tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 dasaaa said: adfasdfafd adamlar kuran okuyor sanki la To start, a motivational quote: Errybody wanna be a bodybuilder, but nobody wanna lift this heavy-ass weight. Bismillah yerine gerzek bi motivational quote koy asdfsdfsdfsdf protein tikamis damarlari, beyne oksijen gelmiyor. şuna cevap vererek hata ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 multivitamin önerisi olan var mı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 medigard iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Fitness'tan sonra uyuyamama problemi kimse yasiyor mu ? Millet misil misil uyur ben tam tersi uyuyamiyorum. Vucut bi gergin sanki ve sabah uyanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 aksam bi saat yuzdukten sonra dayiyorum kefir + soda yi boyle bir uyku yok tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 µh said: tiLi said: iyi duruyo. deadliftte amrap tavsiye edilmez ama. form bozmadan amrap demiş, formuna çok hakim ve awareness checkleri geçebilcek biri olması zor beginnerın. haftada 1 set amrap deadlift ı ıh beğenmedim o kısmını http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833 buna ne dersin? bu arada bu bb.com forumundaki programlara benzeyen ama daha profesyonel, pahalı bi fiyata satılan programlar var elimde. rp male physique 3 günlük olanı mail adres verirsen atayım. excel dosyası tekrarlarını falan feedbacke göre ayarlıyo başka programları da var yollayabileceğim powerlifting odaklısı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ben istiyorum. özel mesaj kutun dolu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 biraz boşalttım. özel mesajları bi yere yedekleyen bi tool vardı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Ben gecen hafta stronglifts 5x5 yapmaya basladim da, max 5x kaldirdiklarimin yarisindan baslatti app. Agirliklar cok hafif geliyor ama kafama gore arttirmiyim degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Hayır arttırma. Zaten 3 haftada mevcut PR'larına geleceksin. Amaç o nihayetinde, başından progressive overload'u vermek ve onu yaparken neuromuscular sistemini hazırlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 abi 5lbs arttır dediği yerde 10 da arttırabilirsin 1 kerelik falan. o kadar da novice diilsin vücudunu dinleyebiliyosun artık. sonra platöye hızlı vurursan ama suç sende olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 6 günde belini 3cm inceltti ve hiç aç kalmadı. doctors hate him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 tiLi said: 6 günde belini 3cm inceltti incitti ve hiç aç kalmadı. doctors hate him Fixed Başıma çok fazla kaza bela geldi spor yaparken, bu sefer de tam her şey çiçek gibiyken başıma bir şeyler gelmesinden korkuyorum. Bir yandan da 25kg squat yapmak çok trajik. Gerçi iki ayda kendi vücut ağırlığıma yaklaşırım çok rahat (Max. single rep'im kendi vücut ağırlığım kadar) ama ağır kaldırmayınca gazı kaçıyor insanın. Neyse artık, yaşlandığımı ve yıllardır uzun vadeli spor yapmayan jelibon vücutlu biri olduğumu kabul edip sakin sakin çalışayım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 benim de vücut cam gibi sürekli bir yerlerim inciniyor. ciddi sakatlıklarım da var bel fıtığı ve hip impingement. ağırlıksız bile squat, lunge vs yapamıyorum hip'ten dolayı. geçmiş olsun iki sakatlık da ağır girmekten kaynaklanmadı bu arada. bel 17 yaşındayken yerden bişi alırken gitti. nasıl eğileceğim hakkında fikrim yoktu. hip impingement da çok oturmaktan kaynaklı duruş bozukluklarının üstüne overuse mu oldu tam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 abi hepimiz sakaltlanıyoruz ki 5 ay önce sol bacağımda sinir sıkıştı 1 hafta yatalak kaldım yürüyemedim 2 ay bacağımın acısından uyuyamadım adam gibi, sert bacak çalışmaya geçen ay başladım daha geçen sene de sırtımı sakatlamıştım vucudumun sol tarafı uyuşmuştu bi kaç ay otururken falan sırtım acıyodu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 zaten bel her sene sakatlanıyo onun dışında omuzlar blekelr ve dirsekler sıkıntıya giriyo düzenli aralıklarla geçen idman sırtım gene sakatlanır gibi oldu geçti falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ulan bugün salonun fitness antrenörüyle konuştum, adam ben çok büyümek istemiyorum o yüzden bacak ve sırt çalışmıyorum senelerdir hiç dedi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ya bu arada salonda squat rack falan yok, gitmişler hafif eğimli smith machine almışlar. Onda yapıyorum squatları. Öyle aman aman farketmez herhalde normal squatla. (Eğimli olması iyiymiş bu arada, eskiden çalıştığım düz smith machine'lerde düzgün yapamıyordum, bu tam böyle vücudun hareketini takip ediyor gibi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Burda çok tartışmıştık, smithde squat yapanların aforozuna falan karar vermişti sanırım yetkili abiler. Smith machinelerde dış tarafta çıkıntılar oluyor barı yerleştirebileceğin, en azından bizim salondakinde vardı ben oraya koyup serbest çalışıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 @deadwoll Ağırlığın bir kısmını da alet alıyor gibi oluyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Denge problemi olmayan bütün çalışmalarda yarım yamalak çalışıyorsunuz sadece ana kaslara abanıyor. Estetik için iyi ama sağlıklı mı hayır tabisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 deadwoll said: Ulan bugün salonun fitness antrenörüyle konuştum, adam ben çok büyümek istemiyorum o yüzden bacak ve sırt çalışmıyorum senelerdir hiç dedi :< sad reacts only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Hemen çok büyüyorsun zaten yanlışlıkla row yaparsan ertesi gün coleman olarak uyanıyormuşsun hocam deseydin. Amk bu adam antrenör l3l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Göbeği eritmek için MEKİK, simitleri eritmek için de twist maşin yazdı mı programına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ben daha bilgili antrenör görmedim gören var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar