Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

Tamam kalori eksigi alsam hafiften diyete devam etsrm hipertrofi anlamsiz mi olur peki?

valla milletin deneyimlerimden gordugu kisi eger spora baslayali cok uzun aylar olmamissa veya vucut yuzdesinde yag cok yuksekse kalori acigi vererek de kas yapiyor gayet ki ben de yaptim ancak yag yuzdesi dusup de spor salonunda harcanan aylar arttikca o kas insasi zorlasiyor.
Mesaj tarihi:
Beyler, kadınlar için haftada 4 gün başlangıç seviyesinde bir program bulmaya çalışıyorum. Böyle hazır ama işe yarayan programları bulabileceğim önereceğiniz site var mı?
Mesaj tarihi:
feverfeverray said:

ben geldim yine fotoyla.

2 hafta önce 6 senedir ilk kez 2 basamaklı kiloları gördüm.

97 kiloya düştüm şimdi de.

çok mutluyum, paylaşmak istedim. teşekkürler.

baya iyi ya tebrikkler bu gidişle bildiğin sixpackli falan fit taş gibi hatun olucaksın :p
Mesaj tarihi:
bobrek tasi icin urolojiye gittim rontgene bakip sen de skolyoz da var bu arada dedi doktor. randevu alicam ortopediden ama o arada da agirlik calismayi birakacam sanirim hic onermiyorlar.
Mesaj tarihi:
selamlar,

neredeyse 2 yıl sonra gaza geldim ve tekrar başladım. MacFit'e üye oldum. Aylık olarak bi göreyim kendimi istedim.
Bunun dezavantajları çok tabii. Belediye parkında spor yapıyormuşum gibi şaşkın ördek gibi geziniyorum.
Uygulamasından Steel a ve b programlarını takip edip yapmaya çalışıyorum ancak doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Kendime nasıl bir program çıkarabilirim? 180cm 77 kilo
göbek var :) önceliğim kollar ve göğüs ve agility

ek olarak beslenme tavsiyesi de verebilecek birileri olursa süper olur :)
ya da tavsiye edebileceğiniz app, site falan da olabilir oradan bakıp bakıp yardırırım.
Mesaj tarihi:
https://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/faq

surayi bastan sona oku abi, ihtiyacin olan her sey var.

bLackcha0s said:

selamlar,

neredeyse 2 yıl sonra gaza geldim ve tekrar başladım. MacFit'e üye oldum. Aylık olarak bi göreyim kendimi istedim.
Bunun dezavantajları çok tabii. Belediye parkında spor yapıyormuşum gibi şaşkın ördek gibi geziniyorum.
Uygulamasından Steel a ve b programlarını takip edip yapmaya çalışıyorum ancak doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

Kendime nasıl bir program çıkarabilirim? 180cm 77 kilo
göbek var :) önceliğim kollar ve göğüs ve agility

ek olarak beslenme tavsiyesi de verebilecek birileri olursa süper olur :)
ya da tavsiye edebileceğiniz app, site falan da olabilir oradan bakıp bakıp yardırırım.
Mesaj tarihi:
µh said:

17 dereceymiş skolyoz, doktor bu yaştan sonra bir şey olmaz zaten takıl dedi geri devam edecem her zamanki gibi :D

kaliteli doktormuş, dünyada ve özellikle Türkiye'de çok dangalak doktor var. Hiçbir sorunun olmasa bile ağırlık kaldırma diyorlar.

bu da skolyozlu powerlifter abimiz
https://en.wikipedia.org/wiki/Lamar_Gant

https://www.hudsonvalleyscoliosis.com/wp-content/uploads/2016/12/lamar-gant-scoliosis.jpg
  • Yeni Oluştur...