bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 there disability kek whitetrash, trashbait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Şu yorumu ciddiye almak sazanlık, dalga geçmek için yazıldığı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Siz SJW denen kanseri iyi takip etmemişsiniz, satire sanılan şeylerin gerçek çıkması kadar ucube birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abi iyi takip ettiğimiz için diyebiliriz ki çok net kinaye. hakiki istiyorsanız uygun yerlerde arayacaksınız ThoseBastards filmi yorumları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 SJW'leri TR'ye davet ediyoruz dfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Barınamazlar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 siz çağırın yinede belki gelirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 PrudenT said: Sam said: komutan +1 Asteroth said: Şu tarihi olay öncesinde "Yürü be koçum Justin!" diye bağıran abi olmak... http://www.famitsu.com/image/3210/s113_RZ5mr5q64hyTk1Qr4jCMDIHZM3d9dHQC.jpg tüm zamanların en talihsiz gazlaması ya, ömrü boyunca unutamaz. adam way to go diyor be bunun olayi ne ya ben anlamadim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Lq1ey4-ewyQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Seyrettim videoyu da bagiriyor iste lets go justiiin diye, ee? Bagirdigi adam yeniliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 aynen yeniliyo. daha doğrusu daigo hayvanlık göstererek dipten alıyo. hp barların altında isimleri de var, fark etmedin heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Heh evet yeni gordum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 THE RIDE NEVER ENDS. https://www.youtube.com/watch?v=TDKCXqSL2AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 salın şu salak karıyı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Özet geç 16dk nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Özeti: Gamergate'e karşı kurulan Crash OVerride Network'ün chatinde, Gamergate'i destekleyenlere şöyle saldıralım böyle saldıralım diye konuşulmuş, bazı kişilere hakaret edilmiş vs. Bırakın bunları artık, hiçbir anlamı ve lüzumu olmayan saçma tartışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Bunu diyen adam sanırsın gününü UN Resolution falan onaylatmaya calısarak geçiriyor. Senin için mevzunun önemi olmayabilir, ama pedofil koruyan kuruluşların google tarafından fundlanıyor olması önemli bir mevzu. Çünkü işin içinde para var. Sonra neden oyunlarda BLACK LIVES MATTER, YOU SEXIST PIGS, I'M A WOMYN var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ne kariymis ya, 73 sayfa ne konustunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 xunn said: ama pedofil koruyan kuruluşların google tarafından fundlanıyor olması önemli bir mevzu. lan google a da mı bırakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konunun salak bi karıdan ibaret oldugunu sanmanız tam bir türk vizyonsuzlugu. Böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 lan anlatsaniza amk, 73 sayfayi mi okuyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 ama xunncum valla 1000 tane seyim olsa bir tanesini su kadina sokmam nasil olaylar bu duruma geldi anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Harbiden ne tartıştınız olm böyle rakı da yok dünyayı kurtarıyonuz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Peregrin said: lan anlatsaniza amk, 73 sayfayi mi okuyayim Gamergate diye arat oku abi, agzınıza kasıkla data mı vericez yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2016 walla konuyu ben actim ama ben bile koptum konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar