşınca onu da kesiyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Sparkcaster said: tbc>wotlk>cata>panda yenisini bilmem kata panda mı sdfnsdklgg alın bunu dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 panda all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 valla yeni exp.Wotlk ayarındaysa tekrardan başlarım tbc den daha çok sevmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Pandayı ilk sıraya koyan TBC, Vanilla ve WOLTK görmemiştir. Cata. en rezalet ek paketti. Panda 4. sırayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Tbc>wod>wotlk>panda>cata Wod aslında questing olarak tbc'den daha iyi gibi ama endgame gormedigimizden ikinci sırada. Artik lfr disinda raid yapmadigim için endgame geldiginde de TBC nin üstüne çıkamaz. Ehhehehe... Ama wotlk'in da hakkini yememek lazim, ulduar gibi bir basyapit vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 WOTLK'in ilk yarısı faciaydı ya, ikinci yarısı ise tam tersi iyiydi. Çok garip bir expti o asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ee abi naxx remake ile ne kadar tatmin olabilirsin ki. ulduar bu oyunda gercekten "raid" olarak adlandırabildigim son yer. bu exp'te gorucez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Benim gibi vanilla naxxı yapmayı bırak hiç görmemiş adamlar için gayet keyifliydi wotlk naxx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 olm biz ahn qirajda 3 saat twins-cthun arası trash temizlemiş nesliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 allah belasını versin o prince > twins > c'tun bölgesi. sırf şu 3'ünü yapabilecek zamanımız olsun diye manyak gibi çarşamba günü gece yarılarına kadar diğer bossları kesmeye kasardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 teleporter yoktu ilk zamanlarında. mezardan instance'a kadar, sonra da içeride cthuna kadar giderdik her seferinde asdfs. hele başlarda herkesin mountu yoktu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Ben warlock ile twins bosslardan birini tanklayınca ne heyecan yapmıştım. C'thun için para kasıp nature resistance potion almak, Huhuran için askeri nizamda dizilip poison damage dengeli almak ne günlerdi be. Bir de Warlock ile Molten Core da Baron'a giderken elemental mobları banish yapacağız diye 10 defa ölüp tonla tamir parası vermek. O zaman tamir parası çok pis koyuyordu. %100 mount alabilmek için insanlar 2-3 ay gold kasıyordu mob keserek,runecloth farm yaparak,mining farm yaparak. Şimdi binekten geçilmiyor. Hunter arkadaşım hunter için özel quest reward olan staff ve bow WOLTK kadar saklamıştı. Ne emek harcadım diye. 8-10 saatte bir spawn olan mobları kesmeye çalışıyordu. Kesemezse bir 8-10 saat daha bekliyordu. Bir de yardım alınca moblar kayboluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mecbur solo yapacaktın. Boss fight gibi yarım saat sürüyordu kesmesi. Millet gelip pisliğine ya bunu kesiyordu ya moba vuruyordu haydee bir daha 8-10 saat bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Tidal charm için karakter kasıp arathiye koyanlar vardı ben de hiç alamamıştım o trinketı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bende bu sıralamayı yapabilirim Tbc>wod>wotlk>panda>cata TBc den beri en iyi exp diyebilirim. GArrison olayı gerçekten çok iyi ama kaynak toplamak bana sıkıntı gibi geldi. HC dungeonları "The Everbloom ve Grimrail Depot" hariç beğendim .çok fazla karmaşanın oldugu DG ları sevmiyorum . bunun yerine daha az trash ve biraz daha zor boss lar yapabilirlerdi. çünkü çok fazla trash kullancıyı yoruyor ,bir sonraki HC yi yapmak istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Wod başlangıç questleri sinematikleri gerçekten güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Uff hadi hypayalim da oynayalim bunu. Canim cekti vanilladan beri oynamadim sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 crossroads efsane benim için ya ne günlerim geçti orda. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 benim de acaip canim cekti. sirf 100e kadar kasip garrison marrison ne varsa her boku kesfedip, raide arenaya rated bgye falan bulasmadan birakayim diye planlar yapiyorum kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Barrens chat efsanesi vardı. Vanilla TBC oynayıp o barrens chat e bulaşmamış adam yoktur adsadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 totemic said: crossroads efsane benim için ya ne günlerim geçti orda. asdf 15de girip 25de cikiyordun ehu ben en cok STVde cekmistim ama hala kabuslarima giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 vay ak olucaksa ben de katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bir guild olaydı iyiydi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 stv her charda cok keyifliydi ya. her an her kose basindan biri cikabilir. 2 dk once /wave atip gecen adam sen moba dalinca arkadan saldirir vs. aksiyonu bitmeyen yer stv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar