Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Eminsin demi bak sonra sıkıntı olmasın kulaklarını çınlatırım feci şekilde :)) biriktirdiklerimi açıyorum o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 applev0dka said: Ragnaros-Black Knight-Cairne hangisini craftlamak daha mantıklı ? Rag. Cairne ile aynı özelliklere sahip olmasa da benzer görevi görebilen sunwalker var. BK. her decke girebilecek fakat etkisinin olması için boardta taunt olması gereken bir kart. Ragnaros'un eşi benzeri yok, boarda indiği turn doğrudan etki yaratabiliyor ve Cairne'in aksine rakibin acilen çözüm bulması gereken bir kart. Sallıyorum bir druide karşı rag kullanman 1'e 3 trade etmeni sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Malibu said: Eminsin demi bak sonra sıkıntı olmasın kulaklarını çınlatırım feci şekilde :)) biriktirdiklerimi açıyorum o zaman ? Aç aç. Geldiği zaman arenadan hangisi booster packten açmak istediğimiz belli olacak zaten. En azından böyle didiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yeni gelecek druid kart hakkında bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 druidi bilmiyorum da şaman yine babayı almış bu ney lan ahahah http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/132/653/635518233989076887.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Şamanla dalga geçiyorlar yeminle bu ney laaaaayn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 zooya karşı falan iş yapar, ayrıca overloadu cok olan yüksek cost minionlu decklerde iş yapabilir, eleştirmek icin cok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 anca deathwing falan inmek için iş yapar onun dışında bi boka yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 o kart o haliyle tam facia Alarm-o-Bot bile daha efektif olabilir. Quel-Thul said: zooya karşı falan iş yapar, ayrıca overloadu cok olan yüksek cost minionlu decklerde iş yapabilir, eleştirmek icin cok erken. adamın elindeki fazla mana isteyen kartı da çıkarabilir. Battlecry olmadan doomguard cıkarabilir. Handlock (meta da kalırsa tabi) giant filan düşebilir. ha jaraxxus, alex filan battlecry olmadan çıkar gibi de 8/8 minion yani sonuçta çok riskli kart Bütün kartları görmedik ama o kart epic olacak kadar değerli bi kart değil gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 deck değil de hand oldugu için bence baya baya güzel combolar yapılabilir. yeni gelecek minionlara da bakar tabi. overload olmadan taunt elemental falan çıkarmak gayet epic yapar o kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Babalar şimdi soru. İnternetten okudum da biraz, kısa bir cevap alabilirsem süper olur. Ben yeni başladım, şuan bütün class ları 10 yapıyorum casual play + quest yürüyerek. 600 gold um oldu, 10 yapmadığım da 1-2 class kaldı. Goldumu hala harcamıyorum, değil mi? Kısa bir yol çizerseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi şimdi doğru yapıyosun da naxxramas kartları var, her wing için 700 gold istiyor. Pack açmak yerine naxx filan girsen daha mantıklı olur gibi ama yeni gelecek expansion ile meta yine bi sallanacağı için aralığa kadar ne biriktirirsen kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hmm ok teşekkür ederim. Ben daily yaparak, arenaya girmeyerek, casual dan tecrübe kazanarak devam ediyorum o zaman. Burayı da takip ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 stream izleyerek öğrenirsin en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Onu da yapayım. En son bi herifi çok pis ezerken murloc yağdırmaya başladı çevirdi maçı, ondan sonra pack mi açsam diye düşündüm de, dediğiniz gibi öğrenene kadar biriktirmek en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Aynen... İyicene bi öğren. Casual girmene gerek yok. Ranked girsen de çok sorun olmaz. Nası olsa rank 20-17 aralığında takılırsın. Deckleri biraz tanı. zoo nedir miracle nedir biraz gor. Sonra iyicene ogrendiğine inandığında (bunu en iyi stream izleyerek başarırsın) ufaktan arenaya girersin birikir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ok teşekkür ederim cevaplar yeterli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 DeBuffAndHeal said: o kart o haliyle tam facia Alarm-o-Bot bile daha efektif olabilir. Quel-Thul said: zooya karşı falan iş yapar, ayrıca overloadu cok olan yüksek cost minionlu decklerde iş yapabilir, eleştirmek icin cok erken. adamın elindeki fazla mana isteyen kartı da çıkarabilir. Battlecry olmadan doomguard cıkarabilir. Handlock (meta da kalırsa tabi) giant filan düşebilir. ha jaraxxus, alex filan battlecry olmadan çıkar gibi de 8/8 minion yani sonuçta çok riskli kart Bütün kartları görmedik ama o kart epic olacak kadar değerli bi kart değil gibi şimdilik. zaten daha cok 7-8+ mana sonrası oynanacak bi kart gibi duruyor, oynadın doomguard geldi karsıya sallıyorum, öldürebilecek minionun ve manan var ise, ve sana da iyi bir kart geldiyse cok iyi bir avantaj saglar. ragnaros, ysera gibi hemen oyuna etki eden kartları da kendi turnunde öldürmeni saglayabilir, bana potansiyeli olan bi kart gibi geldi, sabah sabah wot yazdırdın yav neyse hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://i.imgur.com/tY1vgAk.jpg + ysera ve 2 pyroblast gdsfdsfsdgsfsd when in doubt pick more pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 mad scienctist ve arcane arcanist i alman çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ranked macta shaman geldi rogue oynuyorum. overload kartlari atip duruyor ben 5 mana bekliyorum. 12 hp kaldim bu arada. adam "that was a mistake" "thank you" falan spamleyip durdu. dual deadly poison atip blade flurry bastim. sonraki el auctioneer i koydum 30 hp den -8 e indirdim got oldu cok mutluyum su an sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 abi inanılmaz ya, üsttekinden gelen parayla druid ve warlock arena yaptım, druid 3 tane huntera yenildi 2 - 3 tamamen face deckler böyle her el hangi kart kurtarabilirse o geldi. warlockla 0 2 den 2 -2 yaptım, toplam 4 mage e karşı oynarayak. sonuncu mage 3 1. turn millhouse daha sonra onyxa ve ysera attı ve warlocka bütün 2 droplar 2/3 gelmesinin yanında 1 tane bile soul fire gelmedi şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 En azından 12 Win yapmışsın daha önce daha sıftahım yok. 12'yi görür bu deck dediğim her arena 2-3 winde kalıyor haha :) Arena senin destene ve rakibine çok bağlı kesinlikle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 oha hiç 3-cost drop olmadan 12 win gerçi 3 fireballa board control sağlamasan bile biraz face vursan yenersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar