Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Chin-up olmaz. Vucut ağırlığıyla çalışmadan önce güçlenmek lazım. Sonra sırf vucut ağırkığıyla çalışılabilir işte. Bench press kadar saçma hareket yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bir hareketi yapamıyorsan negatifini ya da desteklisini yap ayrıca 1-2 tane chin yapabiliyor olmalısın yahu ohannes 3xF git 3x5-8 yapabilene kadar sonra da ağırlık ekle ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Yapıyosunda temiz yapamıyosun. 3-4 ay sonra full vucut ağırlığına geçince daha sağlıklı yapılır hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 başka hangi hareketler saçma anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bi tek bench press saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 chin up yapamıyorsan latpulldown yap. chin upa geçince de zaten agırlıklısını yapman lazım yine yavaş yavaş agırlıgı artıracaksın. Bench bence de cok iyi bir hareket olmasa da saçma bir hareket demezdim lol Hayırdır ne oldu? Kötü bir şey mi geldi başına bench press sırasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Yok şurdaki yazıdan okudum mantıklı geldi http://www.fitnessandpower.com/training/bodybuilding-misc/the-overhead-press-a-forgotten-exercise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Evet Mark Rippetoe filan onun hocası Bill Starr bunlar da diyorlar ohp bench pressten iyi diye ama benchi de tamamen çıkartıp atmaya gerek yok. Laf açılmışken yukarıdaki 2 üstada göre 3 ana hareket var. Overhead Press(onlar sadece press diyorlar), squat ve power clean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 stronglifts 5x5 programinda overhead press de var bench press de, argumanlari simdi dizemeyecegim ama ikisi de beraber oluyormus yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 mehdi hırsızın teki ya boş ver anma o kekoyu ASDASDAS o kekonun programına gelene kadar zaten SS var, reg parkın 5x5 var daha var oglu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Hırsız derken? Adam gırla tipe yardımcı oldu zaten Basic LP programlar hep aynı minik değişiklikler var. Bana göre en güzeli Greyskull LP ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 hırsız işin biraz şakası ama diğer ustaların yanında mehdi öyle cok da ciddiye alınacak bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 stronglifts'in faydasini gordum ben. gerci biraz yavan ve ustune iki uc hareket eklemek gerekiyor ama baska elestirecek yani varsa pls aciklayin ogrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Eleştirilecek bir yanı yok bütün basic LP programlarına ekleme yapmak gerekiyor bi noktadan sonra zaten.Hepsinin guide/booklarında buna yer verilir özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ufak tefek var da çok da önemli degil yeni baslayanlar için zaten ne kadar basit olursa o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 overhead press’in bench press’in yuzde kaci olmasi lazim? Yani 70 kg bp yapabilen biri ne kadar op yapabiliyor olmali kaslarin dengeli olmasi acisindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 https://www.t-nation.com/training/know-your-ratios-destroy-weaknesses buna göre %60 civarı yani senin örneğindeki 70 kg BP yapan biri 42 kg civarı OHP yapar AMA bu oranlar elit atletler için, daha düşük seviyelerdekiler için çok da bir anlamı olmayabilir. Bir de herkesin anatomisi farklı. Bu fark bazı durumlarda avantaj bazı durumlarda dezavantaj getirebilir. Örneğin kolları orantısız uzun birinin deadlifti squatına oranı bu linktekinden daha iyi olabilir. Bunun yanı sıra bu uzun kollar yüzünden BP ve OHPsi back squatına oranla kötü olabilir. Bir de zamanında şunu paylaşmıştım kas gelişimindeki dengeye bakmak için https://symmetricstrength.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Tesekkurler, Ilginc bende normal bisey cikti, 40 yaptim biraz zorladi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 şişli civarındaki iyi macfit hangisi. trump'ta da var torunlar'da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yillardir bu sporu yapan bir arkadasim var, kendisi bisikletle rusyaya bile gitti yani saglam sporcudur. Cocugun vucut yapisi hep ayniydi kollar 42 falan. Yurtdisina tasindi. Hergun 12 yumurta 1 kg beyaz kirmizi et ve supplementi dayadi.Gecen hafta tatile geldi. Gordugumuze inanamadik. Antreman sisteminde gram degisiklik yok sadece yemegi abartmis ve kollar su an 46.5 sixpack falan var. Hic cheat dayi yok, tamamen temiz beslenme. Steroid 0 bu arada. Oyle seylere ekipce karsiyiz :D Antreman programindan kat kat onemli olan sey beslenmeymis onu anladik yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ne kadar sürede çıktı 42'den 46.5'a? o seviyelerde ilerlemek baya zor yıllar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yemek cok onemli, beslenme sinirina takilmak cok kolay, suanda aksam yemegine cikmadan once elimde ton baligiyla yaziyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Selamlar. 2 Hafta önce spora basladim. Nacizane bilgimle kendime bi plan hazirladim. Rica etsem bir göz atar misiniz. Kendimle ilgili ufak bilgileri de verim: 180cm-96kg Spor gecmisim yok ve cok fastfood beslendim 16 Araliktan beri her gün fitness'a gidiyorum. (sonsuz bi motivasyon dogdu icimde birden) 10 Dakika isinmadan sonra yaklasik 45dk makinelerle calisiyorum. Ardindan da 30dk cardio. Halterlere henüz gecmedim biraz kaslarim kuvvetlensin ve kondisyon sahibi olmak istedim basta. Amacim 85 kg'ya inmek ve öncelikle ama öncelikle bacaklari biraz eritebilmek. Kalin ve yagli bacaklarim var. Butterfly Bench Press Pullover Schoulder Press Dip Bicep curl Leg press Lying leg curls Seated leg curl Thight Abductor Thight Adductor Ab crunch machine Hyperextencions-back extentions Tüm egzersizleri 3set, 20 tekrar ve 30 sn araliklarla yapiyorum. Agirliklar 20-35 arasinda degisiyo bölgelere göre. Tavsiyelere acigim. Simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 hergün salona gidip bu hareketleri mi yapıyorsun, ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Biyik said: şişli civarındaki iyi macfit hangisi. trump'ta da var torunlar'da da. torunlardaki yazın açıldı, yani nispeten yeni. trump u bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar