Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Cruella 7,5/10 Emma Thompson çok iyi oynamış. https://www.rottentomatoes.com/m/cruella Undine 8/10 Keyif verici, akıcı şekilde ilerliyor. Ödüllü, festival filmi. https://www.rottentomatoes.com/m/undine_2020 My Salinger Year 7/10 Salinger'in hayatıyla veya edebiyatla ilgiliyseniz keyifle izleyebileceğiniz bir film. Yoksa sıkar. https://www.rottentomatoes.com/m/my_salinger_year Lux Aeterna 7/10 Yönetmeni Gaspar Noe. Fularla izlenebilir. Fularınızı yüzüstü bırakmaz. https://www.rottentomatoes.com/m/lux_aeterna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 70/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 haftasonu bende de oldu bir yoğunluk. The Tomorrow War 4/10 Spoiler Mantık aramadan izlersen eğlendiriyor. Yvonne ve Chris'in en iyi filmi falan değil ama işte boş boş izlicen. Yvonne'un verdiği gazla, Stateless'a (minidizi) geçtim. 5/10 Spoiler yani konu fena değil de, bir kaç gözden ayrı ayrı anlatılması biraz saçma geldi. Yvonne Strahovski'nin başına gelen olay anlatılıp geçilecekken, mülteci olayına girmeleri bir anlamsızdı gözümde. Sonra Tomorrow War tadında çerezlik birşeyler ararken Blackout'a denk geldim Prime'da. 4/10 Spoiler Yani hep amerikalılar kurtarıyor dünyayı, bu sefer biz kurtaralım bari demiş ruslar. Tomorrow War'dan daha tutarlıydı da, yani açıp bir daha seyretmelik bir şey değildi bu da. Zarar ziyan bir haftasonu oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2021 Açılış sekansı hariç meh. İlk filmin aynısı, dlc gibi bir şey olmuş. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 the tomorrow war 5/10 Spoiler haftasonu limitli surede film yazmislar gibi olmus. bir cok fikir var ama filmin kendisi fukara. yine de izleniliyor. vakit gecirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2021 Tomorrow War BAYAĞI kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Crash (1996) 6/10 Yön. David Cronenberg Cronenberg kafası. Zamanında uTorrent'ten çekip izlemişim bu filmi. Pek çok sahnesi kafamda canlandı. Sırf cast için bile izlenebilir. "Crash" is about the strange lure of the auto collision, provoking as it does the human fascination with death and the tendency to eroticize danger. Most motorists will slow down to stare at the scene of a collision; they may feel their pulses quickening and become aware of the fragility of their own bodies. The characters of "Crash" carry this awareness a step further, cherishing and nurturing it. For them, a car collision is a sexual turn-on, and a jolting life force they come to crave. Aile ile izlenmez. Kızla izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 ben böyle bi kitap okumuştum ya, acaba o kitap mı baz alınmış, kaza yapmış arabalara bakıp şevkleniyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 (düzenlendi) Öyleymiş. Evet. "Based on Crash by J. G. Ballard" Crash (1996 film) - Wikipedia Temmuz 8, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 the woman in the window 5/10 sırf belki farklı bir son olur diye izledim ama sonunu zor getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Marvelci çok değilim ama Loki güzel. (iyi başladı ama senaryo iyiye gitmiyor bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 yarım saatlik tatlış bir belgesel gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 tomorrow war'ı prime'dan izledik. 6-7 puanlık film, ama başıma iş gelmeyecekse pratt'ın olduğu her şeyi izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) 70/10 Şeytan çıkarmalı, satanistli, ayinli korku filmi. Jumpscare sahnelere değil de gerilime, atmosfere, ana karakterlerin zarar görebilme tehlikesine dayanarak korku filmi yapsalar masterpiece çıkar şu evrenden. Hala jumpscare, hala jumpscare... Bir de kötü karakterin neden kötülük yaptığının sebebini bize de anlatsalar da eğlensek. Serinin diğer filmlerinin hatrına 7 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 based on a true story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2021 en güzel gerçek hikaye fargonunki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2021 (düzenlendi) le grand bal (2018) 80/100 Since about 30 years ago the fans of traditional dances get together at Gennetines, a small village in the Ardeche department to dance all nights and days for 7 days. 500 musicians and more than 2000 dancers dance, dance and dance, stealing a few hours of sleep , until they lost the notion of time. Bir hikayesi yok. belgesel. bir dans festivalini ziyaret ediyoruz ve oradaki insanlarla vakit geciriyoruz. herkes dans ediyor. rahat insanlarin yasadigi guzel bir ulkeyi giptayla seyrediyoruz. narrator guzel seyler anlatiyor. egleniyoruz. Temmuz 11, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 öncelikle eğlenceli filmdi, mizahı rahat ve tadında, fazla ciddi ya da epik olma kaygısı yoktu. bazı sahneler güldürdü. geri kalanı marvel filmleri tadında antik mısır tanrıları aksiyonuydu. ben jaime için izledim. lineer senaryosu var. quest, parti, add'ler, ara bosslar, final boss; oyun gibi film. kendi klasmanında 7 puanlık film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 The Woman in the Window Spoiler Amy'ciğimin hatrına izledim sonuna kadar da. Kendisi böyle karanlık filmleri seviyor ama ı-ıh. Olmamış ya. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2021 cruella izledim. Burun kıvırıyordum ama epey beğendim tatlı film olmuş zaten emma stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 (düzenlendi) BERLIN ALEXANDERPLATZ 85/100 An African immigrant struggles to make a new life for himself in the big city in director-co-writer Burhan Qurbani's (We Are Young. We Are Strong.) audacious, neon-lit reinterpretation of Alfred Döblin's 1929 novel. After surviving his perilous journey, Francis vows to be a good man, but he soon realizes how difficult it is to be righteous while undocumented in Germany -- without papers, without a nationality, and without a work permit. When he receives an enticing offer for easy money from the psychopathic gangster Reinhold (Albrecht Schuch), Francis initially resists temptation, but eventually he is sucked into Berlin's underworld and his life spirals out of control. https://www.rottentomatoes.com/m/berlin_alexanderplatz_2021 Temmuz 14, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Bu entelektüel film paylaşımlarına bir şey yazmıyorum genelde, ama takip ediyorum, en azından faydalanan bir kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 (düzenlendi) Netflix yapmış. 30dk 6 bölümden oluşuyor. Bu tarz docu-serieleri çok seviyorum ya. Mutlaka izleyin çoğu bilindik şeyler ama insan yine de bazı şeylere çok şaşırıyor ve biraz da ulan bu bizimkinde de var diyorsun Temmuz 14, 2021 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2021 ben artık bıktım abdnin yazdığı 5-6 evilden. güney amerikada ortadoğuda avrupada besledikleri darbecilerden cuntacılardan narkohükümetlerden destan yazılır, ama hep hitler stalin kaddafi saddam yeter yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2021 imdb yorumlarında herkes "eee mao nerede" demiş haklı olarak lol. tarihin en büyük katili yok, saddam/kaddafi var lol. ok netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar