Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Bu şekilde windows 7'deki tüm programlar ve uygulamalarım saklı şekilde win10'a geçiş yapabiliyor muyum?

bende işe yaradı, bu şekilde oldu evet. hiçbirşey install etmedim sürücü dahil, onları da kendi kurdu.
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Seele said:

no

1.)Tarihi 05.09.2015 yaptim

2.)update ara dedim varsa yükledim.

3.)C:WindowsSoftwareDistributionDownload budaki herseyi sildim

4.)admin olarak dosda (cmd.exe) sunu girdim : wuauclt.exe /updatenow

Bu şekilde windows 7'deki tüm programlar ve uygulamalarım saklı şekilde win10'a geçiş yapabiliyor muyum?

evet
Mesaj tarihi:
bişi sorucam
misal w8 den update ile w10 kurdunuz

sonrasında tekrar format atmanız gerektiği zaman en baştan w8 kurup tekrar mı updatelemek gerekiyo w10

yetosoft temiz w10 iso verip al bunu kullan artık demiyor mu
Mesaj tarihi:
Flassh said:

yetosoft temiz w10 iso verip al bunu kullan artık demiyor mu

live hesabıyla filan giriş yap üzerine kayıtlı oluyor o windows artık. bundan sonra karada ölüm yok yani.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

bu lanet edge de yeni tab açtığında mouse la clicklemeden yazma imkanı var mı?

tab ayarlarını optionsdan değiştirebiliyorsun benim ayarda tab açınca direkt yazabiliyorsun arama motoruna yazılıyormuş gibi görünüyor ama normal browser barı gibi çalışıyor.
Mesaj tarihi:
calvaria said:

Birde bende sdd olmasına karşın açılışı çok yavaş ama programlar falan gayet iyi ve hızlı çalışıyor,indirmeyi düşünenler için bilgilendirme olsun.

açılış yavaşsa bir şeyler patlamıştır 4-5 sn sürüyor. şu ana kadar en hızlı window açılışta.
Mesaj tarihi:
Simdi denedim 5.7sn diyor masaustune gelene kadar gecen sure. Office vs fln var ise onlarin updatelari var bir suru her seferinde parca parca yukluyor bu da her acilista gecikme yapiyordu ilk 2 gun bende oyle oldu sonra acilista hic beklemedim.
Mesaj tarihi:
tabletin bios yapısı farklı olduğundan daha hızlı masa üstünden, aynı OS ama 3-4 sn de fln açılıyor işte sıfırdan. ikonu görüyorsun, 2sn sonra açılış ekranı geliyor. totalde 4 sn fln.
Mesaj tarihi:
Merhaba sevgili Pati arkadaşlarım,

Ekim 2012'de bir nevi cheat yaparak tüm Pati halkı 30 TL'ye Windows 8 Pro almıştı ya, o keyi ben hiç kullanmadım.

W10'a upgrade için bu key'i legit olarak kullanabiliyor muyuz?

Sonradan göte gelmeyelim.

Teşekkürler, hörmetler.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Merhaba sevgili Pati arkadaşlarım,

Ekim 2012'de bir nevi cheat yaparak tüm Pati halkı 30 TL'ye Windows 8 Pro almıştı ya, o keyi ben hiç kullanmadım.

W10'a upgrade için bu key'i legit olarak kullanabiliyor muyuz?

Sonradan göte gelmeyelim.

Teşekkürler, hörmetler.

beni bekle ben o key ile alınan w8'i 8.1 yapmıştım şimdi de upgrade edicem 10'a sıram gelince.
  • Yeni Oluştur...