senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bira pattis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 o IF olmamis zaten 3500 kaloriyi anca sindirirsin bidahaki window gelene kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bu arada ben 3500ü 3günde fln alıyorum muhtemelen. bugün 2 öğün yiyecem dedim kendime yine 1 öğün yiyebildim tabağın da yarısı bitti sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sen doktora falan git, zaten bedava, tamam alman mutfagi berbat da o kadar istahsizlik nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Quel-Thul said: Tamam kalori eksigi alsam hafiften diyete devam etsrm hipertrofi anlamsiz mi olur peki? valla milletin deneyimlerimden gordugu kisi eger spora baslayali cok uzun aylar olmamissa veya vucut yuzdesinde yag cok yuksekse kalori acigi vererek de kas yapiyor gayet ki ben de yaptim ancak yag yuzdesi dusup de spor salonunda harcanan aylar arttikca o kas insasi zorlasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Beyler, kadınlar için haftada 4 gün başlangıç seviyesinde bir program bulmaya çalışıyorum. Böyle hazır ama işe yarayan programları bulabileceğim önereceğiniz site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ben geldim yine fotoyla. 2 hafta önce 6 senedir ilk kez 2 basamaklı kiloları gördüm. 97 kiloya düştüm şimdi de. çok mutluyum, paylaşmak istedim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Amerika'dan alınacak supplement var mı söyle uber süper acayipli içeriği olan.. bı ara jack3d falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 ÇOOOOOK İYİ LAN KSADJFh https://www.youtube.com/watch?v=n1GUQVo1Lps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 sadfsds güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 buff dudes youtube'un en iyi bb kanalı ya. bütün videolarına bakmanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Xaero said: Amerika'dan alınacak supplement var mı söyle uber süper acayipli içeriği olan.. bı ara jack3d falan vardı. prosupps ın ürünlere bak baya iyi hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 feverfeverray said: ben geldim yine fotoyla. 2 hafta önce 6 senedir ilk kez 2 basamaklı kiloları gördüm. 97 kiloya düştüm şimdi de. çok mutluyum, paylaşmak istedim. teşekkürler. baya iyi ya tebrikkler bu gidişle bildiğin sixpackli falan fit taş gibi hatun olucaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 "Perdeleri güzelmiş" in fit versionu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 bobrek tasi icin urolojiye gittim rontgene bakip sen de skolyoz da var bu arada dedi doktor. randevu alicam ortopediden ama o arada da agirlik calismayi birakacam sanirim hic onermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 17 dereceymiş skolyoz, doktor bu yaştan sonra bir şey olmaz zaten takıl dedi geri devam edecem her zamanki gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 selamlar, neredeyse 2 yıl sonra gaza geldim ve tekrar başladım. MacFit'e üye oldum. Aylık olarak bi göreyim kendimi istedim. Bunun dezavantajları çok tabii. Belediye parkında spor yapıyormuşum gibi şaşkın ördek gibi geziniyorum. Uygulamasından Steel a ve b programlarını takip edip yapmaya çalışıyorum ancak doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Kendime nasıl bir program çıkarabilirim? 180cm 77 kilo göbek var :) önceliğim kollar ve göğüs ve agility ek olarak beslenme tavsiyesi de verebilecek birileri olursa süper olur :) ya da tavsiye edebileceğiniz app, site falan da olabilir oradan bakıp bakıp yardırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/faq surayi bastan sona oku abi, ihtiyacin olan her sey var. bLackcha0s said: selamlar, neredeyse 2 yıl sonra gaza geldim ve tekrar başladım. MacFit'e üye oldum. Aylık olarak bi göreyim kendimi istedim. Bunun dezavantajları çok tabii. Belediye parkında spor yapıyormuşum gibi şaşkın ördek gibi geziniyorum. Uygulamasından Steel a ve b programlarını takip edip yapmaya çalışıyorum ancak doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Kendime nasıl bir program çıkarabilirim? 180cm 77 kilo göbek var :) önceliğim kollar ve göğüs ve agility ek olarak beslenme tavsiyesi de verebilecek birileri olursa süper olur :) ya da tavsiye edebileceğiniz app, site falan da olabilir oradan bakıp bakıp yardırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 teşekkürler :) "I'm having horrible protein farts, how can I control this?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 µh said: 17 dereceymiş skolyoz, doktor bu yaştan sonra bir şey olmaz zaten takıl dedi geri devam edecem her zamanki gibi :D kaliteli doktormuş, dünyada ve özellikle Türkiye'de çok dangalak doktor var. Hiçbir sorunun olmasa bile ağırlık kaldırma diyorlar. bu da skolyozlu powerlifter abimiz https://en.wikipedia.org/wiki/Lamar_Gant https://www.hudsonvalleyscoliosis.com/wp-content/uploads/2016/12/lamar-gant-scoliosis.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 adam baya efsane rekortmenmis, hastalik da karpuz gibi ortada kaslari sag olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 80 kg bench press yapabiliyorum 5 tekrar, hanimefendiler bana spora yazilsana diyor. nutrition hic beceremiyorum galiba. her gun ekstra bir ton baligi yiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 keko gibi devamli kol calisip 1 beden kucuk t-shirt giymekle sonuclanmaz umarim maceran xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar