goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 o baya iyi duruyor ya ben de bekliyorum. böyle oyunda/filmde mekanın neden haunting olduğuna dair sessiz b/w film gösterilir ya, direkt onun uzun metrajı gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) The Aeronauts (2019) 6,5/10 Yükseklik korkusu olan izlemesin. Felicty Jones çok çocuk daha. Biraz daha yıllanması lazım. Film çok sürükleyici ya da etkileyici değil. 19. yüzyıldaki bilimsel atılım sırasında geçen bir günlük bir macera. Kitap uyarlamasıymış ya da bir kitaptan esinlenilmiş. Çok hızlı geçti o yazı filmin başında. Okuyamadım. https://www.rottentomatoes.com/m/the_aeronauts portrait of a lady on fire (2019) 8/10 Zamanında The Piano (1993) vardı. Onun fransız versiyonu olmuş gibi. Bu filmin başında hemen aklıma The Piano geldi ama sonra geçti. Ağır ilerleyen, etkileyici, merak ettiren film. her tarafından kadınlık, kadınlıkla ilgili sorunlar, sevicilik, aile baskısı, resim, bir eserin yaratılma sürecinde çekilen sıkıntılar akıyor filmin. Mekan seçimleri, ışık, kostümler, sahneler çok başarılı. İlerleyiş olarak yavaş olsa da görsellik ve hikaye olarak doyurucu film. Cinsellik ve çıplaklık barındırıyor biraz. Hassas olabilecek izleyici kitlesi ile izlenmemesi tavsiye olunur. https://www.rottentomatoes.com/m/portrait_of_a_lady_on_fire Uzun Kız (2019) (Beanpole) 8/10 İkinci dünya savaşı sonrası Leningrad. Ruslar savaştan almanları yenerek zaferle dönmüş ama zaferlerinin bedellerini yanlarında getirmişler yaşadıkları kente. Etkileyici bir hikayeye sahip film. İkinci dünya savaşı sırasında ve sonrasında yaşadıkları zorlukların acıların ödedikleri bedellerin hikayesi. Cephede savaşan askerlerin ödedikleri bedeller ve sivil halkın ödedikleri bedeller iki kızın hayatı içerisinden anlatılmış. Savaş görmüş bir neslin yaşayabileceği travmaların büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Cinsellik ve çıplaklık barındırıyor ağır şekilde. Hassas olabilecek izleyici kitlesi ile izlenmemesi tavsiye olunur. https://www.rottentomatoes.com/m/beanpole Last Christmas (2019) Zamanında Love, Actually (2003) vardı. Bir Love, Actually değil. Sırf Emilia Clarke var diye izledim. İlk bölümde yer yer komik, yer yer ise şöyle ilerliyor: Alıntı Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Bir ara Ghost ve 21 Grams'a bağlar gibi oldu senaryo ama sonra vazgeçti. Şarkılarla türkülerle bitirdiler. 6/10 Boş zamanda eğlencelik veya Emilia Hanım'ın kaşları için izlenebilir. https://www.rottentomatoes.com/m/last_christmas_2019 Aralık 9, 2019 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ruslar cok guzel film yapmis niye bu kadar dusuk almis anlamadim? 7.5/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 03.12.2019 at 13:42, Goering dedi ki: ready or not (2019) 5/10 izlemeseniz de olur, hatta izlemeyin. horror/comedy afişinde hayır yok abi asdlkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 On 08.12.2019 at 00:02, eldar dedi ki: Portrait de la jeune fille en feu. Bu sene merak ettiğim iki filmden biriydi, iyiydi ama çok iyi değildi. Geçen sene bomba gibiydi sinema açısından, bu sene çok etkilendiğim film izlemedim. Şu afişe çıkan sahne gerçekten iyiydi ama. ^ this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 10 saat önce, goldbären dedi ki: neden filmleri korsub izliyorsunuz rexx'de izledim kardiş snopyni de al git rarbgde görünce tekrar bi sonuna baktım sadece Spoiler you shine on abra stone, you shine on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 (düzenlendi) Spoiler abi afişi koyup kaçmışsın adı ne filmin. belki anamıza küfrediyor o üstbaşlıkta... nmeyse buldum https://www.imdb.com/title/tt5317914/ Aralık 9, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ben altyazi yada izleme sitesi bulamadim bu film icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 çok tatlı film. Bir golden'ın gözünden bekarlıktan aile hayatına geçen bir yarışçının hikayesini anlatıyor. Köpekseverler çöksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 ahaahsdlfkj afi$e dikkat etmemisim cidden. ben de rusca seslendirmeye (orjinali heralde) ingilizce altyazi izledim. izlemezseniz cok sey kacirmazsiniz da, gercek hayat uyarlamasi olmasi ve ruslardan beklenmeyecek olcude efektler hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 şu filmini izlememiştim adamın dedim bakim artık, abartıldığı kadar yokmuş yada beyaz götlü johny olamayıp vegasa git gel yapamadığım içinde öyle gelmiş olabilir, can't relate. 6,9 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 of ulan her scifi diye daldığım fos çıkıyor, kalmadı film kalmadı. nese yine izlenebilecek gibi bişi bu. ama tüm konsepti uzay yerine ıssız ada yap hiç bozulmaz. ad astra sevdiyseniz bunu da seversiniz. @goldbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 allahyokdinyalan diyorsa izlemeyelim kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 17 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: şu filmini izlememiştim adamın dedim bakim artık, abartıldığı kadar yokmuş yada beyaz götlü johny olamayıp vegasa git gel yapamadığım içinde öyle gelmiş olabilir, can't relate. 6,9 verdim. bi dönem metalikaya bok atarak prim yapma modası başlamıştı gençlikte... şimdi de scorseseye bok atarak yücelme çabası görüyorum genşlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 afisleri IMDB disindan koyanlarin topu insaata kacsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) Film olarak uzun fakat dizi olsa belki daha iyi olabilecek yapımdı. Kubrickin the shining'i ile bir seri olarak bağları olmasına rağmen asıl anlatı olarak alakası olmayan bi film olmuş. özellikle geçtiğimiz gün the shiningi tekrar izleyip üstüne room 237'yi izleyince çok daha net yorum yapabiliyorum. kitaplarını okumadım ama nette de zaten aşağı yukarı bilgiler öğrenebiliyoruz ki zaten kubrickin filminin kitapla alakası olmaması stephen king ile aralarını açmış falan. neyse kubrick'in filminin konu bütünlüğü açısından devamı olarak görmek istiyorsanız izlemeyin fakat shining serisi aslında neymiş diye merak ediyorsanız izleyin. korku öğelerinin pek bir numarası olmasa da the shining'e olan referans sahnelerinin güzelliği filmi biraz izletiyor. şahsi görüşüm ben shining'i hep kubrick ile hatırlayacağım stephen king bokumu yesin. ha bi de edit: filmin yönetmeni the haunting of hill house'dan bildiğim için biraz da güvenerek izledim fakat arkadaşımız hızlı giden atın boku seyret düşermiş misali ismi çok değerli bir filmin devamını çekebileceğine inandı ve sıçtı. bence acilen kendi işlerini çekmeye devam etsin başkalarının mahlasından yürümesine gerek yok kekonun. duy sesimi kamil. Aralık 11, 2019 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 7 saat önce, goldbären dedi ki: bi dönem metalikaya bok atarak prim yapma modası başlamıştı gençlikte... şimdi de scorseseye bok atarak yücelme çabası görüyorum genşlerde... bok atma değilde, ilk defa adamın bir filmini 3 kere ara vererek izlemek durumunda kaldım, şahsi görüşüm. ortalama imdb kullanıcısı gibi 8 puan vermedik diye bok atmış oluyak vay halimize fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 scorsese boomerlık yapıp marvel'a bok atarak yücelmeye çalışınca iyi ama ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 (düzenlendi) tüh, keşke scorcese beğenmeme kotasını ayrişmen'e saklasaymış. Aralık 11, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 2 saat önce, k1nJo dedi ki: scorsese boomerlık yapıp marvel'a bok atarak yücelmeye çalışınca iyi ama ahahaha Marveli savunmak nedir ya sene 2020. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 >scorsese >bok atarak yücelmeye çalışınca >marvel'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 ahah geçmişini değil herhalde ama çıkacak filmini. scorsese gibi bi adamın marvel'a laf atmaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 blek pantrcilarin listesi var mi elimizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 adam marvela laf atmamış aslında. burda defalarca tartıştık yani konunun iyi kötü olması değil sinemanın ne olduğu ve bu üründen birilerinin zevk alıp almaması. "Martin Scorsese, “Onlardan birkaçını izlemeye çalıştığımı ve benim için olmadığını söyledim. Hayatım boyunca izlediğim ve sevdiğim filmlere göre tema parklarına daha yakın göründüğümü belirttim. Ve sonunda, Marvel filmlerinin sinema olmadığını ifade ettim” diyor. Bazı insanların, bu sözlerinin son bölümünü hakaret olarak algıladığını söyleyen Scorsese, “Eğer sözlerimi o şekilde değerlendirmek isteyen biri varsa, engel olmak için yapabileceğim hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı. " sözleri de bunlar. haklı yani alınganlık yapmanın cephe almanın anlamı yok. seven gider izler ama oturup üstüne sinefil tartışmaları yapmalık bi malzeme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 ya beğenmiyorsan, soru geliyorsa "bana göre değil, izlemiyorum" dersin geçersin. "sinema değil çünkü ben dedim diye" dersen elbette insanlar "old man yell at clouds" resimleri koyar. "üzgün olduğunuz için üzgünüm" de bir özür değil. coppola da ondan cesaretlenip daha da kudurdu. hayır mob movie basan adamlar olmasa diyeceğim ki yelpazeleri geniş, kendileri de iş yapan şeyleri tekrarlıyor yani. belli bir noktaya gelmiş insanların biraz daha hazımlı olması lazım. duyan da sanacak ki marvel açılınca skorkes bakkal kepenk kapattı. netflix'e film satan, oscar'a aday olsun diye sinemada göstermelik oynatan insandan böyle san'at aşkıyla yanıyor tutuşuyormuş gibi açıklamalar gelince yakışık almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar