Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Windows 10 un tek problemi explorer.exe çok göçüyor sürükle bırak felç oluyor exlorer i kapa aç yapinca topluyor
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 sanırım bu son updateden sonra bi sorun başladı bende ama o kadar böyle spesifik bişey ki nasıl çözüm bulucam bilmiyorum yıllardır windowed mode'da oynuyorum wow'u, fakat bu son win10 update'inden sonra garip bi micro stuttering diyebiliceğim bişey başladı. fullscreen yapınca geçiyor fakat fullscreen'e de imkanı yok alışamam şu saatten sonra. ve işin daha ilginç yanı, birisi skype'tan mesaj gönderdiğinde hani sağ altta notification çıkar ya, işte o çıktığı zaman o stuttering kayboluyor. notification gidince yine devam. deliricem ehe. addon sildim vs falan filan onları denedim hepsini yok düzelmiyor. gugılladım falan ama bulamadım bu soruna sahip kimseyi, bulduklarım da tam benim yaşadığım şeyi yaşamıyor. son çare pati'ye yazıyorum artık belki bilen biri denk gelir.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ya şimdi de storeda extensionsa girmiyor adsdfs
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 illa ms accountu istiyor edge extension için. Girmiyorum.
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ShadowFax said: illa ms accountu istiyor edge extension için. Girmiyorum. sen girmesen de pc koduyla bilgi topluyorlar endişelenme
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ms account'u ne demek arkadaşlar? Ben de yeni geçtim win10'a da zaten hani normal bir account açtırıyor illa ki? Bunu açmakta ne sakınca var onu da anlamadım işte windowslive hesabı hani... NSA pipimize kukumuza mı meraklı :(
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 ben bağlıyım microsft hesabıyla ya, ona rağmen göstermiyor
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 telefon entegre cart curt dediler. yine hikaye. telefona update sonra gelecemiş...
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 sorunları okuyunca update'i download ortasında durdurup gene defer updates'e döndüm. windows'la ilgili birşey yok zaten update'de tr'de çalışan, şaka gibi. update nedir diye bakıyorsun, edge ve skype diyorlar akıl fikir ver nutella'ya yarabbi.
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Sam said: sorunları okuyunca update'i download ortasında durdurup gene defer updates'e döndüm. windows'la ilgili birşey yok zaten update'de tr'de çalışan, şaka gibi. update nedir diye bakıyorsun, edge ve skype diyorlar akıl fikir ver nutella'ya yarabbi. Abi illa ki her güncellemeden sonra bir problem çıkıyor ama. Gelecek olan güncellemeler ile fixliyor adamlar.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 neyse ki windows 7 pro üstüne 8 pro almıştım da o sayede 10 pro var, yoksa güncellemeyi de geciktiremeyeceğim yani para verip üstüne kobay olmak cidden rezalet home sürümünde. pro'ları da ateş pahası yaptılar artık. ballmer'ı bile mumla aratıyor adam. http://giadinh.vcmedia.vn/k:2016/6-android-5-4696-1457945462-1458005225062/ten-goi-cua-android-the-he-moi-gay-to-mo.jpg
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 10 pro var kurmayayım ben de o halde.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Intel Kaby Lake AMD Zen işlemcileri sadece W10 u destekleyecek. Microsoft sert oynuyor.
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Şimdi bende Win8.1 vardı. Update ettim Win10'a geçiş zamanında. Şu anda format attım Win8.1 kurduktan sonra tekrardan Win10'a geçiş yapabiliyor muyuz?
Bright Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Direk 8.1 key'iyle Win10 yükleyebiliyorsun format sonrası (en son öyleydi)
Mal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Direk win10 kuruyosun. internete bağlanınca aktive ediyor.
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 windows 10 iso disk utility kullan. win8 keyini giriyorsun bootable usb oluştururken.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Format atsanda makinayı tanıyor intetnete bağlanınca donanımın fiziksel bir kodundan. Donanım değişikliği yapmaman lazım. Ama neyi değiştirmemek lazım bilmiyorum mesela ram yada ses kartı değişmişse ne olur acaba başka bi makina olarak mı algılar
karatan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Anakart ve HDD'yi ayrı ayrı zamanlarda değiştirdim buna rağmen sıkıntı olmadı. Sadece hemen aktifleşmiyor. Telefon ile ekranda görünen bilmemkaçhaneli bir sayıyı tuşlamanız gerekiyor. Sonuçta kullanılıyor ama. Yalnız tavsiyem bir MS hesabı ile bilgisayarı bağlamanız, oturum açmanız.
Mal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 bunun bugını bulmuş olmaları lazım. Algılama sisteminin nasıl olduğunu çözmüşlerse donanımın her türlü kodu değişir bence yada fake id göndermesi sağlanır.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 son windows güncellemesinden sonra chrome'da Ö Ç harflerinin yanındaki karakterler iç içe geliyor. chrome güncel, yazı kodlaması ise otomatik algıla chrome'da. webden baktım bişi bulamadım. başına gelip çözen var mı ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Eminim önceden sorulmuştur da aramaya üşendim Laptop orjinalinde win 7 ile geldi, sonra win 10'a yükselttik. Yeni bilgisayar toplarken yeniden win 10 almam gerekir mi? Laptopu win7 ye geri döndürüp bu win 10'u kullanabilir miyim? (keyler aynı mı olur farklı mı olur nasıl olur bilemedim)
karatan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Yeni bilgisayar yeni win10 maalesef. O win7'den yükselttiğin laptop'un anakartına hdd'sine işledi artık.
Bright Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Yeni bilgisayara yeni işletim sistemi alman lazım, tek key'i iki cihazda kullanamazsın
Öne çıkan mesajlar