Shean Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 edge ben de çoğu tarayıcıdan daha iyi çalışıyor. eklenti desteği gelse daha rahat ederim. şu an tamamen edge kullanıyorum gerçi.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 CuteButPsycho said: Bu şekilde windows 7'deki tüm programlar ve uygulamalarım saklı şekilde win10'a geçiş yapabiliyor muyum? bende işe yaradı, bu şekilde oldu evet. hiçbirşey install etmedim sürücü dahil, onları da kendi kurdu.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 simdi update yapinca programlar etkilenecek mi? yazicilari tekrardan kurup ayarlarini yapmak cok zor cunku :( bi el atin patiler
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 CuteButPsycho said: Seele said: no 1.)Tarihi 05.09.2015 yaptim 2.)update ara dedim varsa yükledim. 3.)C:WindowsSoftwareDistributionDownload budaki herseyi sildim 4.)admin olarak dosda (cmd.exe) sunu girdim : wuauclt.exe /updatenow Bu şekilde windows 7'deki tüm programlar ve uygulamalarım saklı şekilde win10'a geçiş yapabiliyor muyum? evet
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Netbook'a kurdum dandik sistemlerde epey randımanlı çalışıyormuş. Korsan w8den geçtim bu arada ama lisanslı görünüyor gayet. Bakalım sdfg
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Theridone said: simdi update yapinca programlar etkilenecek mi? yazicilari tekrardan kurup ayarlarini yapmak cok zor cunku :( bi el atin patiler etkilenmicek
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bu lanet edge de yeni tab açtığında mouse la clicklemeden yazma imkanı var mı?
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Birde bende sdd olmasına karşın açılışı çok yavaş ama programlar falan gayet iyi ve hızlı çalışıyor,indirmeyi düşünenler için bilgilendirme olsun.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bios da uefi ayarlarini kurcala, bende 5 saniyede filan aciliyor bilgisayar ssd ile
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bende hala hazır olduğunda bana bildir diyor
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 evet bende de açılışı win8 kadar hızlı, belki de daha hızlı. bios'u geçtikten sonra 5sn sürüyor açılması.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bişi sorucam misal w8 den update ile w10 kurdunuz sonrasında tekrar format atmanız gerektiği zaman en baştan w8 kurup tekrar mı updatelemek gerekiyo w10 yetosoft temiz w10 iso verip al bunu kullan artık demiyor mu
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bu editionlarda k kn fln ne oluyo anlamı ne onların
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Flassh said: yetosoft temiz w10 iso verip al bunu kullan artık demiyor mu live hesabıyla filan giriş yap üzerine kayıtlı oluyor o windows artık. bundan sonra karada ölüm yok yani.
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Korsan w7den geçsek nolur? Birde laptopta msilime bağlı w8 org. Vardı, yani o maile mi bağlı oluyor şuan lisanslı w8 var mı bende aslında?
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mighty_THoR said: bu lanet edge de yeni tab açtığında mouse la clicklemeden yazma imkanı var mı? tab ayarlarını optionsdan değiştirebiliyorsun benim ayarda tab açınca direkt yazabiliyorsun arama motoruna yazılıyormuş gibi görünüyor ama normal browser barı gibi çalışıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 calvaria said: Birde bende sdd olmasına karşın açılışı çok yavaş ama programlar falan gayet iyi ve hızlı çalışıyor,indirmeyi düşünenler için bilgilendirme olsun. açılış yavaşsa bir şeyler patlamıştır 4-5 sn sürüyor. şu ana kadar en hızlı window açılışta.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 4-5 saniyeden emin misiniz ya? bende hic o kadar hızlı olmadı. Tamam hızlı acılıyor da, 5 saniye falan da değil yani.
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Simdi denedim 5.7sn diyor masaustune gelene kadar gecen sure. Office vs fln var ise onlarin updatelari var bir suru her seferinde parca parca yukluyor bu da her acilista gecikme yapiyordu ilk 2 gun bende oyle oldu sonra acilista hic beklemedim.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 tabletin bios yapısı farklı olduğundan daha hızlı masa üstünden, aynı OS ama 3-4 sn de fln açılıyor işte sıfırdan. ikonu görüyorsun, 2sn sonra açılış ekranı geliyor. totalde 4 sn fln.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 eve gidince hesaplayacam, daha uzunsa calısmalara baslıyım.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Merhaba sevgili Pati arkadaşlarım, Ekim 2012'de bir nevi cheat yaparak tüm Pati halkı 30 TL'ye Windows 8 Pro almıştı ya, o keyi ben hiç kullanmadım. W10'a upgrade için bu key'i legit olarak kullanabiliyor muyuz? Sonradan göte gelmeyelim. Teşekkürler, hörmetler.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Gangren said: Merhaba sevgili Pati arkadaşlarım, Ekim 2012'de bir nevi cheat yaparak tüm Pati halkı 30 TL'ye Windows 8 Pro almıştı ya, o keyi ben hiç kullanmadım. W10'a upgrade için bu key'i legit olarak kullanabiliyor muyuz? Sonradan göte gelmeyelim. Teşekkürler, hörmetler. beni bekle ben o key ile alınan w8'i 8.1 yapmıştım şimdi de upgrade edicem 10'a sıram gelince.
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Abi bende hala we're validating Windows 10 for your PC diyor herkes geçti bi ben kaldım niye böyle bu?
Öne çıkan mesajlar