Khiran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 saat falan verdiler mi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 ben de şeyden korkuyorum ya. mesela oyun 9.99 dolar oh ne kadar ucuz diye alıyorum mesela ama şimdi dolar 2 lira bile olsa 20TL yazacak pahalı gelecek. asdf yarın akşam 8'de mı geçer yoksa gece yarısı mı geçer acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gececek mi gececek..bosuna kasmayin..ha zaten istediginiz ip yi alip birsekilde istediginiz kuru gorme sansiniz da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bunu kickass.to/games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 acep 23 nisanda indirim yaparlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bize ancak 19 mayıs indirimleri hitap eder herhalde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 GERGE said: Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? Boykot ^^ Oyun almamış olurum. Ama hani attan indirip de eşeğe bindirmezler herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sanmıyorum öyle bisey yapacaklarını, orjinal oyunlar ile alakası olmayan arkadaslarım bile takır takır oyun almaya basladılar steam sayesinde. bindikleri dalı kesmezler 2 kurus fazla alıcaz derken o kadar oyuncu kaybetmek istemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Tabi canım sırf bir yerde olsunlar elimin altında olsunlar diye başka yerlerde zaten satın almış aldığım oyunları, hatta evde kutusunda duran oyunları falan gittim steamden aldım indirim falan yakaladıkça. Denemek için bile olsa sağdan soldan indirmeye oyun aradığım zaman kötü hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 görüyorum zaten nerede eski iyi bir oyun var, "your friends that have this game: blackrose" yazıyor büyük ihtimalle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 GERGE said: Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? taliban'a yazılırım. death to america! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gerge nintendo eshop deneyimini düşündü bir an sanırım. (:P) derken hem daha ucuz hem region lock olmuyormuş. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 o zaman hemen bir tane cd key satis sitesi acarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arcane said: GERGE said: Region Lock ve ucuzluk beklerken EU fiyatlari gelirse ne yapiyoruz? taliban'a yazılırım. death to america! taliban ve el kaide nin pabucu dama atildi artik, global cihat hariketi bu arkadaslarin elinde http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02941/Iraq_ISIS_Abu_Wahe_2941936b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 taliban'ın GS'ın uefa kupası gibi 9/11'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 50 dolar olan oyun 80-100tl arası olur bizde. Ona göre hesaplayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Rusya ile fiyatlar ayni olsun yeterli ya da meksika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hindistan da olur. Ora da baya ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 son 4 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sanmıyorum ki türkiye saatiyle 12 de değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Steam yenilenme saati tum dunyada ayni degil mi? Niye geceyarisi gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arcane said: taliban'ın GS'ın uefa kupası gibi 9/11'ı var. onu amerika kendi kalesine attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Pacific time ile 21 ekim demişler, en az 13 saat var daha :O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Eğer 20 dolarlık oyun direk 40 lira olur ve region lock falan olmazsa yeter de artar bile, bilgisayar oyunları bölümüne girince paticik turuncusunun üzerinde bir de gaben resmi çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar