Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Lectre

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

Sorieno said:

60'a yakın pack açtım sadece 3 legendary geldi.
Ciddi anlamda nerf gelmiş.
120 karttan 10 kartı legendary, 300 kart açıyorsun 3 legendary geliyor.

Neyse ki en istediğim legendary'ler geldi.
Dr Boom, Iron Juggernaut, Bingtron.

her zaman 20'de 1 idi legendary oranı yahu

Eskiden 390 kart içinde 33 tane legendary vardı.
Şimdi 125 karttan 18 tane legendary var.

Classic pack'ten legendary çıkma şansı daha fazla bu yüzden dedim ama yanlış matematik yapmışım.

Daha iyi oranlarsak;
Classic pack'te 100 karttan 8,2'sinin legendary gelme durumu var.
GvG pack'te 100 karttan 14,4'ünün legendary gelme durumu var.

Yanlış mı hesaplıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Öyle değil.

Her packte en az 1 tane rare ya da üstü kart çıkıyor. Hard coded olarak. Legendary çıkma şansı 100 kartta 1.

GvG'de legendary sayısının normal kart sayısına oranla fazla olması daha fazla duplicate legendary ile karşılacağımız anlamına geliyor o kadar.

E yine değişmiyor mantık?
150 rare ve üstü kart var Classic'te, 33'ü legendary.
GvG'de ise 70 tane rare ve üstü kart var, 18'i Legendary.
Yani bir pack'ten çıkan garanti Rare drop'ta Legendary çekme şansı olarak düşünürsen de GvG'de daha yüksek yine?
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti rare dropun legendary çıkma oranı ile alakası yok. Taaaaaaa beta zamanında açıklamışlardı.

Olay şu. Her kartta komputer roll yapıyo. Common-rare-epic-legendary. Sonra 2. kez roll yapıyor. Golden olup olmadığını bulmak için. En sonunda bütün kartlar roll sonucunda common geldiyse 1 commonı rare karta çeviriyor.
O yüzden her türlü 1/100.

Bir de şunu söylemek istiyorum. Saboniste şu anda 14k dust varmış. En son konuştuğumuzda pack açacak goldum yok diye ağlıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hobgoblin ile Muster beraber çalışmıyolardır. Muster spell. Hobgoblinde ise "play a minion" diyor. Wordingde bi tuhaflık var sanki.
Turn 3 Muster for battle turn 4 coin+Quartermaster güzel ama:)

Ben hala muster'in overrated olduğunu düşünüyorum. Güzel kart ama "OMG MANY VALUE SUCH SPELL" kartı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Hobgoblin ile Muster beraber çalışmıyolardır. Muster spell. Hobgoblinde ise "play a minion" diyor. Wordingde bi tuhaflık var sanki.
Turn 3 Muster for battle turn 4 coin+Quartermaster güzel ama:)

Ben hala muster'in overrated olduğunu düşünüyorum. Güzel kart ama "OMG MANY VALUE SUCH SPELL" kartı değil.

aynen çalışmaz. play dediği için. summon olsa olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Denedim arena'da calismiyor evet,cost ödeyip kart cıkıcan elinden. Bir an heyecanlandım paladin cılgın atardı valla hero ability ile de calisirdi offf ama text rezil harbiden. Yazsanıza whenever you play 1 attack minion card from your hand gibi birşey açık olsun herşey.

Bu oyunda from your hand yerine "play" ve "summon" farkına dayandırıyorlar o ayrımı. "Play a card" = elden, "summon a minion" = gölden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...