axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sabah alttan kaybediyordum, akşam eve geldim 2 günlük tavuk şişi ısıtıp yedim, üstüne bide yorgunum yemek yapamam diye evin ordaki dandik kebapçıdan lahmacun söyledim onu da bol pul biberle yedim. Bakalım sabaha çıkabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Esnaf said: geçmiş olsun iyileşince direk şikayette bulun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 cidden en pahalı ve en lüksü galba orası ya. kaç kez kentpark'a gittim ismini ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 axedice said: Sabah alttan kaybediyordum, akşam eve geldim 2 günlük tavuk şişi ısıtıp yedim, üstüne bide yorgunum yemek yapamam diye evin ordaki dandik kebapçıdan lahmacun söyledim onu da bol pul biberle yedim. Bakalım sabaha çıkabilecek miyim senin racial kurtarıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adamlar içiyor,yıkanıyor,sıçıyor,ölülerini atıyorlar bir bok olmuyor ne kadar garip demi. http://galeri8.uludagsozluk.com/408/ganj-nehri_584855.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 GERGE said: Disarda yedigim son tavuk olacak bu. Dun Kentpark'da Edirne Kirkpinar'a gittim, ve su anda olme yolundayim. Geceden beri surekli kusuyorum, ishalim, kusarken ve tuvaletteyken ilgili bolgeler yaniyor, surekli bir kalp carpintisi gidip geliyor, basim surekli agriyor, midem ve bagirsaklarim surekli agriyor. Yatakta yatinca skolyozum agri yapiyor, koltuga gecince kafami dik tutamiyorum. Bittim. Su kaybediyorum, yerine yenisini koyamiyorum. En son yarim saat once yataktan kalmayi becerdim de bir seftali ve yarim litre su alabildim. Midem kotu ama, yine tutamazsam hastaneye gitmem ve serum taktirmam lazim yerel doktorun dedigine gore. Uc ilac verdi alti saatte bir alinacak, bakalim. Adami gordugum anda tavuk mu yedin oldu sikayetin nedir sonraki ilk sorusu. Tavuk bir da hayatta yemeyecegim disarda. Son olsun bu. Inancli olsaydim su dini yeminlerden birini ederdim. Duygusal olarak da mahvoldum, neden bilmiyorum ama durup dururken aglamaya filan basliyorum. Insanin vucudunun her noktada boyle lanet olmasi ne berbat birseymis ya. zehirlettiğin köpeklerde böyle hissediyor. iyi olmuş umarım geberirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 köpek zehirletme ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kzpmaza said: cidden en pahalı ve en lüksü galba orası ya. kaç kez kentpark'a gittim ismini ilk defa duyuyorum. kentparkta ne luksu lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gerge, bos zamanlarinda belediyeyi arayarak sokak kopegi zehirletmekten, ve sahilde yuruyuslerden hoslaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 hangi sahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ishal için nişaşta içilir arkadaşlar, bi yerinizden kocakarı ilaçları uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yukari ayranci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 asagi eglence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ooo o zaman LEECH EVERYTHING! SEED NOTHING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 GERGE said: 15'de haslanan patates yenir mi hala? Yeme abi manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 köpek zehirletme olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 şu sanırım, ama konuyla alakası nedir bilmiyorum ^^ http://www.youtube.com/watch?v=pStyY98FUT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yok o değildir sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 GERGE said: 15'de haslanan patates yenir mi hala? şaka mı bu ya :D bakterinin üremesi için de belirli bir süre geçmesi lazım biliyosun di mi :D taş gibi kalır patates. hiç bişe olmaz. hani yoğurt süt falan desen neyse de, onlar bile kalır 3-4 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 KehKeh said: köpek zehirletme olayı nedir? gergenin sokak köpekleri iyice tepemize çıktı zehirlensin dediği bi topic vardı o kmsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ankara'nin lüx avmsini bilmem de tavuk deyince aklıma germeç tavuk geliyo. Mükemmel bi şeydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gerger akşamları sokakta havlayan köpeklerin kendisine saldıracağını düşünüp, belediyeyi arayarak zehirletmeyi düşünen, ölmeleri gerektiğini düşünen bi adam arkadaşlar. karma diyoruz biz. bu uyarıydı, zaten ikincisinde istanbula geldiğinde dayağı yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ölmüşsündür umarım gerge lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Amerika'da birisi bu şekilde tavuktan zehirleniyor ve tazminat davası açıp binlerce dolar kazanıyor. Arkadaşım anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yok o çok sıcak diye dava açıyor. normalde tavuk döner 67 F olmalı ama bizimkiler 69 F yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar