Harvey Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 https://youtu.be/8p6kuNniUaQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 at ustunde hs attigi sahne(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 motorlu katanali sahne beklentiyi tavan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 trailer çok heyecanlandırmadı sanki bu sefer ama can vikin ölüsü de dirisi de wanted. hadi bakalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 http://pbs.twimg.com/media/DxISy2FVsAE-7Z3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mark dacascos var lan her türlü izlerim (tu) baranove baranove barana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Adam kitapla adam öldürdü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 ad3m said: Mark dacascos var lan her türlü izlerim (tu) baranove baranove barana asdasdadsa only the brave miydi neydi o film. adamı da ismiyle bilen başkasının çıkcağını bilmezdim. sgişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Mark dacascosu bilmeyen koyludur ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Bananaway banana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Chad Stahelski john wick sayesinde baya yardıracak önümüzde günlerde. yürek yiyip iskoçyalı serisini yeniden çekmeye karar vermiş. bir de john wick paralel evreninde the continantel adlı dizi çekecekmiş. aynı zamanda keanu ile işbirliğine devam edip john rain adında yeni bir assassin film serisine başlayacakmış. çorba sağlam kaynıyo belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 goldbären said: ad3m said: Mark dacascos var lan her türlü izlerim (tu) baranove baranove barana asdasdadsa only the brave miydi neydi o film. adamı da ismiyle bilen başkasının çıkcağını bilmezdim. sgişelimmi (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 ben bu filme hype olamıyorum keza ilkini pek beğenmemiştim 2.yi izlesem mi ? bide dandik aksyon filmlerinin fanatiğiyim ben,ona rağmen beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 1 guzel de 2 cok fazla guzel degildi. oyle. kisir yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 DoGMeaT said: ben bu filme hype olamıyorum keza ilkini pek beğenmemiştim 2.yi izlesem mi ? bide dandik aksyon filmlerinin fanatiğiyim ben,ona rağmen beğenmedim. dandik değil diye beyenmemişsindir >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 bajazet, 14 Oct 2016, 17:49 said: con vik üç çekilecekmiş. con öldürülünce bu sefer köpek kızıyormuş. bajazet, 09 Oct 2016, 16:56 said: yarım saniye cooldown ile kelime çıkaran servis elemanları: check tamam artık silahlarımı getirin diyen john: check arka dönük gidilirken belirtilen ihtimam: check başına geleceklerden habersizsin babalığı: check danslı kulüp ve habersiz kalabalığın içinde silah görünmesi: check park hâlinden gaza abanarak fırlayan araba: check emeklilik şakası: check köpek: check http://www.ecenindunyasi.com/resimler/sahan-gokbakar-kimdir-resimleri-4.jpg aynı şeyleri 2019'da da çek edeceğim. sırf meraktan. ne süt sağmakmış arkadaş, bir yakalıyorlar iphone 2-3-4-5-6-7 recep ivedik 2-3-4-5 matrix 2-3 civilization 3-4-5-6 note 3-4-5-6-7-8 sonra sin sinimi eleştirmini misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Aket-Atum said: Adam kitapla adam öldürdü ya. Anayasa mi firlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Ne bekliyorsunuz adamlardan? İlk filmde aksiyon pata küte adam öldürme varken ikinci filmde sanat filmi mi çeksinler? More of the same işte, gayet güzel. Dediğinizi Matrix denedi. İlk film ful aksiyon ve bunu kılıfına uydurmak için arka plana eklenen hikayeyken dönemin gerizekalıları ve yarım entelleri "oha süper inanılmaz sorgulayıcı hikaye var burada, çok felsefik" diye verdi gazı, sonra ikinci üçüncü film shit tier çıktı. O gün Matrix'i buna itenler birkaç sene sonra yetmez ama evetçi olarak çıktı karşımıza. https://i.stack.imgur.com/XnUo5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 üstat bu nece tespittir böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 bu arkadaş matrix i mi beğenmedi şimdi ? gtfo srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 2 ve 3. filmler aşırı tırttı abi yanlış bişi söylememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 ben 3. de sinemada uyumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 2 ve 3ü tırt bulanlar 1de ne izledim lan ben diyip kendi kafalarındaki cevaplara oturmayınca gerçeklikle yüzleşemeyenlerdir. heuhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 matrixten bahsediyorum tabi, john wickin tamamı tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar