progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt18925334/?ref_=nm_flmg_act_4 X'in prequeli çıktıydı bide Pearl diye. Ona da iyi diyorlar Ekim 5, 2022 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 trye gelmemiş sinemalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Hateful Eight'ı andırdı bana, setting değil de tek mekanda geçmesi ve birbirlerine akıl veya yetenek ile üstünlük kurmaya çalışan karakterleriyle. Öyle çok iyi bulmadım ama yine de gideri var. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Yeterli sanırım. Disney plusta hazir 28 gün ve hafta sonra varken ikisini de arka arkaya izledim, halen daha tek geçerim zombili herşey içinde. Film dizi oyun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 çocukluktan beri "yirmi sekiz days later" diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Hellraiser 2022 Eh iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 bunu izleyip beğendim diyen varsa çok net yetodur, kavgaya tutuşabiliriz gerekirse sdf. https://www.imdb.com/title/tt11535228/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Çok iyi. filmin geneli tek plan sekanslar üzerine. film durmuyor, alıp götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Muhteşem olmuş ya. her karakter ayrı ayrı çalışılmış. çok ince espriler var. tek sorunu sonu. sonu çok klasik olmuş. Oraya kadar efsane ya. Svetlana çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 https://m.imdb.com/title/tt1095 ben valla büyük bi keyifle bu saatte izledim. kaluuya yakışmış role ruhsuz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Hayır ne ya sgdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2022 nope ne yazalım hayır de gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2022 Halloween Ends End gari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 https://m.imdb.com/title/tt8134186/mediaviewer/rm525908737 devs 8/10 cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Disney+ varken Pixar'lara bakayım demiştim. Beklediğimden daha iyiydi. IMDB'de de 8.4 almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Coco'yu biz de çok beğendik. Önceden izlemiştik sevmiştik de 3 yaşındaki oğlumla geçenlerde yine izledik, sıkılmadan izledi, o da sevdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2022 alphago izledim youtube'da. dusundurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 On 16.10.2022 at 04:13, neutrino dedi ki: https://m.imdb.com/title/tt8134186/mediaviewer/rm525908737 devs 8/10 cok iyi olmus guzel yazilmis bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 (düzenlendi) disney+'da varmış, hiç bilmiyordum tesadüfen görüdm 1. sezonu haftasonu bitirdim ve beğendim ama wutang severim (bi bunlkar bi de cypress hill zaten hayatımda dinlediğim rap), hiç alakası olmayan biri de beğenebilir ama çok sever mi bilmem rza rolü dandik olmuş biraz ama raekwon, method man ve özellikle odb aktörleri çok iyi ki odbyi oynayan auditionda herifin kendi oğlu ybd'i tokatlamış ve seçilmiş https://www.rottentomatoes.com/tv/wu_tang_an_american_saga Ekim 17, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2022 Gerçek hikaye olması saçmalığı ile izleyin dhasudhasud adam vietman'a turistik olarak gidip arkadaşlara bira hediye etme derdinde. hahaha 6.5/10 3. sezonla dizi bitti. Aslında konu güzel, güzel de başladı ama fazla uzadı ve biraz hızlı bitti bu yüzden de. Sonunda neden öyle bir şey yaptılar onu anlamış değilim. Ama genel olarak fena dizi değildi. 7/10 Spoiler Neden intihar saldırısı yani? adamları temizleseler bitmişti bu iş. Ayrıca kızım görüyorsun, ok atıyorsun, general dışında herkese ok attın tek güzelliği uzatmamak için diziyi bitirmişler, çünkü mesajı da verip uzatma şansları da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Övüldüğü kadar var ya. eski Türkiye bu arada olayın geçtiği zaman. milyonlarla hesap ödeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Çok güzel, çok beğendim. 60'lı yıllardaki gurbetçilerin Almanya'daki günümüze kadar gelen müzik serüvenini anlatıyor. Çok ilginç insanlar var. Türk müziği çok büyük etki bırakmış Almanya'da. Cem Karaca'lı sahneler harikaydı, Almanya'da bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 47 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: Çok güzel, çok beğendim. 60'lı yıllardaki gurbetçilerin Almanya'daki günümüze kadar gelen müzik serüvenini anlatıyor. Çok ilginç insanlar var. Türk müziği çok büyük etki bırakmış Almanya'da. Cem Karaca'lı sahneler harikaydı, Almanya'da bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum. Günter wallraff en alttakiler kitabı da bunun Türk işçileri anlatan serüveni merak eden varsa diye söyleyeyim dedim konu ile alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 teşekkürler merak ettim, okuyacağım. ben de şu mini belgeseli iliştireyim o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Güzel bir gerilim filmi olmuş, ama son virajda soğudum biraz. Spoiler Mesajını direkt karakterin ağzından bodoslama söyletmesi ve alegori olduğunu açık etmesi filmin etkisini azalttı bende, ucuza kaçmış yönetmen sonda. Zaten tüm korku filmleri alegoridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar