Remus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Esh said: sonra "neden bize 2k maaş veriyolar" cok bile amk Bu kafa ile baya bir iş aradım 3 sene iş bulamadım, sonra 1500 Tl'ye anca iş bulabildim. 1 kişilik posizyona 10k kişi başvurunca fiyatlar normal olarak düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ginaly said: Esh said: abi adam 400 lira mutfak yazmış. her gun tavuk döner yesen 2 öğün yine o paranın üzerine çıkıyo ya. okul okuyup işe giriyosunuz, yaptığınız hesaba bak abi. mutfak olum o, kendin yapacan. sene 2012, kış ayları, kıbrısa kumara gidecez, cepte para yok, 1 aylık sıkı mali politika uyguladım, 2012 yılında 1 adet kaşarlı+sucuklu* tostu raw material olarak 1,65 liraya mal ediyordum. akşam 3 tost yiyordum (normal boyutlu uno ekmeğinden 3 tane) öğlen ise osmanbeyde martı dönerci bulmuştum, ayran + döner 2 liraydı. günlük 6,95. 22 iş günü bunu uyguladım, 152,9 TL. haftasonu da sabah tost akşam tost. hadi demlediğim çayı da say toplam 200 lirayla 1 ay karnımı doyurdum hehe. ama 2012. şimdi 250'yi bulur. *ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün noldu sana ya. nerde namlı da kahvaltı, masa restaurantta öğle yemeği, nusrette akşam yemeği, haftasonu lucca'da şampanya patlatan ginaly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bingildak said: barbu said: bana da 15-20 arası birşey veriliyor ama iş yeri istinyede amk. yetmiyor :( nerdesin bebişim sen bende istinye tarafındayım iki ofis var. biri maslak, biri teknokent. ama genelde teknokentteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Siz evlenmeyecek misiniz, çoluk çocuğa karışmayacak mısınız? yazdığınız masraflar sadece kendiniz için. Şu şartlarda ot gibin yaşayıp gidiyorsunuz. Sistemin çoktan esiri olmuşsunuz, çağdaş köleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Kilosu 35 liralık ezine peynir yiyen adam lüks yaşıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 @barbu 1 aylık dönemden bahsediyorum abi. kalan 11 ay akış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 her akşam yemeğine 15 tl ne lan 5 tl daha koyun, her akşam günaydından et yiyin bari açlar evde yemek yapan adam 5-7 tl'e getirir bir akşam yemeğini zengin zengin hemde. ben migros'tan kasabım mı ne var, ondan et alıyorum. 15tl fln paketi. 3 veya 4 öğün çıkıyor. yanında yoğurdum, yanında salatam max 6-7 tl'e geliyordur. dışardan söylüyorsan başka bir konu ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Masakari said: Siz evlenmeyecek misiniz, çoluk çocuğa karışmayacak mısınız? yazdığınız masraflar sadece kendiniz için. Şu şartlarda ot gibin yaşayıp gidiyorsunuz. Sistemin çoktan esiri olmuşsunuz, çağdaş köleler. 2 kişinin para getirmesi var, bir kişinin para getirmesi var. karıştığında giderler ortak oluyor, gelir 2 katına çıkıyor haliyle düzenliyorsunuz. modern aileler böyle işliyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yoğurt yiyin harbi bakın. hem sağlıklı hem ucuz hem de doyurucu. canım çekti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bingildak said: her akşam yemeğine 15 tl ne lan 5 tl daha koyun, her akşam günaydından et yiyin bari açlar evde yemek yapan adam 5-7 tl'e getirir bir akşam yemeğini zengin zengin hemde. ben migros'tan kasabım mı ne var, ondan et alıyorum. 15tl fln paketi. 3 veya 4 öğün çıkıyor. yanında yoğurdum, yanında salatam max 6-7 tl'e geliyordur. dışardan söylüyorsan başka bir konu ztn. zengin zengin akşam yemeğini nasıl 7 TL'ye getirecen lan. hz. ömer dönemindeki ana gibi ocakta taş kaynatsan daha pahalıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ekonomi yapayım dediğim aylar 5k kredi kartı ödüyorum ben ya, bir yerde yanlış bir şeyler var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 olm gül gibi geçiniyorum diyodum kendi kendime.. şimdi yorumlardan sonra diyorum wayyy anasını büyük iş başarıyormuşum ... @esh, mutfak 400 yetiyor ya akşam yemeği dediğim gibi yemiyorum, spordan sonra ton balığı falan anca birde haftasonu kahvaltı vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Esh said: abi adam 400 lira mutfak yazmış. her gun tavuk döner yesen 2 öğün yine o paranın üzerine çıkıyo ya. okul okuyup işe giriyosunuz, yaptığınız hesaba bak abi. haftalık 150 fln yeter mutfak 1 kişi 600 eder işte yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ginaly said: Esh said: abi adam 400 lira mutfak yazmış. her gun tavuk döner yesen 2 öğün yine o paranın üzerine çıkıyo ya. okul okuyup işe giriyosunuz, yaptığınız hesaba bak abi. mutfak olum o, kendin yapacan. sene 2012, kış ayları, kıbrısa kumara gidecez, cepte para yok, 1 aylık sıkı mali politika uyguladım, 2012 yılında 1 adet kaşarlı+sucuklu* tostu raw material olarak 1,65 liraya mal ediyordum. akşam 3 tost yiyordum (normal boyutlu uno ekmeğinden 3 tane) öğlen ise osmanbeyde martı dönerci bulmuştum, ayran + döner 2 liraydı. günlük 6,95. 22 iş günü bunu uyguladım, 152,9 TL. haftasonu da sabah tost akşam tost. hadi demlediğim çayı da say toplam 200 lirayla 1 ay karnımı doyurdum hehe. ama 2012. şimdi 250'yi bulur. *ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün sonra "kilo aldım spor salonuna gideyim" yok "hasta oldum vitamin mi alsam" düzgün beslenin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 lan manyak mısınız haftalık 150 tl nedir, aylık 600 lira nedir ben migrostan alışveriş yapıyorum. domuz bacon alıyorum, organik peynir/kaşar alıyorum, dananın premiumunu alıyorum, meyve desen kilo kilo alıyorum yine 500 fln gidiyor. nasıl marjinal hayatlar yaşıyosunuz lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 barbu said: bana da 15-20 arası birşey veriliyor ama iş yeri istinyede amk. yetmiyor :( istinye 20 lira komik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hergün bulgur pilavlı makarna yerseniz aylık mutfak harcamanız 70 kuruş arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Esh said: kahvaltı? akşam yemeği? biskuvisi boku püsürü KURU EKMEK Mİ YİYOSUNUZ LAN? evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ayda 600 lira mutfak sonra mmo oyun alacağında 15 dolar indirimi 6 ay takip tüüü size yazıklar olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 a101 bim rulz.. önüme gelen her şeyi alıyorum. bebek maması gördüm lan acaba tadı nasıldır diye aldım dolduruyorum 150yi geçmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda ailemin yanındayım en temizi. öğlen ticket akşam anne yemeği. sadece abur cubura para harcıyorum. kira vs yok sadece tel faturam var. ama bu halde bile maaş full gezme tozma, elektronik derken buhar oluyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bingildak said: lan manyak mısınız haftalık 150 tl nedir, aylık 600 lira nedir ben migrostan alışveriş yapıyorum. domuz bacon alıyorum, organik peynir/kaşar alıyorum, dananın premiumunu alıyorum, meyve desen kilo kilo alıyorum yine 500 fln gidiyor. nasıl marjinal hayatlar yaşıyosunuz lan siz Abi haftada 500 gram kırmızı et 1.5 kilo da tavuk yesen zaten 60 lira fln edio kaba hesap Meyve sebze düzgün bir yerden aldığında zaten haftalık 30 lira da o olur ıvır kıvırıyla etti sana 90 Eh peynir zeytin bal ekmek yumurta hede hödö dedin ona da 30 gider 120 işte Eve su alsan 8.5 lira etti 130 2 sakız bi çikolata bisküvi alsan 150 işte abi nerede organik jambon fln yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istanbulda herkesin derdi zengin yaşamak zaten ya asdasd canımız sıkılıyor, film güzel olmasa bile lan hadi gidelim diyoruz, 2 kişi 60 tl gidiyor sinemaya kalkıyosun, ne yiyelim diyosun, hadi sahile inelim orada yeriz diyosun, kahvaltı 70 tl akşam canın çekiyor, 2 bira içelim diye güzel mekana gidiyosun biraya tane 16 tl domalıyosun yol, taksi parası vs. derken insanlar zengin yaşamayı seviyor istanbulda görünce istiyor insanın canı fakirlik aslında zenginlik gibi böyle garip bir konsept asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bence istanbulda yeni hayat kurmaya eskişehirden başlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi o değil de su almaya çıkıyorum evden sonra kucağımda 5 litrelik domestosla falan dönüyorum :( şimdi askerlik bedelli falan gleiyor diye sıkı maliye politikasına başladım ya şirkette mesaiye kalıp akşam yemeğini burada halledecem yada soslu/tavuklu makarnaya abanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar