Kostok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 NEYSE Kİ SILMARILLION'IN HAKLARINI ALIP FİLMLERİNİ ÇEKEMEYECEKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 J.D. SALINGER'IN NASIL DELİKANLI BİR EDEBİYATÇI OLDUĞU BÖYLE BÖYLE ÇIKIYOR MEYDANA İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Çok güzel filmdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Kötüydü baya sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bugün izledim güzeldi ama klişe sahneler vardı bi kaç tane ehhh dedirten tad kaçıran ama güzeldi genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tam bir hayal kırıklığıydı benim için :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Beren ve Luthien gelecekmis simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tr de 640K gişe yapmış. basit bir hesapla 15X640K desek tr den şimdiye kadar 9 Mio 600 bin TL hasılat yapmış. temiz para sinema sektörüne mi girsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 karadeliğe girip ölmeyen bi karakter yoksa güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 öncelikle lotr serisinde ve önceki hobit filmlerinde yapamadıkları şeyi yapıp en sonunda ADAM GİBİ CÜCE izletebildiler. lotr zaten direk başarısız o konuda ama hobbit'in ilk iki filmdeki dwarf konsepti ya asterix yada baya baya az kısa insan şeklindeydi. özellikle dain ordusuyla geldiğinde işte bu dedim lan. konuşmasından, ses tonundan, hareketlerinden, zırhından dövüşmesine kadar bildiğin dwarftı abi. ordusu mordusu şahaneydi o konuda. inatçılığı, gereksiz gaz ve öfke dolu oluşu falan çok güzel yansıtılmıştı drawf psikolojisi. ikincisi ise bu seride yine adam gibi orc görebildik. lotr serisinde uruk haileri saymazsak orc kısmı felaketti. cüzzamlı insanlar veya rengi yeşile dönmüş yaşlı amcalar gibiydi adsfgh ben valla goblin mi orc mu anlamıyordum artık. bunda gerçekten orc gibi orc gördük. pattisliborek said: Şu 3d azalarak değil direk bitsin bu arada. Korsandan halice kalitede film izletiyorlar. ha bide bu, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ShadowFax said: karadeliğe girip ölmeyen bi karakter yoksa güzel film. spoiler vermek ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sanki lisede proje ödevi olarak almışlar filmi beyler hadi çekelim deyince daha var olm çekeriz yea yapıp 1 hafta kala yazılıp çekilmiş gibi geldi. Bizim cüce miğferi çıkarıp 1 metre boyuyla zırhlı orclara nasıl kafayla tek atıyor Bilbo çaresiz kalınca yerden taş alıp atması daha kötüsü orcların o taşları yiyince savrularak ölmeleri ? Legolas niye ok atıyor Thorin vs Azog da , Thorin durunca elf kılıcıyla almayım şimdi uygun olmaz falan demiştir dedim adam kaldıraç mantığıyla fizik bilgisini gösterdi. Belki böyle olması gerekiyodur kitabı okumadım ama film olarak pek beğenmedim özellikle önceki 2 filme göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 spo adamların yarasaları çok tırt, kartallar bütün orc ordusunu yiyor, legolasın yarasaya ters binmesi ve kırılan köprüye tırmanışı asdadafd, kurgunun yüzüklerin efendisiyle aynı olması, 1. hobit bul, göreve yolla 2. gandalf bi yerlere git, esir düş, kurtul 3. gandalf yardıma git kurtarmaya çalış, savaş 4. istiklal marşı, kapanış troll'leri lotr da yarım ordu zor kesiyodu burda tırt oklarla bile öldüler falan filan, thorin noldu da düzeldi daha kötü olması gerekiyoken pıt diye bi anda düzeldi, bin yıllardır yaşayan bilge ejder tek zayıf yerini kapayamadan öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bence bittiği iyi oldu. Bu adam bi film daha yaparsa bok gibi olacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ben keyif aldım filmden oldukça. Slashfilm'in "serinin en ktü filmi" incelemesinden sonra korkmuştum ama LOTR severlere hitab ediyormuş direkt. Savaş sahneleri çok iyiydi bence. Tek eksiği savaşın sonunda ikili dövüşleri uzun tutması olabilir. Biraz daha kısa tam yerinde olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 imax 3d izledim ama 3dsiz imax tercih edilir önerilir hiç bir beklentiye girmeden gittim tamamiyle eğlenme FRP ruhu savaş sahnesi mest etti orc olsun elf olsun ezik insan ırkı olsun güzeldi adam akıllı bir büyü savaşı da izledim oda iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Film LOTR evrenini ve bütünlüğü arayana değil de FRP dünyasını, elfleri, cüceleri falan sevenler için orgasm olmuş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gayet iyiydi film, tam hobbit filmi iste. 6 film arasindaki en atraksiyonlu hareketli film olabilir (belki the two towersla kapisir) ki sahneler uzun uzun ve cok guzeldi. asil sunun dizisini cikarsalar ne ekmek yerler ya, kuzey elflerinin ilk gelisinden baslasa oho 40 yil surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hatta disney satın alsın lord of the ringsi, animasyon serisi başlasın ^_____________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 hakkat la ben bi mail atiyim disneye burda ne shitstorm doner zhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Hobbit öncesinde yer alan güç yüzüklerine dairin ve o dönemin hakları alınmış diye duydum. Silmallirion içinse halen ogul tolkienle pazarlık devam ediyormuş. Alınır ise silmariliion 5 filmlik olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Simarillion'un Kitabı Aşırı sıkıcı değil miydi? Kesin yanlış yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Başları biraz yorucu sıkıcı değilde sonradan daha toparlanıyor. Silmarilion okumak için tabi özel bir ilgli lazım seriye. Çok isim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 silmarillion'un film(ler)i çıksın ya hani düşünüyorum ne kadar batırabilirler diye ama bence çok da batıramazlar her halükarda ellibeş kere izlerim (her birini) sırf fingolfin'in morgoth'la düellosu için izlenir lol spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 silmarionopdfjs çekmesinler abi yeter orta dünya. bi sürü çekilecek şey var. otur driztti çek, ravenloftu çek, belgariad'ı çek. osbir çek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar