Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 Yıl yani bu free upgrade olayı bittiğinde format attınız diyelim pc ye... sonuçta keyiniz yok mecbur eski keyinizle upgrade sitesine gireceksiniz
ama diyecekki size
YAV Bitti o FREE upgrade artik
O tüm generic keylerinde updatelerini vermeyeceğinide duydum

olay bu yani ha ben yeniden yüklemem etmem zaten diyorsanız sorun yok zati
Mesaj tarihi:
Shean said:

keyiniz anakart ve harddiske kayıtlı olduğu için dert etmenize gerek yok

Acaba ne icin dedin bunu cumle dogru ama
win upgrade icin gecerli bi cumle degil
Mesaj tarihi:
Editor said:

Shean said:

keyiniz anakart ve harddiske kayıtlı olduğu için dert etmenize gerek yok

Acaba ne icin dedin bunu cumle dogru ama
win upgrade icin gecerli bi cumle degil

yok win 10 u yüklerseniz, 1 sene sonra format atarsanız sıkıntı yok demek istedim key silinmiyor
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Windows 7'den guncellediginizde, ya da 8'den, bir yil sonra bitme filan yok. Windows 10 sizin artik, istediginiz zaman formatlarsiniz.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Windows 7'den guncellediginizde, ya da 8'den, bir yil sonra bitme filan yok. Windows 10 sizin artik, istediginiz zaman formatlarsiniz.

Bu, evet.
Ben Win8 key'imi giriyorum mesela formattan sonra Win10 yüklerken.
Mesaj tarihi:
microsofttan crit geldi...

https://pbs.twimg.com/media/Cf0hLGbWIAAhizV.jpg

artık BSOD a QRCode geldi... :)

http://mspoweruser.com/microsoft-adds-qrcode-windows-10-bluescreen-build-14316/
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beyler bi soru sorucam büyük ihtimal cevaplanmıştır ama baktığım kadarıyla göremedim. Şimdi win7 pcim var gayet memnunum win 10 a yükseltme seçeneği aktif vaziyette. Temmuzdan sonra yükseltme paralı olacağı için ben ne olur ne olmaz bu hakkı kaybetmeyeyim diyorum. Şimdi pc yi win 10 a yükselttikten sonra aynı keyim ile win7 tekrar kurabilirmiyim. Olay bu thanks.
Mesaj tarihi:
win10 7 den iyiyki niye kastin bu kadar. update yap sonra format atip temiz win10 kurulum yap mis gibi. patron dün 5 tane win7 lisansi cöpe atti. bileydim atma derdim.
Mesaj tarihi:
ya bu home edition'larda neden gpedit yok?

third party olarak indirdim gpedit'i, ama istediğim administration template yok bu sefer de içinde. kafayı yicem.

orjinal işletim sistemim var, home diye gpedit yok. ne saçma iş ya. koy işte tüm windows sürümlerine.
  • Yeni Oluştur...