bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Şunu izledim. ABD'de Rick Singer'ın zengin bebelerini "yan kapıdan" ivy league okullarına yerleştirmesini anlatıyor. Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 kedi filminin köpekli olanı güzel fena değildi 68/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 The Handmaiden. extended versiyonunu izledim. tamam arada saçmalıklar var ama keyifli filmdi. 7.9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 On 21.03.2021 at 22:06, cabiria dedi ki: kedi filminin köpekli olanı güzel fena değildi 68/100 çok merak ediyorum ama legal, illegal hiçbir yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 (düzenlendi) https://www.amazon.com/Stray-Zeytin/dp/B08XRXSWFS şurada var Mart 22, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 ulan çok iyi yav kaç vakittir böyle izlerken düşündüren film gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 konu ne drama mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Dementia; agir drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 dümdüz tepedeki hikaye demans hastasının gözünden, o bile güzel işlenmiş aynı şaşkınlık ve öfkeyi veriyor seyirciye, ama altında gerçeklik nedir bizi yapan anılarımız mıdır onlar ne kadar güvenilir falan düşünüyorsun izlerken. düşünmüyorum diyen de öbür topikte kinkonk tartışılıyor oraya gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Willy’s Wonderland Ehe no! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2021 (düzenlendi) boss level Edge of tomorrow jr. Nisan 4, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 On 04.04.2021 at 14:09, neutrino dedi ki: konu ne drama mi ENTRANCINGLY DIFFERENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 3.5 saatlik ultimate cut'ı izledim. çokiyi 79/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 watchmen >>>>>>>>>>> snyder's jl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Watchmenden daha iyi süperkahraman filmi olmadığı için çok da ahım şahım bi karşılaştırma değil bu. Beeelki nolanın jokerli betmeni, ama bilemedim ya watchmen materyelden kurtarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 (düzenlendi) Axe haklı keşke benzer kalitede The boys çekseler film olarak. Bu arada hancock 2 den haber var mı unutmuşum onu. Nisan 6, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Son joker de cok iyi, ama superkahraman sayilir mi ki? Sayarsak > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 5 saat önce, cabiria dedi ki: 3.5 saatlik ultimate cut'ı izledim. çokiyi 79/100 maalesf, bunu izledim simdi, guzel bir filmin uzun versiyonu gereksiz olmus. justice league orta bir filmdi tekrar ele alininca cok daha guzel olmustu ama bu icine cizgi film konmus bir sey cikti. bosa zaman kaybetmeyin orjinali izlediyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Çok güzel film çook. Netflix'te. NBC filmi havası var hatta bir zamanlar Anadolu'da filmini epey hissettirdi bana. Cenk Ertük ve görüntü yönetmeni Federico Cesca çok güzel iş çıkarmış. Tribeca ve Siyad en iyi erkek, en iyi senaryo, en iyi görüntü ödülleri almış. Ali Atay çok güzel oynuyor. Klasik bir baba - oğul hikayesi ama görüntü ve diyaloglar harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 (düzenlendi) Izleme listemdeydi, netflixe gelmis olmasi kolaylik oldu en yakin zamanda seyredecegim ben de. @goldbären fularlisi da begenir bence yorumlara bakinca. Nisan 6, 2021 neutrino tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Ben de beğendim. Kelebekler filmi vardı buna benzer. O filmin sonunda sıçıp batırmıştı bence yönetmen. Spoiler O ağacın dibindeki çoban mevzusu falan saçma sapan bir hikayeydi. Filmin tüm derinliğinin içine etmişti. Bu film ise on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 (düzenlendi) ben çok beğenmedim ya. yeter artık ya içinde yaşıyoruz zaten bıktım biraz da ondan sdfs. ayrıca kelebeklerle niye kıyaslıyosun ki ? yönetmen başka senaryo başka. köyüne gidip ailesiyle yüzleşen şehirli çocuk diye mi? Nisan 6, 2021 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Topu topu 12 fasiküllük kaynak materyalin uyarlaması olan filmi gelmiş geçmiş en iyi çizgiroman filmi diye saymayın gözünüzü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 On 04.04.2021 at 19:08, Scalanova dedi ki: boss level Edge of tomorrow jr. Kafayi kapatip izlemelik film. Ozellikle Roy'un intikam sahneleri cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 https://www.imdb.com/title/tt11655202/ Retfærdighedens ryttere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar