Zaten öyle senin referansı anlamadığım için sordum.Dead-hang pull-chin up diyorlar senin anlatmak istediğin olaya ayrıca hemen herkes bu şekil yapıyordur/yapmalı zaten.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
vücut geliştirme #5
Ama kendini maximum aşşağı salmak omuz sağlığı için iyi değil deniyor bir tık üzeri kabul edilen şekli.
ps : lat aktivasyonu dediğimiz olay hareketi doğru yapmak oluyor.Bu hareketler en çok lat çalıştırır/malı ama daha çok kolunuda çalıştırıp dahi yapabilirsin hareketi.Tıpkı bench press yaparken fazla ağırlık altında omuzunla basman gibi.
ps : lat aktivasyonu dediğimiz olay hareketi doğru yapmak oluyor.Bu hareketler en çok lat çalıştırır/malı ama daha çok kolunuda çalıştırıp dahi yapabilirsin hareketi.Tıpkı bench press yaparken fazla ağırlık altında omuzunla basman gibi.
Omuz abduction'ı omuzun temel fonksiyonlarından. Curl esnasında ya da dips esnasında omuzu tamamen kapatayım mantığı bana doğru gelmiyor şahsen, o uç noktalarda abduct/adduct etmesinin zararı yok. Bench ile karıştırmamak lazım, onda ana lifti omuza yüklüyorsun, bunlarda sadece omzun da çalışmış oluyor.
Shoulder blade aktivasyonu hareketin ortasında olabiliyor zaten chin ve pull'da. O yüzden kol ortalama 25-30 dereceye çıkana kadar sadece omzuna ve koluna yönelik bi hareket oluyor. Ondan sonra da lat'e gider.
Shoulder blade aktivasyonu hareketin ortasında olabiliyor zaten chin ve pull'da. O yüzden kol ortalama 25-30 dereceye çıkana kadar sadece omzuna ve koluna yönelik bi hareket oluyor. Ondan sonra da lat'e gider.
Aksine movementı başlatan lats kısmı olmalı yani vücut bi dünya kas recruit ediyor fakat ateşleyen latler.Yoksa daha çok biceps kullanmış olursun hareketi yaparken. Wide grip pullun daha zor olma sebebide budur yükselmek için bayağı bir lat gücü gerekiyor çünkü.
abi ne kasiyosunuz ya adsfkjlhakjfh
pull/push/leg yapin tamamdir gg wp
yada protein tozu icin uyumadan once %100 kas onayli
pull/push/leg yapin tamamdir gg wp
yada protein tozu icin uyumadan once %100 kas onayli
Sen devam ediyon mu la tıfıl
b*tch pls
bench 110 kg
deadlift 180 kg
squad 100 kg
bide kasmiyorum 1 yildir falan yoruldum concon
sadece normal idman yani
bench 110 kg
deadlift 180 kg
squad 100 kg
bide kasmiyorum 1 yildir falan yoruldum concon
sadece normal idman yani
bu gün çocuğun biri geldi yanıma, "abi sen kaslı adamsın, daha ağır girsene" dedi. Kaslı adamsın dedi. Bana dedi. Kaslısın dedi. Ağır kaslısın dedi. Gir dedi.
yorgundum :/ Yoksa beni biliyon
Öne çıkan mesajlar