senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 monoscope said: beyaz yakalı plaza çalışanıyım ya maaşımın 4te1 ini veriyodum mekanlarda her ay alkole (maaşım da az geldi bak böyle diyince neyse). Kot bedenleri milim milim hareketleniyo ama işte göbeğin durumu ortada anlamadım bacak ve kalça kısımlarım inceliyor ama göbek ve bel yerini benimsemiş bir şekilde hayatına devam ediyor. Bodybuilding.com'da belirli programlar buldum onları denedim 20 dakika civarı kardiyo sonra ağırlıklarda zaman geçirmece falan ama sonra baktım irileşiyorum ağırlığı elime almaya korkar oldum. Şu da çok etkiledi tabi, spor yapınca hayvan gibi acıkıyorum ve yemek yemek zorunda kalıyorum kalori hesapları havada kalıyor canım et istiyor falan orda sistem şaşıyor aglamissin da senin durum iyi baya gobek cok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 KillJoy said: @senko bi skimming yaptım da, vücut stress'i ve direncinden bahsetmemiş sanırım. şöyle düşün düzenli spor yapmazsan zaten sonuç alamazsın çünkü, vücudu zorlayınca, vücutta stress'e girip senin vermeye çalıştığı kiloları tutuyor. özellikle çok zorlamanın o yüzden yararı olmayacağını söylerler. önemli nokta burada düzen! vücudu stress'e sokmaman lazım sonuç alabilmen için. istersen crossfit yap sonuna kadar zorla, ama vücut bunu rutin gibi algılamalı, yoksa sonuç alamazsın. abi sallamışsın ama tutmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Sorieno said: Ayda 90 lira kefir masrafım olacak olsa assambly line kurarım kefir üretirim abi o ne. 1 litre eker 5.75 lira. günde yarım litre gömüyorum sdfs http://i.imgur.com/BH1DNhR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 senko said: blabla monoscope said: beyaz yakalı plaza çalışanıyım ya maaşımın 4te1 ini veriyodum mekanlarda her ay alkole (maaşım da az geldi bak böyle diyince neyse). Kot bedenleri milim milim hareketleniyo ama işte göbeğin durumu ortada anlamadım bacak ve kalça kısımlarım inceliyor ama göbek ve bel yerini benimsemiş bir şekilde hayatına devam ediyor. Bodybuilding.com'da belirli programlar buldum onları denedim 20 dakika civarı kardiyo sonra ağırlıklarda zaman geçirmece falan ama sonra baktım irileşiyorum ağırlığı elime almaya korkar oldum. Şu da çok etkiledi tabi, spor yapınca hayvan gibi acıkıyorum ve yemek yemek zorunda kalıyorum kalori hesapları havada kalıyor canım et istiyor falan orda sistem şaşıyor aglamissin da senin durum iyi baya gobek cok yok. Selçuk gözleri çizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 tiLi said: KillJoy said: @senko bi skimming yaptım da, vücut stress'i ve direncinden bahsetmemiş sanırım. şöyle düşün düzenli spor yapmazsan zaten sonuç alamazsın çünkü, vücudu zorlayınca, vücutta stress'e girip senin vermeye çalıştığı kiloları tutuyor. özellikle çok zorlamanın o yüzden yararı olmayacağını söylerler. önemli nokta burada düzen! vücudu stress'e sokmaman lazım sonuç alabilmen için. istersen crossfit yap sonuna kadar zorla, ama vücut bunu rutin gibi algılamalı, yoksa sonuç alamazsın. abi sallamışsın ama tutmamış abi her ay mens health okuyorum. bütün bilgim ordan. sadfasdfads ne kadar güvenilir bilmiorm. ama yanlış varsa düzeltelim. tutmamış demeyelim öğretelim, öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 http://www.vox.com/2016/4/28/11518804/weight-loss-exercise-myth-burn-calories bilimle dovmusler vallahi. https://www.youtube.com/watch?v=eXTiiz99p9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 KillJoy said: tiLi said: KillJoy said: @senko bi skimming yaptım da, vücut stress'i ve direncinden bahsetmemiş sanırım. şöyle düşün düzenli spor yapmazsan zaten sonuç alamazsın çünkü, vücudu zorlayınca, vücutta stress'e girip senin vermeye çalıştığı kiloları tutuyor. özellikle çok zorlamanın o yüzden yararı olmayacağını söylerler. önemli nokta burada düzen! vücudu stress'e sokmaman lazım sonuç alabilmen için. istersen crossfit yap sonuna kadar zorla, ama vücut bunu rutin gibi algılamalı, yoksa sonuç alamazsın. abi sallamışsın ama tutmamış abi her ay mens health okuyorum. bütün bilgim ordan. sadfasdfads ne kadar güvenilir bilmiorm. ama yanlış varsa düzeltelim. tutmamış demeyelim öğretelim, öğrenelim vücüd verdiğin stresse adapte oluyor. stressi değiştirmeyip rutin olarak devam edersen adapte olacağı bişi kalmıyor. muscle confusiondan bahsetmiyorum. kaldıramayacağı stressi kronik olarak verip recover edemezse sıçıyor tabi. sen ondan bahsetmek istedin sanırım. o menshealthi yavaşça yere bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bak ne diyor bilim adamlari, spor yapinca bu sefer bazal metabolizma yavasliyabiliyor bu da kilo vermeyi zorlastiriyor diyor. input=output dengesi onemli bilader bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 sadece kardiyo yapıp kaloriyi kısarsan evet elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Kilo verirken alkolden once diger yediklerinize dikkat edin. Alkolun yaninda bir sey yemeyin mumkunse. Bira vucudumu atarim oglen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 sporcu alkol almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 olm bi gelisemediniz la hala sene olmus 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dasaaa said: http://www.vox.com/2016/4/28/11518804/weight-loss-exercise-myth-burn-calories bilimle dovmusler vallahi. https://www.youtube.com/watch?v=eXTiiz99p9o şu videonun bilimle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 boş demagoji yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bilimsel calisamalara "bilimle alakasi yok" demek adnan'in "evrim yok cunku bakin bu kabuklu deniz heyvani hic degismemis!" demesi ile ayni yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Videodan benim anladığım zayıflamak için boş boş spor yapıp sonra acıkıp yemek yemeyin bişeye yaramaz zira 1 saat haldır huldur bisiklet çevirsen anca 2 donutluk kalori yakarsın, zayıflamak istiyosan yemeyi bırak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Videoyu izlemedim ama 400 kalorilik çukulatayı yediğin süreyle o kaloriyi yakmak için yaptığın fiziksel aktivite zamanını karşılaştırıp sen karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 videoyu izlemedim ama baslik dogru. Yag yakmak icin en iyi yol dogru bir diet, spor degil. Haklı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 günde 5k kalori alamazsam hızlı bi şekilde kilo vermeye başlıyorum bilim açıklasın o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Cunku vucudun olmasi gerekenden buyuk sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 bilim acikladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Jaeger öm kutun dolu, buraya sorayım :D Şimdi salona başlayalı 4 ay olacak, salondaki hoca yönlendirmesi ile çalışıyorum. Hangi hareket neyi çalıştırır vs. tam bilmediğim ve araştırmadığım için ne derse yapıyorum şimdilik. Sorunum, belirli bir program uygulamıyor bana. Belirli günlerde belirli bölgeler çalışıyorum hep ama hareketler her seferinde değişiyor gibi. Bugün şunu yapalım, şunu çalışalım vs. doğaçlama gelişiyor sanki. Bu durum gelişimimi nasıl etkiler, merak ettim. Belirli bir programın olması avantaj mıdır? Hocayla konuşup sabit bir program yazmasını isteyeyim mi? İnternetten bir şeyler bulup onu mu yapayım kendim? Not: Şu ana kadar 4 aylık gelişimim fena değil gibi ama daha da iyi olabilirdi diye de düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 https://musclewiki.org/ şöyle bir şey var, gerçi onuda buradan gördüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bunu görmüştüm, evet, neyin ne çalıştırdığını bulmak anlamak pek zor değil zaten de, sıkıntı bunları düzenli yapıyor olmak ile hareketleri değiştiriyor olmak arasında bir fark var mıdır acaba, onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar