Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

dümdüz tepedeki hikaye demans hastasının gözünden, o bile güzel işlenmiş aynı şaşkınlık ve öfkeyi veriyor seyirciye, ama altında gerçeklik nedir bizi yapan anılarımız mıdır onlar ne kadar güvenilir falan düşünüyorsun izlerken. düşünmüyorum diyen de öbür topikte kinkonk tartışılıyor oraya gitsin...

Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, cabiria dedi ki:

1039585.jpg

3.5 saatlik ultimate cut'ı izledim. çokiyi

79/100

maalesf, bunu izledim simdi, guzel bir filmin  uzun versiyonu gereksiz olmus. justice league orta bir filmdi tekrar ele alininca cok daha guzel olmustu ama bu icine cizgi film konmus bir sey cikti. bosa zaman kaybetmeyin orjinali izlediyseniz.

Sosyal ağlarda paylaş

spacer.png

Çok güzel film çook. Netflix'te. 
NBC filmi havası var hatta bir zamanlar Anadolu'da filmini epey hissettirdi bana. Cenk Ertük ve görüntü yönetmeni Federico Cesca çok güzel iş çıkarmış.
Tribeca ve Siyad en iyi erkek, en iyi senaryo, en iyi görüntü ödülleri almış. Ali Atay çok güzel oynuyor.
Klasik bir baba - oğul hikayesi ama görüntü ve diyaloglar harikaydı.

Sosyal ağlarda paylaş

ben çok beğenmedim ya. yeter artık ya içinde yaşıyoruz zaten bıktım biraz da ondan sdfs. 

ayrıca kelebeklerle niye kıyaslıyosun ki ? yönetmen başka senaryo başka. köyüne gidip ailesiyle yüzleşen şehirli çocuk diye mi?

goldbären tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...