elma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 koşucaksanız sprint atın benim gibi aylarca slow tempo uzun süre koşmayın yağ yakma amaçlı. http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/MARATHONSPRINT_zpsbaec7e92.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Grego said: yada son darbeyi de vurayım ya, bahanemiz kalmasın. gake and fay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 einstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://i.imgur.com/IauIE6v.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 grego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://i.imgur.com/N5LJFe9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 moriarty said: jimnastikçidir büyük ihtimal kas kontrolü muazzam cocugun Videosunu izlemiştim 5-10 gün önce jimnastikçi çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Çok rahat değilim falan demiş ama bence yine de çok iyi http://www.youtube.com/watch?v=CpKDteQ3FIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 klup kurucu üyeliğimin hakkını veriyorum. hala başlayamadım sdfs. zamanım bildiğin yok ama. pztesi-salı-çarşamba eve gece 12'de varıp sabah 6'da kalkıp, işe gidiyorum. geriye 4 gün kalıyor. kız arkadaş var yeni. ona da haftada 2 gün zaman ayırmak durumundayım şu sıra. üstüne zaten 4 gün aralıksız gym ne kadar iyi olur bilemedim. kalmadı hiç zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 1 yıldır başlıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 barbu said: klup kurucu üyeliğimin hakkını veriyorum. hala başlayamadım sdfs. zamanım bildiğin yok ama. pztesi-salı-çarşamba eve gece 12'de varıp sabah 6'da kalkıp, işe gidiyorum. geriye 4 gün kalıyor. kız arkadaş var yeni. ona da haftada 2 gün zaman ayırmak durumundayım şu sıra. üstüne zaten 4 gün aralıksız gym ne kadar iyi olur bilemedim. kalmadı hiç zaman :( Kıza gitmeden spor yap duj al hem iri gözükürsün kaslar sıcak olduğu için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 doğru lan. haklısın. başlıyorum hemen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben de tekrar mesajimi atayim buraya. tartida 107'yi gorunce uuu beybi noluyo dedim, insanity videolarini izledim. spor yapmis kadar oldum. sonra t25 varmis, onu gordum, o daha bi yapilasi geldi. alpha cardio'nun 10. dakkasini cikaramadim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bol bol bisiklete binmeye gidiyosun abi sen boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 freeletics e çok heveslendiydim de başlayamadım, başlasam da programı 1,5-2 saatte bitiririm herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Xaenin said: Bol bol bisiklete binmeye gidiyosun abi sen boşver.iste korkum o. sirkete gorusmeye gittigimde herkes fitti anasini satiyim. herkes lan. su an o kadar cok gobegim var ki bisikletlere sigmayacak. yanlardan falan tasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 16 sene box yaptım 3 senedir yapmıyorum göbeğim çıktı önceden bi yumrukta boğayı öldürebilirdim şimdi insan öldürebiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 woohooo..orta yasa hos geldiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hayatım boyunca hiç spor yapmadım,mekik şınav bile çekmişliğim yoktu 3 ay öncesine kadar 3 aydır evde kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyordum,p90 fln indirdim,İMKANSIZ,lan 90 gün o işkenceyi çeksem tabiki hayvan gibi olurum şüphem yok,bu iş böyle olmuyacak dedim gittim yazıldım spora,2 hafta oldu,haftada 3 kere gidiyorum,1.5-2 saatliğine,bütün hafta her yerim sızlıyor,ama iyi hissediyorum,bari götümü kaldırıp birşey yapmış olma hissi hoş darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 35+ iseniz sadece yürüyüşle başlayın ve istediğiniz kiloya ulaşınca fitness ve yürüyüş şaşırtmacalı yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 fazla kilolarınızı şaşırtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ufak süprizler yapın, stimüle edin kaslarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 DoGMeaT said: hayatım boyunca hiç spor yapmadım,mekik şınav bile çekmişliğim yoktu 3 ay öncesine kadar 3 aydır evde kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyordum,p90 fln indirdim,İMKANSIZ,lan 90 gün o işkenceyi çeksem tabiki hayvan gibi olurum şüphem yok,bu iş böyle olmuyacak dedim gittim yazıldım spora,2 hafta oldu,haftada 3 kere gidiyorum,1.5-2 saatliğine,bütün hafta her yerim sızlıyor,ama iyi hissediyorum,bari götümü kaldırıp birşey yapmış olma hissi hoş darısı başınıza 2 sene önce 92 kiloya kadar çıkmıştım. Herhalde bi 20% falan bodyfat'im vardı. Gecenin köründe tam ekmek sucuklu kaşarlı sandviç falan yapıyordum yani, o derece şirazem kaymıştı. Bir şeyleri değiştireyim dedim gittim P90 çektim. O saçma sapan programları bile tamamlayamıyordum yani o kadar kondisyonsuzdum. P90 bitti akabinde yalapşap bi P90X yaptım. 6 ay kadar falan yattım sonra, hiçbir şey yapmadım. Geçen sene bu zamanlar P90X3 yaptım. Epey kilo verdim tüm bu süreçte, 70 kiloya kadar indim. Ama yine sağlıksız gözüküyordum. 13-14% falandı bodyfat ama kas kütlem neredeyse hiç yoktu. Kollar 28 santim falandı mesela, o derece kötüydü. Tam bir Somalili olmuştum. Gerçek bir zombiydim. 6 ay önce gym'e başladım. Ya herro ya merro dedim direkt liftinge abandım. Deadlift harici tüm compund egzersizlerle izole hareketleri birleştirdim, haftada ortalama 3 gün olmak üzere. İlk 3-4 ay acemilik dönemi. Doğru formla çalışmak ama en önemlisi doğru yemeyi, yediğimi kaydetmeyi, uygun macroları almayı falan anca çözüyorum. Sonuç olarak, 6 ay içerisinde 8 kilo aldım. Yağ oranım neredeyse hiç artmadan, lean kasa yakın bir kütle artışı oldu. Eskiden P90 yaparken bayılayazdığım egzersizler şimdi ısınmak için bile yetersiz geliyor diyebilirim. Neredeyse 2 kat arttırdım ağırlıkları. Tieldiar, moral of the story: Osuruk egzersizler ve tırt programlarla başlayıp "ya işte yavaş yavaş, adım adım gideyim" demeyin. Çok yüksek bi yağ oranınız yoksa direkt liftinge başlayın. Öğrene öğrene gelişirsiniz. Misal P90 programlarında elde edeceğiniz progress'in çok daha fazlasını gösterirsiniz. Hele ki daha önceden spor tecrübeniz yoksa devamlı progressive overload'dan faydalanacaksınız. Newbie gains dedikleri olay, çok hızlı bir şekilde gelişeceksiniz. Dedim ya kollar 28 santimdi diye, doğru egzersizleri doğru formda doğru beslenmeyle maksimum 2 aydır yapıyorum ama kollarım şu an 35 santim mesela. Yağlıysanız da spordan sonra bi HIIT yapın 5-10 dakika. Ama muhakkak kaldırın yine, güzel bir lifting programı ana ekseniniz olsun. Yaşım 30. Kalbimin çiçeğini Kübadan getirdim. Almaz mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 7 ay geçmiş. Hala başlayamadım ben sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben yürümeye başlıyorum işe gidip gelirken diye kendimi kandırmışım. yürüyorum. kilo vermiyorum. demek ki sadece yürümekle olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar