samaella Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 metro arayüzü de gayet kullanışlı bence. Default kullanmayıp dizip düzenleyin programları bitsin gitsin. Ben başlat menüsüne bu kadar takınılmasına pek anlam veremiyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 metro biraz daha organize gerektiriyor, senin için kendi hazırlamıyor ha start tuşunu koymuşlar yine yanına metro tile'ları koymuşlar iki türlü win. retronun tek sevmediğim yönü anlamsız olarak full screen olması. work around var ama uğraşacak kadar dert olmadı hiçbir zaman.
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Microsoft iki dakika uğraşıp neyin ne olduğunu anlamak yerine 4 yıldır aynı konuda durmadan bıdıbıdı yapan kullanıcı (genel popülasyon, dünyada bulunan tembel/laftan okumaktan anlamayan/ekseriyetle aptal) havuzunu düşünerek geri getirmek zorunda kaldı evet.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 ya bu şimdi bunu kullanıyor muyuz? ben hep genelde işletim sistemimin çok eskidiğini düşündüğüm an yenisine geçerim de. benim bildiğim hep 1 windows sürümü atlayarak gidiyorduk asdfghj 98 kullanırken me/2000 çıktı öeh dedik direk xp ye geçtik. xp den sonra vista çıktı öeh dedik windows 7 ye geçtik. şimdi 8 i atladık 10 a mı geçiyoruz?
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Sirf degisiklik olsun diye bekliyorum win10 u. Yoksa win10 a gecince evde atom parcalamayacagiz.
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ya bu free upgrade geldiğinde hangi versiyonu kullanabileceğiz bilen var mı ? atıyorum ben daha yeni Windows 8.1'e geçtim bu ay 7'den, ama basic edition. gpedit.msc'ye ulaşmam lazım belli ayarları değiştirmek için, ama pro ve enterprise'da var sadece. Google'dan guide buldum, yükledim bir şekilde gpedit ama bu seferde administrative tools altında gene değişiklik yapacağım ayar yok. başka bişiler daha buldum yükleyecek Microsoft'un sitesinden, ama bişileri kırıcam diye çekiniyorum. hazır 10'un gelmesi yakınken, eğer bir ihtimal istediğimiz versiyonu seçebileceksek hiç uğraşmıyım şimdilik. sanki 10'da versiyon farkı olmayacak, insanlar tek versiyon olsun istiyo diye tek bir edition çıkarılacak gibi bir şey okumuştum ama sallıyor da olabilirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Düz versiyon ve LTS olacak. Senin açından tek versiyon denebilir yani.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 7 keyimle 10'a geçcem bde, şu an aktivasyonsuz 8.1 kullanıyorum arada tam ekran aktive et uyarısı çıkıyo onun dışında bi olayı yok kapanma süresi falan ya yok ilginç. beleşe 8.1 kullanabilirsiniz yani sonsuza kadar asd
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 GERGE said: Düz versiyon ve LTS olacak. Senin açından tek versiyon denebilir yani. yani kısacası gpedit.msc'e ulaşabilecek miyim? :)
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yeni başlat menüsü güzel olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=CzVgLONZOes
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 surface pro almış biri olarak w10'dan çok umutluyum ya. özellikle yeni browser a tablet/mobile uyumu için baya iyi iş çıkarmalarını bekliyorum.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hala anlayamadılar. web search yapmak istersem browser açarım, neden avuçiçi kadar alanda sıkış tepiş dosya aramadan kısıp yarım yamalak iş yapıyorsun ey ms? umarım devredışı bırakılabiliyordur. gerçi ümidi kestim win8'den sonra win search'ten, gene everything kullandırtacaklar herhalde.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Biz anlayamadık seni bu kadar yıldır, onlar nasıl anlasın?
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Cortana'da search engine değiştirmeye yetemeyecek dünya çapındaki insan sayısı bing'e kayacak gibi duruyor bu saatten sonra. Well played Microsoft. Well played.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Windows Phone'da Cortana sadece Bing ile calisiyor, degistirirsen olmuyor. WP ile sirf o yuzden Bing kullaniyordum. Kotu degildi ama, Google kadar iyi degil ama DuckDuckGo kalitesinde.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 quixef said: Biz anlayamadık seni bu kadar yıldır, onlar nasıl anlasın? Ben 20 yıldır windows kullanıyorum, sen 2 yıldır üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Sen kimsin de senin üzerinden prim yapayım, bu ne ego yahu? Ayrıca da kime prim yapayım? Sam e laf soqmamdan etkilenen qızlar eqlesin xD Şu forumda Total War ve Kill la Kill hariç fikir beyan ettiğini gördüğüm her konuda yanlışsın, dikkatimi çekiyor. Olay bundan ibaret.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Hacı sen oyuncu adamsın, DirectX 12 için paşa paşa geçeceksin sdf
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 quixef said: Sen kimsin de senin üzerinden prim yapayım, bu ne ego yahu? Ayrıca da kime prim yapayım? Sam e laf soqmamdan etkilenen qızlar eqlesin xD Şu forumda Total War ve Kill la Kill hariç fikir beyan ettiğini gördüğüm her konuda yanlışsın, dikkatimi çekiyor. Olay bundan ibaret. onu sana sormak lazım, zira nerede birşey yazsam hemen altında bitip öncesinde konuyla ilgili tek cümle yazmadan bana saldırıyorsun. herhalde kafayı benimle bozmuş, takıntılı birisi olmadığına göre belli ki pazarı var bu işin bile. yanlış birşey görüyorsan yazdığımla alakalı birşey yazarsın bana dümdüz saldırmak yerine. en azından biraz çabala ki sırıtmasın bu provoke edilmemiş saldırıların.
Öne çıkan mesajlar