applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 5 sayfalık ağlamaları okudum tane tane yazıyorum. -laptop ekranında CS:GO oynanmaz. Bende 24'' var ev arkadasımda 15'' kendi pc'mde çift keleş,onun pc'de silver gibi oynuyorum. - 7 gün ban cok haklı bir şey, sen sinirlerine hakim olamıyorsun diye kimsenin oyun zevkini engelleme hakkın yok. ilk yapıyorsun 30dk veriyor,sonra 1 saat-2 saat- 1 gün falan gidiyor. hala akıllanmıyorsan alıyorsun 7 günü. Bunun cezası 1 saat olsa, her oyun böyle takımı vuran nooblar ile dolu olurdu. -Az cok kendi rankını taşıyabilmelisin. 4 tane kill alan adamlar şerifli oyunlarda da geliyor merak etme. bir şekilde cıkmıslar oraya düşüyorlar işte aşağıya tek tek. -Güzel bir optical mouse,iyi bir control mousepad, büyük bir ekran,iyi ses aldıgın bir headset, sakin tavırlar. Rankınızı rahat arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ben kafam guzelken girdiysem patir kutur indiriyorum daha bisi olmadi ustune overwatch gorevi gelip duruyor aahahahah ozellikle counterdayken bombayi koruyan herifleri ben temizlediysem, yanci misali gelip bombayi defuse etmeye kosturan adama noscope hs cekip isi bitirmek favorim. onun disinda rush atarken aptal aptal kapida bekleyen, geri kacarken bloklayan olursa yine kafasina cakip geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 şu 5 10 dk içinde giricek varsa gelebilirim pm veya msg atın steam den. smurf acc açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bas gaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 adam 0-21 yaptı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 parayla alınan hesapların da o kadarcık yeteneği oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 abi yalnız 4 şerif 1 çift keleşe karşı verdiği rankler hiç adaletli olmamış sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ulan ne şanssız adamım ya oyunu aldım bu zaman kadar idare eden laptop'ın adaptörü oyunu aldığımdan beri bozuluyordu sürekli de alet güçten çıktığı için pc kapanıyor oyundan düşüyordum rekaabetçi de 8-9 maç yaptım 3'ü leaver'ım 7 gün bekleme süresi verdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bi de şu yukarıdaki maçta aikonun çok özel bi pozisyonu var, bi ara canım sıkılınca vidyasını yapacağım lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 beyer gelin kafma güzel taşıim sizi,kafm güzelken deli oynuom global terkim eqleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 its a trappu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 geliyorum yeni makineyle sınavlar bitince -> road to supreme sdfjhdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 arka sayfada söylenmiş de ben de aynısını yazmaya geldiydim, büyük monitör hakkaten farkettiriyor, ne oluyor lan bana demiştim direk ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 İlk bir kaç oyun farkediyorsun, sonra alışınca 19,21,24,27 farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 15.3 fark eder ya. Uzak mesafede zor seçiyorum adamları resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yaradana sığınıp sıkıyorum ben. tam teslimiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 100-150m den keleşle tek atanlar var ya onlar deli ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 max çözünürlükte mi oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 selam lamerler, hayatımda 3. kez bi oyuna para verdim ve cs:go'yu almış bulunuyorum. dün biraz acemiydim, oynanabilirlik ve ayrıntılarla uğraştım. bugün ayarlarımı yapıp bi kaç veleti ağlattım. Sonuç : hepiniz ben tek oynayabilecek durumdayım. kot'u yiyen varsa hemen atalım. (kot derken internet kotası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 silver2'de mama yaparlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 sdafadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 dev gibi ayakkabılık kurdum ellerim yara bere içinde kaldı fareyi bile tutamıyorum, 2-3 gün oynayamıcam galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Voys said: selam lamerler, hayatımda 3. kez bi oyuna para verdim ve cs:go'yu almış bulunuyorum. dün biraz acemiydim, oynanabilirlik ve ayrıntılarla uğraştım. bugün ayarlarımı yapıp bi kaç veleti ağlattım. Sonuç : hepiniz ben tek oynayabilecek durumdayım. kot'u yiyen varsa hemen atalım. (kot derken internet kotası) sana ben bile yeterim. appledan sonra forumun en kötüsüyüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ikea ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 koçtaş- evinizin dostu ofisinizin biricik sırdaşı adore bunun çizgisiz olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar