Certhas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 bundan önceki hesabında Noyzura ile yazarken hep farklı enerjisiyle dikkatimi çekmişti ve zaman zaman nasıl böyle olabiliyor, acaba olağanüstü bir yönü mü var diye kendime sorardım. açıkçası mesih olduğunu düşünmen beni mutlu etti çünkü bu aralar bir tane mesih e ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sequo said: vay mesihim 100 tl ateşleyim? Cok basarili crit gelmis lan, niye hakkini vermiyorsunuz adamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 o adam fotoşopla critic yediğinden beri eski hype ı kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 oh ilk defa bir mesihle tanisiyorum..nasil abi orada havalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi benim mesim arkadaşlarım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yaverler daha gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 kaç ülkede görevlisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hazreti Kyra kanka olalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 senko said: fazlası bile var allah aşkına şimdiye kadarki hangi mesih noyan kadar bilgiliydi önceki mesihler kaç dil biliyordu en basitinden bi tek kendi dillerini, noyan ingilizce de biliyor... biliyon demi lan? 15 yıldır aktif olarak ingilizce kullanıyorum hatta türkçeden daha keyifli sektirebiliyorum ingilizcede. Birde japonları eğlendirebilecek kadar japoncam da var ama grammer falan çalışıp en azından basic üstü bilebilecek seviyeye kısa sürede gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ninlempis said: çok saçma ama bende uzun zamandır bir gücüm olduğunu keşfettim fotoğrafını atarsan mesih olup olmadığını söyleyebilirim. ciddiyim. konu ile alakadar bir fotoğrafımı atayım dedim Ayrıca özleyenler için sevilen sırt resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Bu ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 adamın heryerinden mesihlik akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Evlat olsa eldivenle sevilmez adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 herkes yazılıyor. noyan-sama'nın orduları tarafından püskürtülcek bu nefret gibi kötü enerjilerle dolu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 tinsel bir lider olmak istemediğin için bence de mesihsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 KuddusiMavra said: Bu ne abi ya abi sanırım yıllar sonra seninle aynı fikirdeyim. Bir de linkedin profilime baktığın gözüküyor fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 İstersen arkadaş bile olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 adam bir gunde isadan daha cok inanan kazandı sansı var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 SeaGle said: Evlat olsa eldivenle sevilmez adam ya. lan topiğe girdim, şunu görüp çayI püskürttüm AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Undisclosed said: bipolarsın noyan. sabah akşam 1 quilonum 1 fluctin al. hala peygamber hissedersen gel ciddiye alıcam. gerçekten ne bipolar ne başka bir rahatsızlığım yok. İnceledim böyle olabitesi olabilecek tüm rahatsızlıkları ama alakam bile yok. default insanım ama farklı zihin hallerinini abuse ederek zen disiplini ile zihnimde çok tatlı bir netlik ve kalıcı ferahlık sağladım. Hiç bir reçeteli legal drug kullanmadım. Kullanmak gibi bir niyetim ya da merakım yok. Ama özene bözene kastığım mental hakiyemitimin üzerine ne buff koyarsam koyayayım ki buff enchantment konusunda charlie sheen'i bile rahatlıkla tokatlayacak bir leveldayım ama saygımdan ötürü asla böyle birşey yapmam sadece zehir gibi çalışan beyin örneği olarak vermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 knka bişey diyim mi,kadıköydür falan 6 yıl oturdum halada oturuyom,çocukluğum orda geçti,taximdir bilmemneredir binlerce adam gördüm,çizmem diyenlerin %80 çizdi hatta şu çıplak koşan kızda arkadaşımdı gsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar