Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de şeyden korkuyorum ya. mesela oyun 9.99 dolar oh ne kadar ucuz diye alıyorum mesela ama şimdi dolar 2 lira bile olsa 20TL yazacak pahalı gelecek. asdf

yarın akşam 8'de mı geçer yoksa gece yarısı mı geçer acaba?
Mesaj tarihi:
sanmıyorum öyle bisey yapacaklarını, orjinal oyunlar ile alakası olmayan arkadaslarım bile takır takır oyun almaya basladılar steam sayesinde.

bindikleri dalı kesmezler 2 kurus fazla alıcaz derken o kadar oyuncu kaybetmek istemezler
Mesaj tarihi:
Tabi canım sırf bir yerde olsunlar elimin altında olsunlar diye başka yerlerde zaten satın almış aldığım oyunları, hatta evde kutusunda duran oyunları falan gittim steamden aldım indirim falan yakaladıkça. Denemek için bile olsa sağdan soldan indirmeye oyun aradığım zaman kötü hissediyorum :)
Mesaj tarihi:
arcane said:

GERGE said:

Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz?

taliban'a yazılırım. death to america!

taliban ve el kaide nin pabucu dama atildi artik, global cihat hariketi bu arkadaslarin elinde

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02941/Iraq_ISIS_Abu_Wahe_2941936b.jpg
Mesaj tarihi:
Eğer 20 dolarlık oyun direk 40 lira olur ve region lock falan olmazsa yeter de artar bile, bilgisayar oyunları bölümüne girince paticik turuncusunun üzerinde bir de gaben resmi çıksın.
  • Yeni Oluştur...