Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 DeBuffAndHeal said: 7 Ay önce filan spora başladım. Ondan önce spor geçmişim yok. 110 KG(boy 177)'dan 6 ay'da filan 91e düştüm son 2-3 haftadır kilo vermem baya yavaşladı. Şuan 89,5-90 kiloyum Hardcore bir diyet yapmıyorum ekmek, şeker vs tüketmiyorum lifli ve protein ağırlıklı besleniyorum aldığım porsiyonlar öncekine göre az filan. Kışın eve yakın olsun diye merdiven altı diye tabir ettiğimiz spor salonuna kaydoldum. Klasik herkese dayadığı programlardan verdiler. O bitince başka program o bitince başka program şeklinde devam ediyorum. Kilo vermeye, göt göbek yavaştan ufalmaya başlayınca motivasyonum daha da arttı. Biraz araştırma yapınca adamların verdiği programı bırakmaya karar verdim(tabi ne yapacağıma karar verene kadar devam edicem). Birinci amacim hala kilo vermek ikinci amacım tabi ki kas kütlesi kazanmak. StrongLifts 5×5'in 3 temel hareketinde aşağıdaki ağırlıkları yapabiliyorum. db bench press 20lik dumbllar ile 3x12 (Bar ile 55 kg yapabilirim sanırım) bentover barbell row 45kg deadlift denemek için bir iki kere yapmıştım 50kg rahat yapmıştım 7 ayda öğrenilecek bir iş olmadığından siz patidaşlara sormak istedim. Bundan sonraki adımları nasıl yapayım. 5x5 program benim istediğimi karşılar mı? Yağ yakımına devam edip kas kazanmak için nasıl bi program izlemeliyiz. Seviyene göre bi hiit antreman programı bul. Tam yapmak istediğin şey için geliştirilmiş bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Ben insanity tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Şu site çok iyi https://www.fitnessblender.com/videos Antreman türü süresi ekipmanı zorluk seviyesi filtrelenebilir şekilde bir sürü video var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 bugün 4. ölçümü aldık. 3 ay 10. gün bitti spor ve diyette. toplam giden kilo: 20,4 toplam kol incelme: 1 cm - 1 cm XD toplam kalça incelme: 15 cm toplam bel incelme: 18 cm toplam bacak incelme: 8,5 - 8,5 cm son iki haftadır antrenmanda yaptıklarım: öncelikle; diyet! karbonhidratı sadece sebzelerden aldım, meyve dahi tüketmedim. et, tavuk, balık. 3 SET leg extension - 40-60kg 20 rep ağırlıklı squat (teknik ismi var mıdır, nedir?) 20 kg bar - 5 kg - 5kg - 20 rep leg curl - 40-60 kg 20 rep lunge step - 20 adım olmalı leg press - 100 - 120 - 180 - 240 kg (değişiyor) - 40 ile 10 rep (ağırlığa göre) araya bazen deadlift veya kettlebell swing (8 veya 10 kg) giriyor. 20 rep incline press veya flat bench - 20 kg bar 5kg - 5kg - 20 rep military press - 20 rep pulley - 30-40 kg - 20 rep pull down - 30-40 kg - 20 rep push down - 30 kg - 20 rep cardio toplasak 10 kere yapmışımdır. cardioyu biraz daha arttırmaya çalışıcam, antrenman sonrası özellikle. ama artık koşabiliyorum, 3 dakika da olsa. :D bifor aftır dinlediğiniz için teşekkürler paticik. motive oluyorum başlığa girdikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 feverfeverray said: bugün 4. ölçümü aldık. 3 ay 10. gün bitti spor ve diyette. toplam giden kilo: 20,4 toplam kol incelme: 1 cm - 1 cm XD toplam kalça incelme: 15 cm toplam bel incelme: 18 cm toplam bacak incelme: 8,5 - 8,5 cm son iki haftadır antrenmanda yaptıklarım: öncelikle; diyet! karbonhidratı sadece sebzelerden aldım, meyve dahi tüketmedim. et, tavuk, balık. 3 SET leg extension - 40-60kg 20 rep ağırlıklı squat (teknik ismi var mıdır, nedir?) 20 kg bar - 5 kg - 5kg - 20 rep leg curl - 40-60 kg 20 rep lunge step - 20 adım olmalı leg press - 100 - 120 - 180 - 240 kg (değişiyor) - 40 ile 10 rep (ağırlığa göre) araya bazen deadlift veya kettlebell swing (8 veya 10 kg) giriyor. 20 rep incline press veya flat bench - 20 kg bar 5kg - 5kg - 20 rep military press - 20 rep pulley - 30-40 kg - 20 rep pull down - 30-40 kg - 20 rep push down - 30 kg - 20 rep cardio toplasak 10 kere yapmışımdır. cardioyu biraz daha arttırmaya çalışıcam, antrenman sonrası özellikle. ama artık koşabiliyorum, 3 dakika da olsa. :D bifor aftır dinlediğiniz için teşekkürler paticik. motive oluyorum başlığa girdikçe. postür baya iyi düzelmiş, onun için özel bir şey yapıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 ayakkabılar değişik ama sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 ilk başladığımda sırta çok fazla yüklendik. sırt kaslarım kendine geldi, dolayısıyla artık dik durabiliyorum. özel olarak bir şey yapmadık yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Hll team (tu) Düzeni bozmazsan 6 aya bayağı sağlam progrıs olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 bozmak yok. gitçek bu kilolar. yetti artık gençliğimin baharında orc gibi dolanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 biceps tricepsi sabit tutmuşsun bravo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 kol gitmiyo ya. triceps daş gibi oldu ama yok incelmiyo kjdlfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 elf olcaz derken goblin olmayalım xd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 feverfeverray said: bozmak yok. gitçek bu kilolar. yetti artık gençliğimin baharında orc gibi dolanıyorum Aferin. Devam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 DavidMills said: Aferin. Devam (tu) abi sen nerelerdesin ya, haberleşelim. mangala geliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 senden gaza geliyim ben de bari kışın havalar ısınınca koşarım diyordum, havalar ısındı hala koşmuyorum sdf bisikleti getirdim daha parçalarını birleştirmedim odada yatıyor öyle allahtan yemeği azalttım bayağı, onun etkisini görüyorum. bir de 6-7 km yürüyorum günde. sabah kahvaltısı zaten yapmıyorum, şimdi akşam yemeğini de kestim, yakında budist rahip gibi bir kase pirinç ile yaşamımı sürdürmeye başlarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Hala mangal diyo yaaaa. Hahahhahaha. Sen bana stream yapmanın inceliklerinden bahsedecektin göya, ben uzman olup kitap çıkarmak üzereyken nerdesin diyosun. AHUhauuha. Şaka bi yana olabilir, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 mangalda ne var be, et işte. kırmızı et sevmeyen ben, medium et yiyorum artık. kuzuyu dötünden bile ısırırım yani. ben sana WP'den yazdım da mesaj 3 aydır iletilmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 senko said: senden gaza geliyim ben de bari kışın havalar ısınınca koşarım diyordum, havalar ısındı hala koşmuyorum sdf bisikleti getirdim daha parçalarını birleştirmedim odada yatıyor öyle allahtan yemeği azalttım bayağı, onun etkisini görüyorum. bir de 6-7 km yürüyorum günde. sabah kahvaltısı zaten yapmıyorum, şimdi akşam yemeğini de kestim, yakında budist rahip gibi bir kase pirinç ile yaşamımı sürdürmeye başlarım sdf Senko bu cümleyi 5. falan kullanışım ama yineliyorum. SENDEN Bİ BOK OLMAZ HACITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT xD xd Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 onu ben de biliyorum da işte bi ümit sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 senko sen aldırma kimseye jkdfh bana da hep yapamazsın obez ölceksin dediler ağlattılar beni hep! dalga geçtiler! aynalardan kaçtım! boydan fotoğraf asla çektirmezdim! KENDİNE GEL SENKO! SEN SENKOSUN BÜYÜK DÜŞÜN! ama götü küçült. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 kesinlikle bu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Acanthotretella nın belini sakatladım (sporda değil) konularını göreceğiz yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 boks öğrenmeye başlıcam, o zaman kırabilirim. gerçi Acantho da muay thai öğreniyür. kim kime vurursa bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 feverfeverray said: cardio toplasak 10 kere yapmışımdır. o 20 tekrarlar zaten kardio degil miydi? https://i.pinimg.com/originals/c9/fc/b8/c9fcb80eb2d1f3e379ca5994a5d2ea52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar