goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 10 saat önce, neutrino dedi ki: eternal sunshine of the spotless mind ile I’m thinking of ending things’i hangi anlamda bir araya getirdin? aynı yazar diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 17 saat önce, neutrino dedi ki: eternal sunshine of the spotless mind ile I’m thinking of ending things’i hangi anlamda bir araya getirdin? hem mizah hem de dram barindiran psikolojik filmler olduklari icin. mesela maniac'ta bilim kurgu ogeler cok fazla ama bilim kurgu izlicem beklentisiyle basina oturan birinin keyif alacagini sanmam. o yuzden bu iki filmi referans gosterdim. ki bazen birbiriyle tamamen alakasiz gibi gorunen iki seyi sevenler yine cok alakasiz ucuncu bir seyi de sevebiliyor. bazen de sevmiyor. benim algoritmam bu uc yapim arasinda baglanti kurduysa demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 6 bölümlük mini seri. Carrie ve Loki başrollerde. Valla kadının olayı deli gibi bakışlar atmak, burada da pek farklı değil. Neyse dizi aynı ismi taşıdığı kitaptan uyarlama. 1983 Essex'inde yaşadığına inanılan ve dönem dönem ortaya çıkan dev yılan üzerinden gelişen bir konusu var. Carrie abla da oraya gidiyor ve olaylar olaylar. Biraz ağır dizi, 2. bölümün sonunda bir gerilim yaşattı, sonra daha akıcı hale geldi. Kadının bakışlarından diziye konsantre olamadım dksajdkasd fena dizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Bu dizi bayağı iyi başladı, var mı izleyen? Toplam 6 bölümlük, roman uyarlaması, 3. bölümü yarın çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Alıntı Kadının bakışlarından diziye konsantre olamadım turk dizisi gibi bos ve uzun bakisma sahneleri mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 3 saat önce, dasaaa dedi ki: turk dizisi gibi bos ve uzun bakisma sahneleri mi var? yok abi, asla bu yok. öyle dizileri izliyemiyorum ama homeland'i izlediysen anlayabilirsin beni gözleri açıyor kocaman duygu yansıtması yapıyor. homeland'de bazı bölümlerde çok komik geliyordu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 claire danes sinir bozucu bir suratı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 3. sezonu da yeni bitirdim. Baya eğlenceli bir dizi izlemeyen varsa tavsiye ederim. Bölümler kısa zaten. Barry bir kiralık katil ve bir sebeple oyunculuk dersleri almaya başlıyor. Olayın absürdlüğü de buradan çıkıyor. Yan karakterler de efsane bu arada. 3. sezon son olabilir mi emin değilim, ama uzatırlarsa risk olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2022 Taze cikti bugun. Adami zaten cok severim, klasik tarzinda olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 (düzenlendi) On 13.06.2022 at 10:05, BiTcH_oFBaT dedi ki: Hikaye baya klişe ama normalde bu tip filmlerde basketbol sahnelerini az buçuk basketbol oynayanları oynattıkları için o sahneler de vasat olurdu. Hızlı kamera hareketleri ile geçirirlerdi. Bunda gerçek basketbol oyuncuları oynatınca bir çok detayı da rahat vermişler. Bu yüzden güzel film olmuş. Sadece Hernandez'i bu kadar övmeselermiş iyiymiş fena değildi. hikaye, inişleri çıkışları vs hep aynı formül ama izletiyor çok basketbol sevmesen bile. 6/10 çalışır. yalnız adam sandler'ı uncut gem'den beri sevmeye başladım ya, adam temiz gidiyor ciddi rollere. Spoiler anneye küfür kısmında yarıldım ya Haziran 28, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 uzun süredir listemdeydi, dün motive olup izledim artık böyle konsantre olup film izlemek zor geliyor, hele ki hiç anlamadığın bir dil olunca daha da zor. Bu arada film baya iyi, sıkılmadan izledim. sadece bazı insanlar birbirine çok benziyor gibi geldi, orada ayrım yaparken zorlandım. Kore'nin bağımsızlığını savunanlar ile Kore'yi işgal eden Japonlar üzerine konu. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 On 28.06.2022 at 23:03, razzRaziel dedi ki: fena değildi. hikaye, inişleri çıkışları vs hep aynı formül ama izletiyor çok basketbol sevmesen bile. 6/10 çalışır. yalnız adam sandler'ı uncut gem'den beri sevmeye başladım ya, adam temiz gidiyor ciddi rollere. Gizli içeriği göster anneye küfür kısmında yarıldım ya Stephen curry için film yapsınlar,bi geçmişini görelim şu heryerden atabilen abinin, zaten onun rolünü de ondan başkası oynayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Çok güzel dizi. 10 bölüm. The Godfather'ın ortaya çıkış sürecini, Puzo'nun kitabından sinemaya aktarılışı, casting ve o sırada italyan mafyasının darlamasını anltıyor. Az çok hikayeyi biliyordum ama güzel bir dönem dizisi olmuş. BluTv'nin Yeşilçam dizisine benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 The offer'ı ben de çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 noah izledik 2014, russel crowe'lu. baya iğrenç cgi'li aksiyon yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2022 hsdf o ne kötü bir filmdi ya allam zar zor bitirmiştim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 The man from Toronto. Çerezlik film, izle geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 tertemiz filim. bazılarına westerni aksiyonu az gelebilir (okuyodur burayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2022 ben değilim ben beğenmiştim. yönetmenin diğer filmleri de izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 The Black Phone 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Sexy Beast 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 8/10 çok tatlıydı beğendim. rojovada büyüyen ufak bir kızın halkların kardeşliğini sağlamasını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 -Black Widow Mandolorian’ın 2. sezonundaki Gina Carano dramasından sonra tümden soğuduğum Disney yapımlarına geri dönmemi rötarlı da olsa sağlayan film. Normal versiyonda kimi efektler yüzeysel durabiliyor o yüzden mümkünse geniş ekran versiyondan izlemenizi tavsiye ederim (Disney+'da mevcut) Genel olarak Captain America: Winter Soldier’den bu yana izlediğim en iyi MCU filmiydi. Gereksiz bazı şakalar ve komiklikler olmasa biraz daha iyi olabilirdi. Zira filmin ilk çeyreği tam anlamıyla casus filmiyken sonradan buddy cop filmlerini andıran bir yapıya dönüyor. Film genel olarak diğer MCU filmleri kadar süper kahraman filmi havasında değil, daha çok Bourne Identity gibi 2000’lerin başındaki aksiyon filmlerini anımsatıyor. İsmi lazım olmayan kimi gerçek kişi ve olaylardan footage görüntüler kullanmalarını şahsen yadırgamadım, zira filmin konusu buna oldukça uygun. Yine de Black Widow hikayesini retcon’layıp hikayenin merkezini Soğuk Savaş yıllarından çıkarıp 90’lara getirmelerinden hoşlanmadım. Öte yandan dövüş kareografileri oldukça iyiydi ve Budapeşte’deki sahneler Bourne Identity’i hatırlatacak denli iyi. Ayrıca fragmana bakıp “kesin ölür bunlar” dediğim karakterleri öldürmemeleri açısından beni şaşırttı, umarım yeniden görebiliriz bu karakterleri. Filmi oldukça kötü pazarlayıp ardından hemen Disney+'a getirdiklerini anımsıyorum da, keşke böyle yapmasalarmış. Sonuç olarak %75’i net olarak hakeden bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2022 The bear 8/10 Keşke aşçı olsaydım diyorum böyle şeyleri izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 11 saat önce, Laorx dedi ki: The bear 8/10 Keşke aşçı olsaydım diyorum böyle şeyleri izleyince Çok iyi diziydi ya. hele 7. bölüm öyle böyle akmıyor... içinde klişelerin az olduğu bir dizi. sadece çok kısa. muhtemelen tutup tutmayacağına emin olamamışlar gibi çekilmiş. 2. sezon da onaylandı bu arada. Normal People'ın yazarı Sally Rooney'ın ikinci kitap uyarlaması. Normal People'ı izledikten sonra bunu gördüğümde baya heyecanlanmıştım ama nedense bu pek içine çekmedi. Oyunculuk ve hikaye de aynı seviyede değildi. İlişki ve dialog dizilerini sevenler için bir alternatif olabilir. baya baya sıktı ya. çok zorlama mı desem, çok çocukça mı desem. kontrolü kaybetmiş durumda sanki Marvel. ilk sezonuna yokluktan başlamıştım, hiç de fikrim yoktu başlarken ama çok güzel çıkmıştı. 2. sezonu da sessiz sedasız geldi. ilk sezondan biraz daha farklı çözüme odaklı olmuş. Bob Odenkirk abimiz burada da iyi. Akış, konu ve ana karakterin bitikliği filan baya iyi. ilk sezon, ikinciden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar