dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Red said: ben profesöre gittim böbrek rahatsızlığım nedeniyle. Böbreği yorar seninkini daba cok yorar içme dediydi. zararli abi. tum bilim dunyasi soyluyor zararli diye.
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 kimse soylemiyor en yararli en saf besin peynir alti suyu, dogal olmasa birisi bunu bulsa magic besin diye herkes almaya calisirdi neyse ki bazi mukemmel seyler ubiquitous, mesela silisyum butun ciplerde kullaniliyo ve her yerde ❤
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mal said: iyide 70 kilo civarıyım bütün kaynaklar kilo başına 1.5-2 arası protein diyor ağırlık çalışıyorsan. aldığım 110 gr en fazla günde. ki öncedende aynı miktarda protein alıp ağırlık çalışıyordum. 2 litre süt artı bir ölçek whey ve gün içinde yediklerim. olmuyordu o zaman aynı şey. 70 kilonun ne kadarı yağ ? Yağ oranın ne ? %11 mi ? %15 mi ? Bende benzer şekilde ham kiloma göre protein tüketiyordum, geceleri sürekli tuvalete çıkmak zorunda kalıyordum. Yani bir insan 4-5 kez tuvalet için uyanır mı ? Ne sigara var, ne öyle akşamları çay içeyim mevzusu var. Su tüketimi normal ölçülerde. Protein tüketimini azalttım ve bu bitti. Yine bir gün fazla protein alayım yine benzer döngüye giriyorum. Belki sende farklıdır bilemem ama denemesi bedava. Bir gün az protein tüket yine sürekli tuvalete çıkacak mısın ?
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sadece protein miktarıyla alakalı değil benim anladığım. tansiyon da yüksek niyeyse bu ara. şurada anlatılan olay galiba http://www.milliyet.com.tr/protein-kacagi-nedir-belirtileri-pembenar-detay-genelsaglik-2787213/
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 git bir test yaptir :) boyle akil yurutmeyle zor nerden bileceksin protein kacagi var mi?
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 nerden bilcem çünkü aklım var? bilgi orda. belirtiler burda. muhakeme mantık tartma olasılık yorumlama gibi yetilerim yeterince gelişmiş. bilgiyi okuyup belirtileri gözlemleyip beyin fonksiyonlarımı doğru şekilde kullanınca bilebiliyorum. buna insanlar niye bu kadar şaşırıyor bende onu anlamıyorum. bambaşka bişeyde olabilir oda beyin fonksiyonlarımın olasılık gözetme yetisi sayesinde ihtimaller arasında. ama tansiyonla aynı anda çıkması diyabetim olması ve diğer belirtiler ile ordaki bilgiler arasında bağlantı kurduğumda bunun üzerinde durmam çok olağan ve doğru bir davranış.
µh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 aynı semptomu 40 tane ayrı hastalık verebiliyor, house'culuk oynamaya gerek yok. git doktora yaptırsın tahlili.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Olağan ve doğru bir davranış değil, bu kafayla ölürsün sen.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sahip olunduğunda ölünmemesini sağlayan bir kafa var mı?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesela tıbbi konularda kendi kendine teşhis koymak yerine doktora giden bir kafa buna örnek gösterilebilir.
µh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Ya çok tuvalete çıkmanın sebeplerinden biri de hipertansiyon zaten, babası tansiyon hastası olanlar bilir. Yani proteinle veya böbreğinle alakasız bir şey de olabilir toptan. Cidden nickine yönelik mesajlar atıyorsun. Kendi koyduğun tanı doğru olsa ne olacak ilaç için gene doktora gitmen ve onun tahlil yapması lazım. Boş boş takılıyorsun Mal.
fresia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 @mal: bir iki seans işten anlayan birisine git ondan sonra akıl yürüt
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 sipeyskeyk said: Mesela tıbbi konularda kendi kendine teşhis koymak yerine doktora giden bir kafa buna örnek gösterilebilir. doktora gidip yanlış teşhis konularak yıllarca yanlış tedavi gören kişi sayısı hiç az değil. bu yanlış tedavi yüzünden yıllarca yanlış ilaç alıp zarar gören kişiler benim ailemde ve çevremde var şu an hatırladığım en az 3 tane. umarım bu kafayla doktora gidip yanlış tedavi sonucu zarar gören kişilerden olmazsın. ve umarım bende kendine yanlış teşhis koyup zarar gören kişilerden olmam :)-D hayatım boyunca ilaç kullanmadım uh arkadaş. ilaç karşıtı değilim kullanmayı düşündüğüm bazı ilaçlar var ilerde araştırıp.
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 akil yurutebilirsin tabii ki ben de ayni tezi destekliyorum fakat tahlil olmadan doktor da bisey diyemez, allah olman lazim. tahlilleri al sonra kendi mantiginla doktordan da iyi bulabildigin seyler olur mutlaka
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 tahlil yaptırmayı gerektirecek kadar ciddi bi durum olsa giderim. arada ara veriyorum o zaman belli olur zaten.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2019 hemoglobin a1c ve idrar testi yaptırmanda fayda var. Sıvı tüketimini sakın düşürme. 70kg civarındaysan o kadar protein yerine karbonhidrata ağırlık ver. U16 kafes dövüşçüsü gibi bişi olursun.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 abi delimisin vucut sıvı atmak istiyor fazladan sıvı alınır mı. okuyan biri litrelerce sıvı almak gerekir sanacak normal susuzluğunuzu giderin yeter. ne amaçla karbonhidrata ağırlık veriyim anlamadım? yağ kütlesi kazanmak istemiyorumki.
Auril Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 sıvı değil sıvı ile beraber toksik istenmeyen madde atıyor bünyen
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 işte oda ihtimal dahilinde olduğundan belki iyi bişeydir dedim. bir sürü ihtimal var yani olanı biteni hisseden, 24 saat kendiyle birlikte olan benim doktor benden daha mı iyi bilecek?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 protein tozunun zarari kardesim. https://www.aysetolga.com/protein-tozunun-zararlari-nelerdir herkes biliyor, yaziyor, uyariyor.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 şimdi bunu yazan arkadaş bi karmaşa yaşamış beyninin içinde. vucuda gereğinden fazla protein almak eylemi yazının heryerinde geçiyor ama yazıda protein tozunun zararından bahsediliyor. önce bi karar verecek gereğinden fazla protein almaktan mı bahsediyorsun protein eksiğini protein tozundan almaktan mı bahsediyorsun. yazının içeriği birincisi başlığı ikincisi. protein tozu zararlı önermesi türkiye için 90 lı yıllardan kalma bişey. salonda kas yapanları görüp uzaktan izleyip bişöyler içiyoloar erkeklikleri ölüyor kas yapmok içün. çeyrek yamalak bilgiyle protein tozunu steroid zannediyorlar. artık yani 90 larda kalmış olması gerekiyor bu davranışın. bak dr can ne diyor https://www.youtube.com/watch?v=OFpl0EM8Io0
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bi tane doktor zararsiz diyor diye 1000 doktorun dedigini cope mi atacagiz? tam "adnan oktar ile evrim yok diyen bilim adami konuk" seviyesi. proteinin zararlarini anlatan makaleleri tek yuzlu a4'e bassan bodyciler kaldiramaz.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 e tamam yukardaki için söyledim. tekrar okursan fazla protein alımının zararından bahsediyor yazıda. başka ne var mesela protein tozunun zararından bahsedip ciddiye alınabilecek kaynak. gidip astrologcu saç bakım uzmancısı insandan yazı neden koyuyorsun o zaman önüme google da protein tozu zarar diye aratıp hiç okumadan?
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 dasaaa said: protein tozunun zarari kardesim. https://www.aysetolga.com/protein-tozunun-zararlari-nelerdir herkes biliyor, yaziyor, uyariyor. harika siteymiş gerçekten. daha önce düşünemediğim şeyleri öğrendim https://i.imgyukle.com/2019/01/25/UJfVY.png
Öne çıkan mesajlar