GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ulan totemik senin gazına aldım dlc,3.5 mb için bizden para alıyo ipneler sdgsdg
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Cumartesi D&R da oyunlara bakarken geldi bi çalışan, sohbet vs derken konu steam e geldi. Ya dedim, ne güzel TL ye geçti düştü fiyatlar, sonra "Aral ...(burada az giydirdim elbet) gitti konuştu mu ne yaptıysa fiyatlar ne hale geldi" dedim. Çocuk "ben aral danım zaten" dedi. Hah işte dedim ne yaptınız böyle, valla işte vergi, case basma fln vs diye saydı çocuk da ne yapsın. E dedim steam USD iken de ucuzdu ne değişti? "Eskiden TR satışa dahil olmuodu, şimdi oluo ondan" fln dedi tam anlamadım =) En son gmg vb yerlerden alacağımızı bildiği konusunda mutabık kaldık. Bu da böyle bir anımdır.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Gmg yede gider aglarlar yakinda ahaha
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Her şeyi tek kişiden niye bekliyorsunuz? Kalanlarınız da insiyatif alıp aral'ın müdürüne telefonla "bakın gmg, amazon, gog gibi yerler var. Bunları da lütfen pahalılaştırabilir misiniz?" desinler lütfen. edit: Bu arada 60 dolarlık Alien Isolation'u 75 liraya, 60 dolarlık Civ: BE'ü 170 liraya satan Aral'ın derdi vergi falan değildir. Kimseyi yemesinler. Gerizekalı sanıyorlar herhalde.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ne 60i 49 civ, gmg den 33 emi ne aldim lulz
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ayın 3ü oldu enpara parayı yatırmadı.
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ulan steam. Zaten pound'dan geciriyodu, simdi de hesapliyorum, TR'de 18 TL'ye sattigi oyunu bana burda 30 TL'ye satiyo. Ikinci bi hesap acip ordan paso gift mi gondersem kendime naapsam.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bana yatırdı da 10 liralık alışverişe 2 lira yatırdı bunlar. 3. iş günü ise yatırmadı mı acaba. steam'den 2 lira ödeme gelmiş bana o ne ki
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 x serisi alıcam ama indirime giriyor mu bu seri hiç? bekliyim mi biraz daha ne dersiniz? uzay gemisi ile trade yapasım var çok fena..
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 gmg'den ss alıp aral'ın sayfasına atalım ya hemen
mko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 totemic said: x serisi alıcam ama indirime giriyor mu bu seri hiç? bekliyim mi biraz daha ne dersiniz? uzay gemisi ile trade yapasım var çok fena.. girmişliği var http://isthereanydeal.com/#/page:game/price?plain=xsuperbox
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 enpara kartımı kaybettim.. havale etsek enpara dan geliyormu yine 25 lira?
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 kartın bi esprisi yok zaten. internet şubesinden kartının bilgilerini görebiliyorsun. o bilgileri gir işte cüzdana yükleme yaparken.
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Enpara kartım geldi, şimdi olay her ay bi 50 lira yükleyip 25'ini ertesi ayın 3üncü iş günü hesaba geri almak mıdır?
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Evet ve bunu yapabilmek icin 2 ayin kaldi sadece gecen sene haberin olsa idi 300TL lik kar yapabilirdin.
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 evet birader söylemişti ama sallamamıştım pişmanım :p olsun 2 ay 2 aydır, kaldı ki devam eder belki :) gelen arkadaşa soracaktım unuttum bak onu
Shean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 BlackRose said: evet birader söylemişti ama sallamamıştım pişmanım :p olsun 2 ay 2 aydır, kaldı ki devam eder belki :) gelen arkadaşa soracaktım unuttum bak onu Ben de yeni aldım kartı. Sordum gelen arkadaşa ve talep artarsa steam kampanyasına devam ederiz dedi.
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 2013'teki kampanyaları 2014'te devam ettirmemişlerdi. (Tüm internet harcamalarında indirim, yemeksepeti'nde indirim) Yine de enpara: thebest.
seigen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 3 karttan başından beridir sömürüyorum :P. Umarım devam eder 2015'te.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 çakal aral steamden artırdığı watch dogsun fiyatını %50 indirimle tum satış noktalarından satacakmış. aslında bunu maille steame bildireceksin.. o bile 89 tl yuh.. asdf
Öne çıkan mesajlar