Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 etkili tabiki. Kaybettiğimiz oyunda rütbe aldım 2 kez. Bir kez kazandığımızda benimle giren arkadaş rütbe düştü. Biraz garip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 applev0dka said: bu nvidia shadowplay videoları cok büyük lan nasıl küçültcem video converter mı :D şunu kullan. Aslında stream şeysi ama ayarları kurcalarsan locale göre güzel bir kayıt yapıp upload edebilirsin. Forumlarını kurcala local (youbue upload) için değiştirilen şeyleri incele. https://obsproject.com/ edik: bunun olayı "convert" işlemini kayıt sırasında yapıyor. O yüzden çevirmeyle vs. uğraşmıyorsun. Bi kaç ayar kaydedip, upload a hazır bir şekilde çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 eyw abi, bu twitch streamcilerinin kullandıgı program yamulmuyorsam. denerim bi. üzerimdeki bomba bulamadan adam imajını kaldırmam gerek sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 128 için faceit var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Emre333 said: Lectre said: arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera? 70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam. id akeanite bu arada nick yine akean %100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim. oynadığın oyunun genel rank i . mesela silver game mi? oyun içindeki puanın, mvp lerin vesaire isabet oranın, headshot yüzden. bunların hepsi etkili abi 10 win 6 loss. 25+ kill tamamı kd/1.37 80 mvp 4 knife kill hs oranımı göremiyorum ama cidden abartmıyorum %40tan fazla aldığım killerde. (aldığım killerin %40'ın bitişi hs) silver 2. negzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 oyun demekki senin seviyeni belirlemiş 2 acc'dır aynı rankı veriyor your matches kısmını ss koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Asfsd kaliteli adamlarla takkm olarak gir serifleri yen rank atla. Silvera head atinca silver +1 oluyosun. Ayni ikinciyi gecince kacinci olursun sorusu gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Lectre said: Emre333 said: Lectre said: arkadaşlar sorum var bir adet, şimdi ben yeni bir csgo aldım yeni bir steam accounta, placementları oynuyorum, ama malum communitynin hali, şimdi şöyle bir durum var şimdiye kadar oynadığım maçlarda 7 win 5 loss var, fakat şöyle ki kaybettiğim 3 maçta 30+ 2sinde 25+ kill var, kazandıklarımdaw böyle, acaba valve kişisel skille bakıyor mu bu placementlarda yoksa yine e sen kaybetmişsin diye atacak mı silvera? 70 80 skorla tamamlıyorum maçları öyle diyim yanılmıyorsam. id akeanite bu arada nick yine akean %100 orange juice avatarım var mor, ekleşelim. oynadığın oyunun genel rank i . mesela silver game mi? oyun içindeki puanın, mvp lerin vesaire isabet oranın, headshot yüzden. bunların hepsi etkili abi 10 win 6 loss. 25+ kill tamamı kd/1.37 80 mvp 4 knife kill hs oranımı göremiyorum ama cidden abartmıyorum %40tan fazla aldığım killerde. (aldığım killerin %40'ın bitişi hs) silver 2. negzl alt hesapla bissürü maç kaybettiğim halde şerif çıktım 10. winde. tahminimce 10W 15 L falandır. problem başka yerlerde galiba sdafds alt hesabımı eklesene atalım oyun ustoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Silver Elite Master'da takıldım kaldım. Fenada oynamıyorum. Şansıma random takımlarımda iyi çıkıyor. Almanlarla falan denk geliyorum. Ama rank oynamıyor yerinden. Kötü oynadığım maçlarda da pity token niyetine kutu silah falan düşüyor şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Haydi maç yapalım, herkes başka oyun oynuyor hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ben gelirim ama rank'ım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 gold nova 2yim ,çılgın terrorleri bekliyorum ekleyin : AT KAFASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yapcaksanız şimdi gelirim ben de, gold 1 veya bi altıyım. o değilde geçen benim standartımda bi takımdık, karşıya 4-yıldız, 3-yıldız, keleş gelmişti. diğer ikisi 3-4 pırpır. ağzımızı yüzümüzü kırdılar tabi 3 kişi nick: xaty.kauta at kafası da 3 tane varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 ahaha tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 iyi elindeki rpgyi de eklememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 beyler cs tayfası age of 2 atalım diyoruz? 3 key e hd + forgotten expansion veren adam da var hazır, zevkli olmaz mı? http://csgolounge.com/trade?t=27861124 3 key offer atınca veriyor. sakın rus versiyon almayın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 varsa giftiniz alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ss alıyorum masaüstünün vs alıyor, apple vs ekleyin beni atalım beraber, id: akeanite , nick akean, 2 tane akean olması lazım mor avatarlı 2sinide ekleyebilirsiniz :P abi şöyle diyim bak, 3 oyun önce 35 kill aldım kaybettik. 2 oyun önce 28 kill aldım kazandık. 1 oyun önce 14 kill aldım kaybettik ama team sürekli flameliyor long gitme diye en son aldım awpye tyiz çıktım longa sırayla 4 kişiyi vurdum aldım eli. flame ruskiler vs 14 killde kaldı ha 2de dk var. hani kötü falan değilim, eyvallah genelde mirage-dust-nuke gidiyorum tüm mapleri bilmiyorum vs ama yiter ya. 16" ekranda oynuyorum 3 kill alıyorum roundda eli veriyoruz yok böyle bir şey. her şey kill değil diyeceksinizde ulan ölecekleri adam yok haritada ya anlamıyorum. ve placement maçlarında abartmıyorum bi 17 bi 21 kill var hatırladığım kalanının hepsi 25+ en son m4a4ten m4a1 kullanmaya geçtim magazine capacitye alışıp düzeldi baya hsler falan. ama yok yani. ha bide şey var nova 4lerle falan çok oynadım friend list saolsun bir sıkıntı yok, community maplerde eğitiyorum kendimi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Şöyle söyleyeyim şuan sıkıntıdan bitirdiğim bir oyun, hava soğuktu ellerim titriyordu vs baya kötü geçti anlayacağınız Şuda oyundan 1-2 kill gösteren sample video, 16" monitörde oynuyorum pc çok iyi değil o yüzden videoda yavaşlık var biraz özellikle scope açarken vs ama işte ortalam refleks zamanımı görün vs diye: hani çok iyiyim vs demiyorumda silverdan iyiyim be. ak ile m4 ile zaten sıradan alıyorum 3-4 plx valve. böyle çok uğraşmış gibi durdumda 5 dk mı falan aldı attım backgroundda halleti youtube. /whine neyse çok ağladım geçti bu postu ignorelasanızda olur ben yazmış bulundum diye postluyorum. appleın defuse videosundan devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 crossshairi niye zik seviyesinde tutuyorsun abi, böyle yapıp hem headshot atma şansını düşürüyorsun hem de bildiğin yere bakan yürek yakan modunda geziyorsun. göğüs ün biraz üstü hizada tutmalısın. hem cross koymayı da öğrenirsin böylece accuracy/headshotlar artar. 1:20 den sonrasında anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=U9mvXfnY8wU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Lectre o videoya göre bir iki yorum yapayım. İlk Cz ile vurduğun adam oraya çıkana kadar sen onu öldüremediysen, Nova oyunlarda falan 70 kere ölmüş olurdun. Aynı şekilde Longda aldığın awp hs ve tünelde lowerdan çıkanı aldığın awp shot dışında, karşında nova adam olsaydı ölmüştün. Çok kötüsün demiyorum, silver 2 değilsin evet ama bence silver elite seviyesinde aime sahipsin. Taktik bilgini falan bilmediğim için onlara yorum yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 abi aynı böyle senin gibi konuşan ve oynayan bi arkadaşım var, işte silverda takıldım kaldım bizim çocuklar yüzünden şöyle 30 40 kill aldığım oyun var diyo anlatıyo falan, iyi dedim hadi gel bi oyun atalım dün gece. sonuç aynen böyle oldu http://i.imgur.com/mCeBoid.jpg yanlışlıkla aldı o killerin yarısını da boş killer. 30 round oynadık 28inde öldü çocuk sdsfdsf abi silverda o awp ile vurduğun adamların hepsi senin sağını solunu tarıyo, 30 kere peak yapıp canını azaltamamışlar. ben sana kötü vuruyorsun demiyorum ama keleşlere falan geldin mi işler değişiyor biraz. hele öyle deli gibi depar atayım gümbür gümbür c4 alıp adamın önünden kaçayım gideyim olayları biraz zor :D ekleyin beni test edin abi kendinizi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rankler az cok dogru ya, en fazla 1-2 rank otesidir hakkettiginiz. Mesela solo veya 2-3 serifle girmesi yuzunden serifte takilmis ama en az kartal hkeden vae (ben asd) veya tasinarak serifr gelmis ama solo girse tek akde falan olacak adam var. Ama silver2 hicbir sekilde ak deildir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ahahaha evet o midden bombayı alıp kaçma sahnesi de çok iyi, nereye bakıyor acaba o CT merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar