sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 uzun zamandır film izlemiyorum, sırf kadrosu yüzünden açıp baksam mı diyorum ama içimden gelmiyor. izlemem herhalde çok iyi değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Biz buna sinemada gidelim dedik, ışıkları kapatmadılar film takıldı eaah dedik çıktık. ama ilk 5 sn güzeldi dksajdsa kadro muazzam ötesi bu arada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 12 saat önce, razzRaziel dedi ki: Yönetmen Van kahvaltısına oturmuş gibi ya. van kahvaltısında margo robi olsa keşke hmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Feet yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2022 Mmmh biraz murtugaya biraz Margot'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Final Destination (tüm seri) Bunlardan 2 tanesini falan izlemiştim, geçen h.sonu başlayarak 5 filmi şöyle baştan sona bi izledim tekrardan. 1,5 saatlik hızlı hızlı yüksek tempolu filmler. Aşırı bilindik olduklarından detaya girmiyorum. Bazen "subtelty"i çok bozmuş olmanın ve "ölümün kuralları"nı biraz fazla flu bırakmanın dışında çıtır çerezlik güzel izlenmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Seviyorum böyle değişik kafaları. İdris abi bu sefer cin olarak karşımızda. Filmin yarısında Osmanlı Hürrem, Kösem muhabbetleri var bu arada. İlk defa ne dendiği anlaşılan Türkçe muhabbetler var çünkü Türkler oynamış İdris abi de fena konuşmuyor. Genel olarak cin kendi hikayesini anlatırken ne dilersen dile muhabbetinin mutluluk vermediğini anlayın ey dostlar diyolla 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 meh olmus baya, 5/10 belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 On 22.11.2022 at 08:53, BiTcH_oFBaT dedi ki: Genel olarak cin kendi hikayesini anlatırken ne dilersen dile muhabbetinin mutluluk vermediğini anlayın ey dostlar diyolla spo sayılır yav. bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 İlk çıktığında ilk sezonunu seyretmiştim, şimdi netflixten 4 sezonu da seyrettim. Baştan sona 10/10, çok güzel diziydi. Karakterler, oyuncular, hikayenin ilerleme hızı, sonu, çok beğendim gerçekten. Buda sardı 2-3 günde bitirdim sezonu. İyiymiş. 2. sezonda bozmadan devam ederler umarım. Lost'tan sonra hala böyle gizemler, twistler üzerine kurulu dizilere güvenemiyorum sdf Ben Stiller'ın bi hapishaneden kaçma temalı dizisi vardı, onu da seyredecem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2022 escape at dannemora fena değil izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Prime'da Good Night Oppy'i izledim. Çok etkilendim, harika bir belgesel. 2004 yılında MER projesi kapsamında Mars'a gönderilen Opportunity ve Spirit araçlarını konu alıyor. Araçlarla resmen siz de bağ kuruyorsunuz, müthiş bir dramaya tanık oluyorsunuz Senelerce görev yapmış çocikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2022 Netflix'e gelmiş. 2 günde bitti, çogzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 (düzenlendi) Jupiter's Cock! 12 sene olmuş dizi çıkalı. Geçen Rome seyretmiştim. Şimdi de Spartacus'e sardım. Birinci sezonu bitirdim yeni. Ne kadar iyi dizi ya. İlk bölüm dizinin en kötü bölümü hala, ama her bölüm daha da güzelleşti. En sonda Crixus'un bu hareket ve devamı, tarihin en cathartic sezon finali olabilir sdf. Spartacus, Crixus, Batiatus, Lucretia, Varro, Illythia, Doctore, Gannicus, Ashur. Kadro da ki herkes çok iyi. Konuşma şekilleri, küfürler, gereksiz seks, şiddet ve slow mo. Özlemişim diziyi sdf RIP Andy Whitfield. Aralık 1, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 o dizinin en büyük olaylarından biri de yani senin başrol oyuncun öldü, müthiş de bi herif, abi yok ya aynı tadı alamayız dedik, yalan oldu mis gibi dizi dedik, bırak aynı tadı daha da iyiye götürmeyi başardılar. Büyük olay şu cidden. Respect o7 Düşünsene ya şimdi mesela Walter White'ı Bryan Cranston değil de başkası oynayacak ve aynı hissi verecek. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 ben veririm sana o hissi. ama sadece sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 spartacus en iyilerdendir. kaç kere bingelediğimi sayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) ilk sezondan sonra aynı hikaye ile devam eden seriyi çok beğenmediğimi hatırlıyorum ama başrol öldükten sonra öncesini anlattıkları 1 sezon vardı galiba o da çok iyiydi. yani kısacası arena'da geçen sezonları daha çok beğenmiştim. Aralık 2, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 durduk yere adamın ..ına koyan parçalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 muhteşem... kinayeleri, mersajları efsane ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2022 haha ben de izledim şimdi yeni. güzelmiş. square'in yönetmeniymiş hem de ortasında farkettim daha iyi geldi. sonu biraz acele ama film uzun olmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Cok iyiydi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Baby driver Zamaninda ergen filmi diye seyretmemistim, aradan gecen zamanda yas farki iki katina cikti anca seyrettim sdf 7/10 guzel filmmis. Harry potter resmen baltadi bu tarz filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 2017 filmi güzel aksiyon filmidir, sinemada izlerken biraz mide bulandırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 baby driver ortalamaydı ya, müzik/sahne kurguları/senkronlarını zaten güzel yapıyor bunun yönetmeni ama bi drive değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar