Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 İzlemedim henüz ama In Bruges güzel oldu , oyuncuları değiştirmeden bir irish filmi daha yapalım demişler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 he kesin öyle demiştir yönetmen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 hatta 14 sene sürmüş onu demesi. yarısını izledim ben, parça parça izleyebiliyom ya fazla depresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt11813216/ The Banshees of Inisherin 9 Aralık 18, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 zor bitirdim ya, kötü olduğundan değil de aşırı darladı beni. iyi film. yalnız sahnelerde tüm yeşillikler ağzına kadar tarla dolu, köyde 20 kişi yaşıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 (düzenlendi) arada böyle darlanmalı film izlemek iyidir ya https://www.theguardian.com/culture/2022/oct/02/martin-mcdonagh-banshees-of-inisherin-interview Martin McDonagh: ‘No one really tries to make sad films any more’ Aralık 19, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 yalnız falezlerin tepelerinde ne çakıyolar biraları çok pis özendim. burda en yakın guinness var heralde ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 bomonti black var bi de stout ama dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 2 saat önce, Silphatos dedi ki: arada böyle darlanmalı film izlemek iyidir ya https://www.theguardian.com/culture/2022/oct/02/martin-mcdonagh-banshees-of-inisherin-interview Martin McDonagh: ‘No one really tries to make sad films any more’ hayat yeterince sad cunku, bi de niye ustune sad films izleyelim? bunu dusunmemis mi McDonagh abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Bana uzucu gelmedi hic ya, din ve savas konularindaki nokta atislara bayildim.. Affetmiyorum lan gunahlarini... Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Soğuk abla Hilary Swank var diye başladık. Düşüş yaşayan bir gazeteci kariyeri. 6 bölüm çıkartıp, sezon arası yaptılar. Bir şekilde sürüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 18 saat önce, razzRaziel dedi ki: zor bitirdim ya, kötü olduğundan değil de aşırı darladı beni. iyi film. yalnız sahnelerde tüm yeşillikler ağzına kadar tarla dolu, köyde 20 kişi yaşıyor sdf. Bu yüzdne sinemada gitmeyi planlıyorum, heyecanla bekliyorum. Şubat'ta gösterime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Kasabada var abi. Illa köylüye ait olacak diye bir şey yok. Ağa vardır çalışanları vardır falan sezonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Bilal ağa mı? 1920'ler olm neyin tarlası o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 On 17.12.2022 at 23:57, Silphatos dedi ki: ★★★★☆ MSheU izlemekten hayatı kaymış duygu dünyama iyi geldi. Korsan körfezi sağolsun izledim. İkinci defa izleyeceğim en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 game night (2018) daha eglenceli olabilirmis barbarian (2022) beklentim farkliydi ama yine de ture degisik bir bakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 On 09.12.2022 at 06:04, BiTcH_oFBaT dedi ki: Sıcak Kafa'yı dün bitirdik. 4. bölümden sonra filan kitaptan tamamen kopuyor, başka bir boyuta geçiyor. Kitapta konu bu kadar uzamıyor normalde. Belki de o yüzden Afsin Kum ismi görünür bir yerde yazmıyor. Kendi de istememiş olabilir yani Ama 2. sezon muhabbetine destek veren bir twit de attı. Devamı güzel olur. Yeter ki gereksiz duygusallık basmasınlar... allah kahretsin miniseries diye izledim bitirdim butun konu ayakta kaldi. 8. bolumde her seyi nasil baglayacaklar diye diken ustunde izledik. boyle senaryo aksama kadar 20 tane cikaririm kimin 2 sezon izleyecek vakti var birdahakine daha dikkatli olacagim dizi secerken bikac farkettigim sey Spoiler yangin ozgur'un oldugu odadan basliyor fakat ne hikmetse zar zor kacarken asagi katta yanmis birine yaka kartini takiyor. go figure. ana karakter immunity'den kurtulmak istiyor da, kurtuldum dese smk inanip pesini birakacak mi? veya kurtuldugunu nasil ispatlayacak anca delirerek, 2 turlu de game over. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 On 21.12.2022 at 01:21, sarahconnoriyalayanhademe dedi ki: MSheU izlemekten hayatı kaymış duygu dünyama iyi geldi. Korsan körfezi sağolsun izledim. İkinci defa izleyeceğim en yakın zamanda. ben bunu duymamıştım ya spiritual sequel to in bruges diyolar, izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 10 cloverfield lane Spoiler yönetmenin prey de izlemiştim, anlaşılan o ki finalleri sıçmık yapmakta çok iddialı. uzaylı twist'i en başta güzeldi sonra tadı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 On 20.11.2022 at 13:02, Rewendor dedi ki: Final Destination (tüm seri) Bunlardan 2 tanesini falan izlemiştim, geçen h.sonu başlayarak 5 filmi şöyle baştan sona bi izledim tekrardan. 1,5 saatlik hızlı hızlı yüksek tempolu filmler. Aşırı bilindik olduklarından detaya girmiyorum. Bazen "subtelty"i çok bozmuş olmanın ve "ölümün kuralları"nı biraz fazla flu bırakmanın dışında çıtır çerezlik güzel izlenmelik. bunu izleyince yataktan cikmiyorum bi gun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 birkaç yıl önce izlemiştim ben de hepsini, düşündüğümden eğlenceli çıkmıştı. bir ara devam yapmayı düşünmüşler sanırım prequel gibi ama birşey çıkmadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Artık tekrar yapmak yerine konuyu ilerletmeleri güzel olurdu bence, bayağı potansiyel olan bir konsepti hem çok yüzeysel kazıyıp hem de kafalarına göre yamulttular. Spoiler Mesela başkasını öldürünce onun hayat süresini almak tek filmde işlendi, ya da direkt kural olarak söylenen "yeni yaşam ölümü resetler"i sonradan sequellerde ek sahneler ekleyerek kendi elleriyle bozmuşlar (bu şekilde kurtulan 2 kişi var seride zaten toplam, sonraki filmlerden birinde de sonra onların garip vahşi ölümü hakkında makale gösteriyor, oysa kural gereği kurtulmuş olmaları lazımdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2022 "olacakla öleceğe çare yok"a bağlandı işte bence. okuduğum kadarıyla düşündükleri proje o ara ara gördüğümüz gizemli siyahi oyuncuyu içeren ama geçmişte geçen bir hikaye olacaktı galiba çekilseydi yeni. ama tabii bu vakitten sonra diriltmezler herhalde seriyi, korku filmleri zaten popülarite olarak biraz daha aşağıya kaydı gibi. sinemada oynayan hele hele çok azaldı, streaming platformları da gördüğüm kadarıyla hiç bütçe ayırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2022 Çıkmış Netflix'te. Rian yapmış yine. Beğendik baya, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2022 irreversible https://m.imdb.com/title/tt0290673/ baş döndürücü film dedilerse doğru demişler. gram durmayan bir çekim. resmen mide bulantısı. izledim ama konuyu keşke daha iyi biri ele alsaymış özellikle görüntü işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar