aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 kazanmak icin dogduk yapsalar begenicek miydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Sirf nik basina [ss] yazmak icindir abi sdfs Icten ice bir nazi hayranligi yok degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 logo hazır http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/Schutzstaffel_Abzeichen.svg/1000px-Schutzstaffel_Abzeichen.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 -Crawler- said: Kinzu küçük kalır eline g400 rahat kullanıyosan. g400 boyutunda sensei ya da rival olabilir. rival sip. ettim inventustan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ya bu soktumun oyununda son günlerde ping sorunu yaşıyor musunuz? Ben sanki ddos yiyormuşum gibi oyun ortasında bir anda başlayan pinge maruz kalıyorum. Hani şuan benim pc dışında açık pc de yok evde, internet wifi kapalı mesela PC temiz. Ping olması için zerre sebep yok. İnternet bağlantısı da hep stabildir. Speed test yapıyorum zaten 38mbit çıkıyor. Ama yok arkadaş, bir de hep böyle iyi oynarken başlıyor. Sokacam yani sıktı artık. Şimdi mesela inferno da çeviriyorduk. 3 el üst üste aldım MVP olarak, 9 kill falan çektim üstüne 35 pingten 500-900 aralığına fırladı ve düzelmiyor. Hep böyle oluyor son 2 gündür, giresim gelmiyor şu oyuna artk... edit: Hayır ciddi maçlar olsa net ddos yiyorum diyeceğim. Öyle anlarda geliyor ki direkt baltalıyor oyunumu da maçı da 15 oldu rakip takım, ping tamamen normale döndü şuan mesela anında ... 15 oldu, ping düzeldi. 15-12'den 15-15 tie yaptık... sokarım böyle işe yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 torrenti kapamayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 14-4 aldigimiz macta dc yedim bi daha da giremedim oyuna ilk ace imi yapmistim :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Sunucu cokmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Ashes2ashes said: 14-4 aldigimiz macta dc yedim bi daha da giremedim oyuna ilk ace imi yapmistim :X geçen gün de ben biz 14-12 öndeyken dc yedim, gözümün önünde prizin elektriği gitti geldi :/ 14-14'te oyuna geri girmiştim de o sırada takımdan biri mavi ekran aldı, yine 4 kişi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Silphatos said: bilek hekli iyi ama mouse da lazım ya razer deathadder chroma ya da steelseries kinzu v2 düşünüyom deathadder da chroma? abi sadece "16 milyon reng zeçebiliom" diye normal deathadder dan fazla vermek gereksiz değil mi? da da bir de sadece wheel rengi var galiba değişen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 butun o isiklari kapatiyorum ben mouse lardaki. zaten poll rate 1000hz da calistiriyorum aleti, bir de usb den gereksiz ekstra guc cekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 10 tl fark vardı sanalmarketimde, aynısı olsa da daha yenisi diye chroma alacaktım ama ss rival aldım zaten dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 sen ona alışana kadar road to silver olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 zaten kitabın kapağı şerif, içini açıyorsun silver elite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 DarKRideR said: ya bu soktumun oyununda son günlerde ping sorunu yaşıyor musunuz? Ben sanki ddos yiyormuşum gibi oyun ortasında bir anda başlayan pinge maruz kalıyorum. Hani şuan benim pc dışında açık pc de yok evde, internet wifi kapalı mesela PC temiz. Ping olması için zerre sebep yok. İnternet bağlantısı da hep stabildir. Speed test yapıyorum zaten 38mbit çıkıyor. Ama yok arkadaş, bir de hep böyle iyi oynarken başlıyor. Sokacam yani sıktı artık. Şimdi mesela inferno da çeviriyorduk. 3 el üst üste aldım MVP olarak, 9 kill falan çektim üstüne 35 pingten 500-900 aralığına fırladı ve düzelmiyor. Hep böyle oluyor son 2 gündür, giresim gelmiyor şu oyuna artk... edit: Hayır ciddi maçlar olsa net ddos yiyorum diyeceğim. Öyle anlarda geliyor ki direkt baltalıyor oyunumu da maçı da 15 oldu rakip takım, ping tamamen normale döndü şuan mesela anında ... 15 oldu, ping düzeldi. 15-12'den 15-15 tie yaptık... sokarım böyle işe yeter ya ping direk olarak gözükmüyor ama bariz 1 saniye kurşunun geç gitmesi olayı yaşıyorum hatta 2 haftadır söyluyorum bunu çok net yaşıyorum. oyundan zevk almıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 doğru yol Silphatos said: ss rival aldım zaten dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 applev0dka said: zaten kitabın kapağı şerif, içini açıyorsun silver elite linyit kömürü olmaktan iyidir http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Top 20 players of 2014: flusha (2) http://www.youtube.com/watch?v=YojRQbA98lc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 anime tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lan dedim tier mi atladım acaba portekiz dutch denmark falan gidiyoduk ne güzel takım arkadaşlarım bunlar seviyorum falan demeye başlamıştım kendi kendime sonra birden gene cyka lar kurwa lar havada uçuşmaya başladıı sanırım taşınmak gerek artık bu diyardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0oqqPCPFdRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Şu güzel silahlar, mor olanlar kutulardan mı çıkıyor? Niye keyler 6-7 TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Chroma case geldiğinden beri düşen 5. kutuda ancak bir tane çıktı lan. Millet şimdi karayiplerde ake. KUTU HAVUZU ÇOK BÜYÜK FAKİRLER OLARAK ESKİ BRAVO CASELER GİBİ HAVADAN PARA ALAMIYORUZ GABEN DUY SESİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bu sıçtımın oyununu neden competive oynamadığımı bir kez daha iyice hatırladım ya cidden bugün hep kıtanın en rezil mal annesizleri bana denk geldi tahminen. en son oyunda paso TK atıp, elimdeki AWP'yi alan bir şerefsiz vardı. Küfrettim, söylendim en son kick vote açtım bütün takım no diyince de siktir çektim yine çıktım. Bütün gün böyle mallarla uğraşıp, uğraşmadan quit çeke çeke 24 saate çıktı cezam... hayır rank atlayamıyorum bu şerefsizler yüzünden public çok rahattı ya... dünyanın en beyinsizleri çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 smurf aç. hiçbir şeyi umursama. bambaşka bir nick kullan, tanıdığın/tanımadığın kimseyi ekleme, profilini private yap. sadece eğlenmek için oyna, kaybetsen de niye yeni hesap açtığını hatırlayıp sakin kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar