darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aquila said: lan bi sen biliyosan siktir git bilen baskalarini bul onlari darla o zaman, herife bak. ayıp. hiç yakışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Bıraktım ben bilimi, itlik serserilik yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Napıyonuz lan burda denişikler? 15 kişiye saldırdım başlığı olmuş tam, adam lazım mı? bak güzel earthshock atarım büyük heal basarım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 torpilli güvercin pati basmış küfürü işte B)- B)- B)- B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 nazar lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ölüyorum, 24 saat içinde 8 sayfa cevap yazılmazsa gg yim desem 3 cevap gelir amk, communitye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 şu hepinize oluyodur mesela. yolda yürürken durduk yere kafamı çevirip arka yukarı çaprazıma bakıyorum. orda balkonda biri bana bakıyor oluyor. niye dönüp yukarı arka çaprazıma bakıyorumki durduk yere. böyle durumlarda bakan kişinin o an hakkımda olumlu düşündüğünü hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Archangel_ said: ölüyorum, 24 saat içinde 8 sayfa cevap yazılmazsa gg yim desem 3 cevap gelir amk, communitye bak senin ölmenle paticiğe 8 sayfa cevap yazılmasının ne alakası var lan diye tartışırız ama bak fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Ölüyorum diye açtığın konuda tartışılmaz ama başka bir konu açılır "ölen biri vardı ne oldu?" diye. Millet "reserved" esprisi yapmak için 2 sayfa alan doldurur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ARkadaşlar kurşun döktürme hakkında ne düşünüyosunuz etkisi var gibi, bi rahatlama geliyo akabinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 James Randi ve pigasus harikaymış lan ahah. Yalnız birinin baktığını fark etmek muhabbetinin bilimsel açıklaması nedir merak ediyorum. Random olamayacak kadar sık geliyor insanın başına, kessin vardır bi olayı. Kurşun döktürme hakkında da tam olarak senin düşündüklerini düşünüyoruz ramses, seni rahatlatacağına inanırsan rahatlatır tabi. Cehalet (aptallık) mutlu ediyor insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 pozitif düşünüyorsun pozitif geri bildirim alıyorsun, negatif düşünüyorsun negatif geri bildirim alıyorsun... cenabetim, üzerimde nazar var diye dolaşırsan başına düşündüğün şeyler gelir, kurşun döktürüp kurtulduğunu düşünürsen, olumsuz düşünmeyi kesersin ve sorun kalmaz. bir dakika böyle havada kalmış, demek istediğim kurşun döktürmek plasebo etkisi yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 feamer bazen babaannem olduğundan şüpheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 BEYLER http://www.haber7.com/teknoloji/haber/89731-nazar-degmesi-ispatlandi?wr=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bence bilimsel bir kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 abi bu ne ? haber ulan köpek aynı şekilde yatmıyor fotolarda sdfdsfdsfs. ben mi yanlış görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Black-ice said: BEYLER http://www.haber7.com/teknoloji/haber/89731-nazar-degmesi-ispatlandi?wr=1 Abi... 2005'den beri kendilerini geliştiren bu adamlar şimdi Tübitak'tadır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 dindar gençlik işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 konunun ozeti "ben inanmiyorum ama boyle birsey var" midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 abi bilim & teknik adı taşıyan bölümde böyle bi konunun olması çok acı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 bunların hepsi tamamen batıl inançtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 tam tubitaklik arastirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar