jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 İntihar değildir ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 çok yazık olmuş ya, en sevdiğim oyunculardan biriydi cidden. dizisi bitmiş miydi bu arada, ben ne zamandır göremiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 RIP ya gamer abimiz kızına zelda adını vermişti, büyük oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Haydaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Allah rahmet eylesin, üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 darkwingduck said: abi amcam ölmüş gibi hissettim ya. amcam olsa ancak bu kadar üzülürdüm herhalde. rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Çocukluğumun aktörü :/ çok üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 :S Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/2/2013/08/disney_quotes_aladdin_genie.jpg depresyondaymış adam bayadır, en sonunda da intihar. üzüldüm baya ya. rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 off jumanji ya çoçukluğumun filmi tekrar tekrar izlerdim sıkılmadan,peter pan nı vardı birde :( R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sinemada ilk izlediğim film jumanji'ydi. ölü ozanlar derneği de saygı duyduğum bir yapıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 boğulmuş mu nolmuş +rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Oksijen yetmezliğinden öldü diye açıklama yapmışlar. Asmış kendini herhalde. RIP. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ben bayağı içten bir şekilde üzüldüm bu adamın ölümüne. Tarzı, her zaman sevdiğim bir tarz değildi ama hakikaten "samimi" gelen bir adamdı. Güzel bir adam eksildi aramızdan. http://i.imgur.com/zJlHSlA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 _Rave said: bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü. bari buraya katmayın propagandanızı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 belki öldürüp intihar süsü verdiler. allah rahmet eylesin de mi demeyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 tontiş bir amcaydı hakkaten. bizden biri gibi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 _Rave said: bide toprağı bol olsun,huzur içinde yatsın vs. deseniz keşke daha oturaklı olucak.cennete inanıyorsanız intihar eden adamın cennete gitmesi için temennide bulunmak saçma oluyor çünkü.Salak mısın çocuğum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 911den ambulans geldiğinde (5dk da gelmiş) nefes almıyormuş ama hayattaymış, 2dk sonra ölmüş, bikaç dakikası daha olsaymış kurtarırlardı büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 intihar etmek bütün diğer sevapların hepsini silecek kadar ağır günahsa biz gidip kendimiz ziyaret ederiz onu sorun değil. http://image.tmdb.org/t/p/original/an2RJKJDIyvJ7hewklthzfztDBG.jpg bence en iyi filmi de budur hatta, ilk fırsatta oturup izleyeceğim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 yav he he gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 sen önden bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben bi yere gideceğimi söylemedim. alınma kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar