Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metro arayüzü de gayet kullanışlı bence. Default kullanmayıp dizip düzenleyin programları bitsin gitsin. Ben başlat menüsüne bu kadar takınılmasına pek anlam veremiyorum.
Mesaj tarihi:
metro biraz daha organize gerektiriyor, senin için kendi hazırlamıyor

ha start tuşunu koymuşlar yine yanına metro tile'ları koymuşlar

iki türlü win.

retronun tek sevmediğim yönü anlamsız olarak full screen olması. work around var ama uğraşacak kadar dert olmadı hiçbir zaman.
Mesaj tarihi:
Microsoft iki dakika uğraşıp neyin ne olduğunu anlamak yerine 4 yıldır aynı konuda durmadan bıdıbıdı yapan kullanıcı (genel popülasyon, dünyada bulunan tembel/laftan okumaktan anlamayan/ekseriyetle aptal) havuzunu düşünerek geri getirmek zorunda kaldı evet.
Mesaj tarihi:
ya bu şimdi bunu kullanıyor muyuz? ben hep genelde işletim sistemimin çok eskidiğini düşündüğüm an yenisine geçerim de.

benim bildiğim hep 1 windows sürümü atlayarak gidiyorduk asdfghj

98 kullanırken me/2000 çıktı öeh dedik direk xp ye geçtik. xp den sonra vista çıktı öeh dedik windows 7 ye geçtik. şimdi 8 i atladık 10 a mı geçiyoruz?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya bu free upgrade geldiğinde hangi versiyonu kullanabileceğiz bilen var mı ?

atıyorum ben daha yeni Windows 8.1'e geçtim bu ay 7'den, ama basic edition. gpedit.msc'ye ulaşmam lazım belli ayarları değiştirmek için, ama pro ve enterprise'da var sadece. Google'dan guide buldum, yükledim bir şekilde gpedit ama bu seferde administrative tools altında gene değişiklik yapacağım ayar yok. başka bişiler daha buldum yükleyecek Microsoft'un sitesinden, ama bişileri kırıcam diye çekiniyorum.

hazır 10'un gelmesi yakınken, eğer bir ihtimal istediğimiz versiyonu seçebileceksek hiç uğraşmıyım şimdilik. sanki 10'da versiyon farkı olmayacak, insanlar tek versiyon olsun istiyo diye tek bir edition çıkarılacak gibi bir şey okumuştum ama sallıyor da olabilirim.
Mesaj tarihi:
7 keyimle 10'a geçcem bde, şu an aktivasyonsuz 8.1 kullanıyorum arada tam ekran aktive et uyarısı çıkıyo onun dışında bi olayı yok kapanma süresi falan ya yok ilginç. beleşe 8.1 kullanabilirsiniz yani sonsuza kadar asd
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hala anlayamadılar. web search yapmak istersem browser açarım, neden avuçiçi kadar alanda sıkış tepiş dosya aramadan kısıp yarım yamalak iş yapıyorsun ey ms? umarım devredışı bırakılabiliyordur. gerçi ümidi kestim win8'den sonra win search'ten, gene everything kullandırtacaklar herhalde.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Windows Phone'da Cortana sadece Bing ile calisiyor, degistirirsen olmuyor. WP ile sirf o yuzden Bing kullaniyordum. Kotu degildi ama, Google kadar iyi degil ama DuckDuckGo kalitesinde.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Biz anlayamadık seni bu kadar yıldır, onlar nasıl anlasın?

Ben 20 yıldır windows kullanıyorum, sen 2 yıldır üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun.
Mesaj tarihi:
Sen kimsin de senin üzerinden prim yapayım, bu ne ego yahu?

Ayrıca da kime prim yapayım? Sam e laf soqmamdan etkilenen qızlar eqlesin xD

Şu forumda Total War ve Kill la Kill hariç fikir beyan ettiğini gördüğüm her konuda yanlışsın, dikkatimi çekiyor. Olay bundan ibaret.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Sen kimsin de senin üzerinden prim yapayım, bu ne ego yahu?

Ayrıca da kime prim yapayım? Sam e laf soqmamdan etkilenen qızlar eqlesin xD

Şu forumda Total War ve Kill la Kill hariç fikir beyan ettiğini gördüğüm her konuda yanlışsın, dikkatimi çekiyor. Olay bundan ibaret.

onu sana sormak lazım, zira nerede birşey yazsam hemen altında bitip öncesinde konuyla ilgili tek cümle yazmadan bana saldırıyorsun. herhalde kafayı benimle bozmuş, takıntılı birisi olmadığına göre belli ki pazarı var bu işin bile.

yanlış birşey görüyorsan yazdığımla alakalı birşey yazarsın bana dümdüz saldırmak yerine. en azından biraz çabala ki sırıtmasın bu provoke edilmemiş saldırıların.
  • Yeni Oluştur...